Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vesila - trochę klasyki na przedmieściu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do serwisu gorenje w krk sie dziś nie dodzwoniłam, dwa numery i oba zajęte ilekroć dzwoniłam, spróbuję jutro jeszcze do tarnowa

Byłam u stolarza, bo w końcu odebrał telefon, no i kicha wyszła z pobielenia,

po spryskaniu lakierem, ten rozpuścił całą paste starwax i śladu po bieleniu na ławie nie ma:eek:

stolarz postanowił pobielić jeszcze raz ale patyną, stwierdził, ze nigdy jeszcze tak długo nie robił mebli i ma już dosyć, ja mu na to że nigdy tak długo nie czekałam i mam być zadowolona???

a tak wygląda ława po bejcowaniu, bieleniu i lakierowaniu DSC00752.jpg:bash:

od początku Rysiek robi te meble nie tak jak chciałam, najpierw nóżki inne, potem bejce pomylił..

a winni całemu temu zamieszaniu są wszyscy:

luby - bo żałuje kasy i musiałam szukać tanio

stolarz - bo robi trochę po swojemu

ja - że już dawno nie olałam tego stolarza

chamska nie jestem i jakoś przełknę te meble, ale nie w takim kolorze jak są teraz, inny kształt nóżek przebolałam, koloru nie potrafię:no:

od początku Rysiek robi te meble nie tak jak chciałam, najpierw nóżki inne, potem bejce pomylił..

a winni całemu temu zamieszaniu są wszyscy:

luby - bo żałuje kasy i musiałam szukać tanio

stolarz - bo robi trochę po swojemu

ja - że już dawno nie olałam tego stolarza

chamska nie jestem i jakoś przełknę te meble, ale nie w takim kolorze jak są teraz, inny kształt nóżek przebolałam, koloru nie potrafię:no:

dlatego nie mozesz mu pokaac ze Ci na nich a tak zalezy. To jemu teraz powinno zalezec zeby doprowadzic je do takiego stanu/koloru zebys zechciała za nie zapłacić. Umówmy się , ze nie na codzien zdarza sie klient na tak ławę więc raczej jej szybko nie opchnie komus innemu

. Ma gosc problem i Ty m musisz to uzmysłowić ;)

Ps. ja też jestem winna bo Ci go poleciłam :( :sick:

Ps. ja też jestem winna bo Ci go poleciłam :( :sick:

no co ty bredzisz kochana ??? nic a nic twoja wina :no:

-----------------------------

serwis do okapu załatwiony, obym tylko nie musiała za to płacić

stolarz Paweł, terminami zawalony i ledwo zgodził sie na przemalowanie drzwi do wiatrołapu na biało, ale zapomniałam go poinformować o wymianie szyb i obawiam sie ze jak jeszcze to dołożę to mogę sie nie doczekać w tym roku zmiany:roll:

Właśnie przez takich Ryśków mam od pewnego czasu awersję do stolarzy :rolleyes:

Mam nadzieję, że facet stanie jednak na wysokości zadania i doprowadzi ławę do takiego stanu jak oczekiwałaś.

Szkoda, że nie udało Ci się kliknąć tych 2 srebrnych lamp z Westwinga.

Kiedy je zobaczyłam (już wyprzedane niestety) też od razu pomyślałam o Twoim holu.

Naprawdę ładne były :yes: ale widocznie coś lepszego jeszcze gdzieś na Ciebie czeka:).

Ja tam na swoich stolarzy złego słowa nie powiem:D Miałam szczęście

Vesi,no nie wiem jak Cie pocieszyć, ale ten kolor, to...:sick::hug:

Pewien stolarz mi kiedyś powiedział, że na bieleniu trzeba się znać i kropka. Dlatego niektórzy tego się nie tykają.

Ja bym zabrała na Twoim miejscu te meble od niego i znalazła kogoś innego. Rysiek Ci nic dobrego z tego nie zrobi:bash:

Po przygodach z Ryśkiem, to muszę przyznać, że stolarz który mi zrobił kuchnię i drzwi jest the best

fakt, długo czekałam na kuchnię i drzwi, ale facet wszystko solidnie zrobił i tak jak chciałam, w dodatku z jedną dłonią cały czas w bandażach i z jednym tylko pracownikiem.

a Rysiek nie zasługuje na taką dyskusję o nim, tylko na kopa w doope i pa pa...

oglądam teraz Milczenie owiec już któryś raz, świetny film:)