Drop_Inn 27.11.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Napisał tylko, że do zlecenia przesyłki będzie potrzebował pełnego adresu. Podałam mu mniej więcej jaki to region PL... nie wiem, może mu to potrzebne do wyliczenia kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Napisał tylko, że do zlecenia przesyłki będzie potrzebował pełnego adresu. Podałam mu mniej więcej jaki to region PL... nie wiem, może mu to potrzebne do wyliczenia kosztów Może chciał niespodziankę pod choinkę sprawić? Trzeba było podać adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 no prosze - jakie tu dobre wieści vesi będzie miała swoja upragniona ławę A ja dzis walczyłam o mój upragniony okap z Włoch i doopa Zostaje mi go kupic w Pl za ponad 5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Kinga, a co się stało? Cóż ten italiano bastardo zrobił? A może nie zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 ja poproszę...bo trochę przepadłam na tej stronie hej Ivy tylko nie wykupcie mi ławy... pliss pliss pliss.... Napisał tylko, że do zlecenia przesyłki będzie potrzebował pełnego adresu. Podałam mu mniej więcej jaki to region PL... nie wiem, może mu to potrzebne do wyliczenia kosztów aż sie boje ile naliczy, jak coś to podeśle ci moj adres na priv i mu podasz Może chciał niespodziankę pod choinkę sprawić? Trzeba było podać adres chyba na takie szcześnie nie śmiem nawet liczyć no prosze - jakie tu dobre wieści vesi będzie miała swoja upragniona ławę A ja dzis walczyłam o mój upragniony okap z Włoch i doopa Zostaje mi go kupic w Pl za ponad 5k dżizass, jaka cena no ale jak mus to mus i pal licho cenę ps. był ten Rysiek u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 hej Ivy tylko nie wykupcie mi ławy... pliss pliss pliss.... ławę zostawiam dla Ciebie...i pewnie bedziesz ja miala pierwsza nim ja coś bede zamawiac wogole tam ..bo u mnie jeszcze bardzo daleko Chętnie tez zobacze jak sie prezentuje "na zywo":cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 ps. był ten Rysiek u ciebie? nie mógł by się wtedy Ryskiem nazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 nie mógł by się wtedy Ryskiem nazywać ...wszystkie Ryśki to fajne chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 ławę zostawiam dla Ciebie...i pewnie bedziesz ja miala pierwsza nim ja coś bede zamawiac wogole tam ..bo u mnie jeszcze bardzo daleko Chętnie tez zobacze jak sie prezentuje "na zywo":cool: uff... dziękować nie mógł by się wtedy Ryskiem nazywać ano:evil: ------------------------------------------------------------------------- a teraz uciekam coś na szybko dzieciom upichcić na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.11.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Dziewczynki, ja napisałam do nich już wczoraj (z poziomu strony głównej można przejść na język angielski - wszystko staje się jakby bardziej zrozumiałe). Właśnie przed chwilą miły Alfonso odpisał mi, że ława kosztuje 262 euro plus przesyłka. Podał mi też hasło, po wpisaniu którego widoczne są ceny, więc jeśli potrzebujecie, to wyślę na priva. Witam się oficjalnie i od razu przychodzę z prośba również o hasło- piękna konsolkę tam wypatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Kinga, a co się stało? Cóż ten italiano bastardo zrobił? A może nie zrobił? nie sprzedają bezpośrednio - tylko przez dystrybutorów swoich. A u dystrybutora cena taka, że po doliczeniu kosztów wysyłk na jedno wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Podał mi też hasło, po wpisaniu którego widoczne są ceny, więc jeśli potrzebujecie, to wyślę na priva. I ja bym poprosila, bo rzeczywiscie sporo fajnych rzeczy maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Vesi, lawa super podoba mi sie bardzo i gdyby nie fakt, ze ja MUSZE miec mozliwosc polozenia jakis drobiazgow pod stolem - piloty, ksiazka, gazeta itd, to sama szukalabym czegos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 TU Westwingowy, ale też w dalekiej Hiszpanii i bez ceny. Ale masz oko Dropku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Vesi, no i co z tym stołem? Na przyszłość, jak będziesz chciała to wal do mnie śmiało- zawsze wyślę Ci maila in english Hiszpańskiego uczyłam się kiedyś 3 lata, ale niewiele już go pamiętam, bo nie używałam zbyt często... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aguś dziękuję, głupio mi tak że o rany:oops: ze stołem nie wiadomo, bo jeszcze nie ma czasu moj chłop żeby pogadać ze mną przez telefon, a najlepiej by on złożył zamówienie, ma konto walutowe to nie będzie problemu z przelewem. Nie wiem jeszcze jakie koszty transportu są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Vesi fajna ta ława Ja ostatnio to w ogóle zwracam uwagę na rzeczy na które kiedyś nawet bym nie spojrzała ... Co to forum robi z ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.11.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nie wiem jeszcze jakie koszty transportu są... Alfonso niestety zamilkł Może nie robią często takich paczek, może bada sytuację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 27.11.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 ja poproszę...bo trochę przepadłam na tej stronie Witam się oficjalnie i od razu przychodzę z prośba również o hasło- piękna konsolkę tam wypatrzyłam I ja bym poprosila, bo rzeczywiscie sporo fajnych rzeczy maja Dziewczynki, poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aguś dziękuję, głupio mi tak że o rany:oops: Vesilko, a dlaczego? Przecież nie każdy mus być poliglotą Trzymam kciuki za dobrą wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts