agawi74 08.11.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Vesi, okap masz na gwarancji, tak?Zadzwoń do serwisu i zapytaj czy kogoś przyślą, czy trzeba im wysłać. Każda firma ma swoje procedury i nie możesz zrobić jak chcesz, jeżeli gwarancja ma być uznana. Działaj szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.11.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Do serwisu gorenje w krk sie dziś nie dodzwoniłam, dwa numery i oba zajęte ilekroć dzwoniłam, spróbuję jutro jeszcze do tarnowa Byłam u stolarza, bo w końcu odebrał telefon, no i kicha wyszła z pobielenia, po spryskaniu lakierem, ten rozpuścił całą paste starwax i śladu po bieleniu na ławie nie ma:eek: stolarz postanowił pobielić jeszcze raz ale patyną, stwierdził, ze nigdy jeszcze tak długo nie robił mebli i ma już dosyć, ja mu na to że nigdy tak długo nie czekałam i mam być zadowolona??? a tak wygląda ława po bejcowaniu, bieleniu i lakierowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.11.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Żesz $%%&*(@#$% ale Ty masz z tym Ryśkiem Zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.11.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 od początku Rysiek robi te meble nie tak jak chciałam, najpierw nóżki inne, potem bejce pomylił.. a winni całemu temu zamieszaniu są wszyscy: luby - bo żałuje kasy i musiałam szukać tanio stolarz - bo robi trochę po swojemu ja - że już dawno nie olałam tego stolarza chamska nie jestem i jakoś przełknę te meble, ale nie w takim kolorze jak są teraz, inny kształt nóżek przebolałam, koloru nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.11.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 od początku Rysiek robi te meble nie tak jak chciałam, najpierw nóżki inne, potem bejce pomylił.. a winni całemu temu zamieszaniu są wszyscy: luby - bo żałuje kasy i musiałam szukać tanio stolarz - bo robi trochę po swojemu ja - że już dawno nie olałam tego stolarza chamska nie jestem i jakoś przełknę te meble, ale nie w takim kolorze jak są teraz, inny kształt nóżek przebolałam, koloru nie potrafię dlatego nie mozesz mu pokaac ze Ci na nich a tak zalezy. To jemu teraz powinno zalezec zeby doprowadzic je do takiego stanu/koloru zebys zechciała za nie zapłacić. Umówmy się , ze nie na codzien zdarza sie klient na tak ławę więc raczej jej szybko nie opchnie komus innemu . Ma gosc problem i Ty m musisz to uzmysłowić Ps. ja też jestem winna bo Ci go poleciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.11.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ps. ja też jestem winna bo Ci go poleciłam no co ty bredzisz kochana ??? nic a nic twoja wina ----------------------------- serwis do okapu załatwiony, obym tylko nie musiała za to płacić stolarz Paweł, terminami zawalony i ledwo zgodził sie na przemalowanie drzwi do wiatrołapu na biało, ale zapomniałam go poinformować o wymianie szyb i obawiam sie ze jak jeszcze to dołożę to mogę sie nie doczekać w tym roku zmiany:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Vesinie obraź się ale ta ława ma fatalny kolor nie ma opcji niech sie Rysiek ogarnie i poprawia ten kolora co do okapu to niby czemu miałabyś im płacić buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.11.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Coś ty Karola, o co miałabym sie obrażać, ława ma fatalny kolor, nie inaczej, jak bielenie patyną też nic nie da to, to.... no nie wiem co:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Jakiś ten Rysiek niepoważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 09.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 No popatrz, a ponoć wszystkie Ryśki to porządne chłopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 No popatrz, a ponoć wszystkie Ryśki to porządne chłopy A może ten Rysiek podrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 09.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 No tak. Coś jest na rzeczy - w podrobach kumulują się metale ciężkie. Ołów na ten przykład powoduje wieeeelką ociężałość mózgownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Bo to podróbka Ryśowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Właśnie przez takich Ryśków mam od pewnego czasu awersję do stolarzy Mam nadzieję, że facet stanie jednak na wysokości zadania i doprowadzi ławę do takiego stanu jak oczekiwałaś. Szkoda, że nie udało Ci się kliknąć tych 2 srebrnych lamp z Westwinga. Kiedy je zobaczyłam (już wyprzedane niestety) też od razu pomyślałam o Twoim holu. Naprawdę ładne były ale widocznie coś lepszego jeszcze gdzieś na Ciebie czeka:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Dziewczyny ja coraz częściej mam wrażenie, że wszystkich ( prawie wszystkich ) stolarzy to do jednego wora trza zapakować i na księżyc wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ja tam na swoich stolarzy złego słowa nie powiem:D Miałam szczęście Vesi,no nie wiem jak Cie pocieszyć, ale ten kolor, to... Pewien stolarz mi kiedyś powiedział, że na bieleniu trzeba się znać i kropka. Dlatego niektórzy tego się nie tykają. Ja bym zabrała na Twoim miejscu te meble od niego i znalazła kogoś innego. Rysiek Ci nic dobrego z tego nie zrobi:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.11.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Po przygodach z Ryśkiem, to muszę przyznać, że stolarz który mi zrobił kuchnię i drzwi jest the bestfakt, długo czekałam na kuchnię i drzwi, ale facet wszystko solidnie zrobił i tak jak chciałam, w dodatku z jedną dłonią cały czas w bandażach i z jednym tylko pracownikiem. a Rysiek nie zasługuje na taką dyskusję o nim, tylko na kopa w doope i pa pa... oglądam teraz Milczenie owiec już któryś raz, świetny film:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Vesilko, i co postanowiłaś z tymi meblami? Czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.11.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguśczekam na tą patynę, bo jak pobielił ławę pastą to naprawdę fajnie wyglądała, tylko potem poszedł lakier i rozpuścił pastę, Rysiek twierdzi ze lakier patyny juz nie rozpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Vesi to ja trzymam mocno kciuki, może jakimś cudem wszytko dobrze się skończy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts