1976pinacolada 31.10.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Chyba nie da sie nie denerwować, ja te meble zamawiałam przeca na początku lipca!!!http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e010.gif No i dlatego sie dziwię że jeszcze kusi Cię z tymi drzwiami Ja juz sie z Ryska wyleczyłam Żałuję, ze Cie nim zaraziłam Nigdy go juz nie polecę nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.10.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Sylwuś tulaski zostawiam, mam nadzieję, ze po tym długim weekendzie wszystko już będziesz miała:hug: Vesi, nie mogę znaleźć tej inspiracji z lampą, ale widzę, że decyzja już zapadła i pewnie i tak bym Cię nie przekonała Przytulam w związku ze stolarzem lampy do holu nadal nie kupione, kto wie ile jeszcze sama ze sobą i wyborem miedzy tymi lampami, bede sie borykać No i dlatego sie dziwię że jeszcze kusi Cię z tymi drzwiami Ja juz sie z Ryska wyleczyłam Żałuję, ze Cie nim zaraziłam Nigdy go juz nie polecę nikomu ech no niem mam juz sił nawet kląć na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.10.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 lampy do holu nadal nie kupione, kto wie ile jeszcze sama ze sobą i wyborem miedzy tymi lampami, bede sie borykać kurde, dlaczego te lampy sa takie trudne ja juz którys dzien siedze nad naszymi salonowymi i goowno Nic nie moge wybrac - a wszystko przez ten głupi kabel wychodzacy nie tam gdzie trzeba jeszcze chwila i zdecyduje sie na kucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.10.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja mam z lampami odwrotnie - podoba mi się więcej niż mogę pomieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.10.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 kurde, dlaczego te lampy sa takie trudne ja juz którys dzien siedze nad naszymi salonowymi i goowno Nic nie moge wybrac - a wszystko przez ten głupi kabel wychodzacy nie tam gdzie trzeba jeszcze chwila i zdecyduje sie na kucie psiakość, no ja to juz w ogóle od roku przekopuje sklepy z lampami i mam ledwo w salonie:sick: Ja mam z lampami odwrotnie - podoba mi się więcej niż mogę pomieścić otóż to właśnie jest też moim głównym problemem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.10.2012 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 i żeby nie było wypatrzyłam tez czarne plafony takie jak te srebrne:phttp://lampa.co/5235-8868-large/focus-p1.jpg http://lampa.co/5235-8867-large/focus-p1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.10.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Czarne Nooo też mi się wydaje, ze czarne nie. Wyglądają ciut plastikowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dropku - mnie tez się mnóstwo podoba Mam dziesiatki zapisane w inspiracjach. Ale dopiero po wniesieniu mebli i ustawieniu nie małego wypoczynku okazało się że kabel pradowy wyszedł ni w pipę ni w oko w stosunku do stolia kawowego I szukam odpowiedniej lampy wiszącej na wysięgniku. Większość jest małych (ok 40cm srednicy) i na 1 żarówkę Mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.11.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Vesi nie kombinuj z tymi lampami - ja myślę że powinnaś skończyć poszukiwania na tej srebrnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Sylwiaw sprawie drzwito jeśli one są drewniane to zostaw tak jak sa wymień szybki i narkajak cię będą wkurzać to wtedy je malniesz na białoa w sprawie tej ostatniej wklejki to mimo że lubię i jestem za czernią u Ciebie ta akurat słabo się prezentuję być może w realu jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.11.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Napisałam że powinnaś skończyć poszukiwania , ale znalazłam coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.11.2012 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No dobra, już dobra czarnych plafonów nie dam, tak tylko pokazałam Sylwia w sprawie drzwi to jeśli one są drewniane to zostaw tak jak sa wymień szybki i narka jak cię będą wkurzać to wtedy je malniesz na biało a w sprawie tej ostatniej wklejki to mimo że lubię i jestem za czernią u Ciebie ta akurat słabo się prezentuję być może w realu jest inaczej Decyzje o malowaniu, bądź nie malowaniu drzwi podejmę chyba jak mnie przyciśnie - czyli przy stolarzu, jakoś tak zawsze zwlekam do końca, na szczęście cokolwiek tu postanowię nie będzie tragedii.. ufff... a lampy, to rozumiem że te wcześniejsze czarne abażurki są jak najbardziej ok, ale plafony nie ?? Napisałam że powinnaś skończyć poszukiwania , ale znalazłam coś takiego dzięki kochana, jakie oni maja tam cudne lampy, tylko ja mam jeden łogromny problem, i aż wstyd mi sie przyznawać, ale prawie nie znam angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.11.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 wykopuje z czeluści mój wątek, nie miałam czasu ostatnio wiele na fm trochę też smutek mnie ogarnął na wiadomość o domku Neli Sza, czytałam kiedyś jej wątek, ten pierwszy.... a u mnie? ---mebli do salonu nadal nie ma :-x:-x:-x ---odpisali mi ze sklepu gdzie kupowałam kinkiety do łazienki, że juz nie ma i wycofane z produkcji :bash: zaproponowali inne, troche podobne http://sklep.antresola-galeria.pl/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/7/078144.jpg a ja im ze takie wolę http://sklep.antresola-galeria.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/7/078136.jpg i czekam na odpowiedź.... ---drzwi do wiatrołapu bedą malowane na biało - luby sie zgodził, ino kce żebym sama sobie je pomalowała ---wczoraj byliśmy w ikei i kupiliśmy najtańsze, najmniejsze biurko narożne do sypialni, ranyyy juuulek ledwo mozna sie tam poruszać, ciasno jak we d***, ale za to nie mam biurka w salonie - coś za coś- mam nadzieje ze to przyspieszy wykonczenie poddasza, wtedy zwolni sie pokój na biuro:rolleyes: nakupiłam se jeszcze osłonek białych na doniczki, uroczy malutki flakonik na kwiaty oraz kilka kubów i miseczek muszę nadrobić teraz wasze watki, pewnie naklepane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witamy Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.11.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Hej vesi, szkoda, ze mebli jeszcze nie ma...:bash:Co ten stolarzyna sobie myśli? Kinkieciki oba fajne, chociaż rzeczywiście ten drugi ładniejszy:) Ten pierwszy ciut za długi. A przeglądałaś ofertę Romantic Home? Sporo tam podobnych kinkietów znajdziesz:wiggle: Fajne zakupy poczyniłaś. co do drzwi, to jeżeli zdecydowałaś się na białe, to ok, ale błagam Cie nie maluj ich sama! To samobójstwo- będą Ci się kleiły uszczelki i nie będą ładnie wyglądały ręcznie pomalowane. Chyba, ze zastosujesz natrysk. Jakbym miała je sama malować, to zastawiłabym takie jakie są Buziaki zostawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Przyszłam się przywitać z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.11.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nie wyrabiam ostatnio... Wczoraj nawet kompa do rąk nie miałam czasu wziąć Za to dziś wchodzę na westwing, a tam taaakie fajne lampki mają http://static.westwing.pl/p/CADES-Zestaw-2-lamp-wisz%C4%85cych-%E2%80%9EInterrogatoire%E2%80%9D-1767-76851-1.jpg no i dumam nad nimi, czy by do kuchni lub holu je zakupić oczywiście mebli do salonu nadal nie mam.... to już kpina totalna.... Witamy Panią Hej vesi, szkoda, ze mebli jeszcze nie ma...:bash:Co ten stolarzyna sobie myśli? Kinkieciki oba fajne, chociaż rzeczywiście ten drugi ładniejszy:) Ten pierwszy ciut za długi. A przeglądałaś ofertę Romantic Home? Sporo tam podobnych kinkietów znajdziesz:wiggle: Fajne zakupy poczyniłaś. co do drzwi, to jeżeli zdecydowałaś się na białe, to ok, ale błagam Cie nie maluj ich sama! To samobójstwo- będą Ci się kleiły uszczelki i nie będą ładnie wyglądały ręcznie pomalowane. Chyba, ze zastosujesz natrysk. Jakbym miała je sama malować, to zastawiłabym takie jakie są Buziaki zostawiam:bye: Aguś ja nie planuję tych drzwi malować sama, poczekam, aż luby pojedzie do Be i dzwonie po stolarza, ale tego od kuchni, jest droższy ale bardziej terminowy Kinkety w romantic-home widziałam, tylko te ich ceny Przyszłam się przywitać z rana hej admete ciekawa jestem jak tam u ciebie z wyborem lamp, tylko kurcze nie miałam ostatnio czasu na fm:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.11.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Vesi Bardzo ładne te lampy myślę że będa u Ciebie pasowały ale strzel se wizualkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.11.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Bardzo żałuję, że nie ma już tych kinkietów pewnie tak samo jak Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts