Amtla 21.11.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ...a ostatnia lampa do kuchni?? ło matulu to inspiracja, bo ona chyba z tysiącpińcet kosztowała kiedyś na westwing.pl:bash: To teraz wiem dlaczego mi się tak podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dobry wieczór Ps . no z ta kulką białą do kuchni to Cie lekko zamroczyło. Przeca ona wygląda prawie jak moje nowoczesne muchy Czyli nie pasuje do Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dobry wieczór Zaczęłam czytać, ale to mi trochę zajmie, więc przywitam się i lecę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Vesi a z meblami co w końcu ... co tam ten stolarz wyczynia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Vesi a z meblami co w końcu ... co tam ten stolarz wyczynia ??? Nie zadajemy tego pytania, Maju Sylwuś, ta lampa do kuchni tez mi się tak średnio podoba- Twoja piękna kuchnia potrzebuje czegoś ładniejszego:rolleyes: Za to znalezione kinkieciki boskie:wiggle:I świąteczne nabytki urocze- już się nie mogę doczekać na Twoją choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.11.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Cześć vesi Super te "industrialne" kinkiety! Będą pasować O lampie do kuchni już się dziewczyny wypowiedziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.11.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Dobry wieczór Ps . no z ta kulką białą do kuchni to Cie lekko zamroczyło. Przeca ona wygląda prawie jak moje nowoczesne muchy Czyli nie pasuje do Cię Dobry dzień eee tam zamroczyło, ładna przeca:p Dobry wieczór Zaczęłam czytać, ale to mi trochę zajmie, więc przywitam się i lecę czytać http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/texts/mini-graphics-texts-602529.gif NATALIO ee chyba nie warto sie wczytywać, u mnie zionie nijakością ale miło gościć kolejną osóbkęhttp://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/smileys/mini-graphics-smileys-392546.gif Vesi a z meblami co w końcu ... co tam ten stolarz wyczynia ??? http://www.cosgan.de/images/more/schilder/181.gifolałam gościa, nie zadzwonie wiecej, za niedługo to o tak mu pokazehttp://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d020.gif Nie zadajemy tego pytania, Maju Sylwuś, ta lampa do kuchni tez mi się tak średnio podoba- Twoja piękna kuchnia potrzebuje czegoś ładniejszego:rolleyes: Za to znalezione kinkieciki boskie:wiggle:I świąteczne nabytki urocze- już się nie mogę doczekać na Twoją choinkę: Kombinuje jak koń pod gore z tymi lampami:rolleyes: chyba już macie mnie dosyć Cześć vesi Super te "industrialne" kinkiety! Będą pasować :yes mam nadzieje, bo nie mam juz sił szukac i wybierać O lampie do kuchni już się dziewczyny wypowiedziały tiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Vesi - a wyslij mu sms-a że jestes zmuszona zrezygnowac z tych mebli bo za długo to trwa itp. Ja jak mu takiego wysłałam to szybciochem zrobił szafę Julce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 22.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 http://www.cosgan.de/images/more/schilder/142.gif Kamiku Ale gbur ze mnie, nawet sie nie przywitalam Tyle czasu Cie podczytywalam, ze nie pomyslalam, ze to dopiero moj pierwszy post.. Przepraszam i jednoczesnie witam sie serdecznie u Ciebie Ozdobki piekne, tez mam te sople od Karoli Sliczne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.11.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Vesi - a wyslij mu sms-a że jestes zmuszona zrezygnowac z tych mebli bo za długo to trwa itp. Ja jak mu takiego wysłałam to szybciochem zrobił szafę Julce miałam zamiar mu mail wysłać, ze już nie chce mebli od niego, ale może sms będzie lepszy Ale gbur ze mnie, nawet sie nie przywitalam Tyle czasu Cie podczytywalam, ze nie pomyslalam, ze to dopiero moj pierwszy post.. Przepraszam i jednoczesnie witam sie serdecznie u Ciebie Ozdobki piekne, tez mam te sople od Karoli Sliczne sa gdzie tam gbur od razu, przeca to tylko forum, nie mój dom:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Vesi ta emotkahttp://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d020.gif na Ryśka mnie powaliła http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif Bardzo dobrze, skończ z tym gburem i nieudacznikiem i zacznij mu robić czarny pijar:mad::mad:A mebelki znajdziesz gdzie indziej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.11.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 chętnie bym sie i ja pośmiała, tylko gula ze złości w gardle mi nie pozwala... a mebelki były cudne niedawno na westwing w dobrej cenie i plułam se w modre, że zamówiłam u tego ----------------------------------------------------------------- Mam pytanie z innej beczki: Gdzie trzymacie, wieszacie ręczniki w kuchni???? u mnie teraz ręcznik na blacie obok zlewu leży, doprowadza mnie do szału, ale nie wiem gdzie go powiesić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.11.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 ----------------------------------------------------------------- Mam pytanie z innej beczki: Gdzie trzymacie, wieszacie ręczniki w kuchni???? u mnie teraz ręcznik na blacie obok zlewu leży, doprowadza mnie do szału, ale nie wiem gdzie go powiesić?? To ja też chętnie poczytam odpowiedzi na ten temat A Ryśka kopnij w dupę ( za przeproszeniem ) jeszcze nie takie mebelki będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Mam pytanie z innej beczki: Gdzie trzymacie, wieszacie ręczniki w kuchni???? Moja ściereczka lniana zwykle wisi na piekarniku... innego miejsca nie mam:no: Resztę nieużywanych trzymam w jednej z szuflad kuchennych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.11.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Moja ściereczka lniana zwykle wisi na piekarniku... innego miejsca nie mam:no: Resztę nieużywanych trzymam w jednej z szuflad kuchennych:rolleyes: Też tak pomyślałam, że tam będę trzymać swój ręczniczek Ale gdzieś, kiedyś u kogoś widziałam patent z takimi podłużnymi wieszakami zamontowanym wewnątrz szafki ... O wieszak coś w ten deseń ... http://www.lazienkiabc.pl/photo/product/f600x600/Wieszak-kuchenny-Jedavid-AQUALINE-JE-315-70.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Tylko, ze wewnątrz szafki trudno będzie temu ręcznikowi wyschnąć...Ja w starym mieszkaniu miałam reling przymocowany do blatu i tam sobie ściereczka wisiała:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.11.2012 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 No, u mnie ściereczka też wisi na uchwycie od piekarnika, ale ja sto razy dziennie myję rece przed jedzeniem i wycieram w ręcznik, taki zwykły, frotowy, ściereczek by mi brakło gdybym w nie rece wycierała. Reling wewnątrz szafki odpada, bo nie mam takiej szafki blisko zlewu, tam jest od lewej: wysuwane cargo magic narożne, potem szafka z koszem na śmieci, mini cargo, zmywarka, piekarnik, potem juz za daleko od zlewu ... tym samym chowanie ręcznika w szafkach odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.11.2012 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Przyszło mi do głowy w pewnym momencie powieszenie jakiegoś krótkiego relingu pod szafka wisząca nad zlewem, to luby w głowę popukał więc zalega mi ta szmata na blacie, co kto ręce wytrze to zostawi takie rozbebłane i jeszcze co chwile to poprawiam i składam na płasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.11.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Tylko, ze wewnątrz szafki trudno będzie temu ręcznikowi wyschnąć... Ja w starym mieszkaniu miałam reling przymocowany do blatu i tam sobie ściereczka wisiała:wiggle: Ja mu tam wysychać nie każę Ale masz rację ... ciężko by mu było Ja też muszę mieć ręcznik w kuchni , ściereczki tylko i wyłącznie do wycierania naczyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.11.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 co kto ręce wytrze to zostawi takie rozbebłane i jeszcze co chwile to poprawiam i składam na płasko Dosłownie jak bym o sobie czytała Mój teraz też leży i wkurza mnie, że ciągle go muszę poprawiać, bo kto go poprawi jak nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts