1976pinacolada 30.11.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 vesi - kupony do Tacco masz? Zebyś nie zapomniała tak jak poprzednim razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.12.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Vesilo -nie rozumiem z tym stolikiem, West. wystawiło go po raz drugi? Uprzedzam, że go nie kupiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.12.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Bardzo ładną rameczkę wybrałaś Sylwuś Faktycznie, wybór jest ogromny i trudno się zdecydować. A co do stoliczka to z całego serca życzę Ci, żebyś jak najszybciej miała go u siebie:hug: Dziękuje Jesssu, z tymi ramkami to zawrotu głowy dostałam, chyba z setka ich była, ale takich aluminiowych co mi by pasowały ledwo kilka:bash:ale szerokości takiej jak chciałam, nie było.Pan powiedział w lerła, ze pierwszy raz będzie lustro oprawiał w aluminiową ramę wygląda na to że jakaś kaczka-dziwaczka jestem vesi - kupony do Tacco masz? Zebyś nie zapomniała tak jak poprzednim razem ech. jakieś marne te rabaty dali teraz:???: pewnie zaraz zaczną sie wyprzedaże na całego;) Vesilo -nie rozumiem z tym stolikiem, West. wystawiło go po raz drugi? Uprzedzam, że go nie kupiłam:lol2: Natalia, dzięki, że to nie ty ławy wyprzedano też w tym sklepie hiszpańskim :bash: najpierw wyprzedano na westwing, drugi raz w artelore home jak nie urok - to sraczka:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.12.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 ja jak obiecałam tez nie kupiłam a kiedy bedą te ławy ponownie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.12.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 ivy nie ty?? no to kto:evil: żartuje of course :lol2: widocznie bardzo chodliwe te stoliki są nie wiem dokładnie kiedy i czy będą te co ja chciałam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/confused/smileys-confused-917847.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.12.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 :( szkoda z tą ławką być może ciągle ci ucieka sprzed nosa bo to jednak nie ta moze ta twoja piękna wymarzona ława czeka gdzieś na Ciebie mam nadzieję ze w końcu ją znajdziesz ps a Rysiek nic się nie odezwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.12.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Rysiek był u mnie w czwartek i ma byc dziś ale nie poruszałam z nim tego tematu i chyba nie będę. Wiem tylko, że on ma stałego odbiorcę z Niemiec, który bierze od niego masę mebli (głównie stoły i komody) i pewnie wcisnął tamtemu żeby nie byc w plecy. Tylko jako ciekawostkę powiem , że mój stół jadalniany, który kupiłam u niego za 3 tys zł on sprzedaje do Niemiec tez za 3 tys ale euro :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.12.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 :( szkoda z tą ławką być może ciągle ci ucieka sprzed nosa bo to jednak nie ta moze ta twoja piękna wymarzona ława czeka gdzieś na Ciebie mam nadzieję ze w końcu ją znajdziesz ps a Rysiek nic się nie odezwał? Karolka, ja juz mam dosyć tego szukania, kombinowania, depresji dostane niedługo nie szukam więcej stolików kawowych, kce ten drewniano-chromowany i poczekam na niego jeśli trzeba będzie Rysiek zamilkł miesiąc temu, na mojego sms-a nic nie odpowiedział... Rysiek był u mnie w czwartek i ma byc dziś ale nie poruszałam z nim tego tematu i chyba nie będę. Wiem tylko, że on ma stałego odbiorcę z Niemiec, który bierze od niego masę mebli (głównie stoły i komody) i pewnie wcisnął tamtemu żeby nie byc w plecy. Tylko jako ciekawostkę powiem , że mój stół jadalniany, który kupiłam u niego za 3 tys zł on sprzedaje do Niemiec tez za 3 tys ale euro :jawdrop: Kochana, chcesz to go pytaj i gadaj o tych meblach, nie podpisywałam z nim żadnej umowy, moje zasoby cierpliwości do niego sie wyczerpały, miałam wrażenie, że on wręcz celowo nie odbierał i nie dzwonił, by tych mebli mi nie sprzedać, niech sobie je wsadzi we doope teraz razem z moimi gałkami, o! tylko zawiozłam mu przy okazji, nóżki od puf do skrócenia, nio i przepadły:( muszę poprosić stolarza-Pawła by mi z drewna zrobił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.12.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Kochana, chcesz to go pytaj i gadaj o tych meblach, nie podpisywałam z nim żadnej umowy, moje zasoby cierpliwości do niego sie wyczerpały, miałam wrażenie, że on wręcz celowo nie odbierał i nie dzwonił, by tych mebli mi nie sprzedać, niech sobie je wsadzi we doope teraz razem z moimi gałkami, o! tylko zawiozłam mu przy okazji, nóżki od puf do skrócenia, nio i przepadły:( muszę poprosić stolarza-Pawła by mi z drewna zrobił.. Kiedy ja wcale nie mam ochoty rozmawiać z nim na ten temat. A Ty bardzo dobrze zrobiłaś , że go olałaś Szkoda tylko gałek i nóżek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.12.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Vesi - obiecuję Ci solennie, że szukając do mieszkania stolika we Wrocławiu ( niebawem) będę rozglądać za takim który spodobał się Tobie, ewentualnie podobny i DAM ZNAĆ Ja z kolei będę szukać czegoś mniejszego, no i w czarno białej tonacji z chromem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.12.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ranyy julek Natalio bardzo to miłe co napisałaś, dziękuję ślicznie choć ja już nie zamierzam więcej szukać, to jakby mi sie coś trafiło dla ciebie, to poinformuję Uciekam na zakupy teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.12.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Dropi baardzo mi pomogła z pytaniami i znam koszt wysyłki, za co będę wdzięczna ogromnie:hug: Kochana, drobiazg, cieszę się, że mogłam pomóc I w razie czego polecam się na przyszłość Ramkę wybrałaś ładną - będzie jak na inspiracjach, które wklejałaś. No i widzę, że coraz bardziej kusisz tą naleweczką. A i dojazd mamy znacznie ułatwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 01.12.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 wpadłam sie przywitac. komoda jest super rameczka tez uciekam sapc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.12.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Kochana, drobiazg, cieszę się, że mogłam pomóc I w razie czego polecam się na przyszłość Ramkę wybrałaś ładną - będzie jak na inspiracjach, które wklejałaś. No i widzę, że coraz bardziej kusisz tą naleweczką. A i dojazd mamy znacznie ułatwiony Dropi, ty lepiej sie spiesz z wizyta, bo ja ta naleweczke wyduldam sama, właśnie teraz sobie popijam dzieki za rameczkę, za około dwa tygodnie będzie gotowa wpadłam sie przywitac. komoda jest super rameczka tez uciekam sapc Hej Edytko, fajnie że do nas wpadłaś, dzięki za pochwałę komody i ramecki a jak tam lampki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Hejka Ja właśnie winko sączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ja właśnie winko sączę No pięknie:mad: A ja o suchym pysku siedzę A nie, przepraszam, ja już dzisiaj piłam winko u znajomych do pizzy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.12.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ja też chcę naleweczkę :yes: uwielbiam takie trunki no ja jaka gustowna karafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 01.12.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 lampy brak. mialam sie za to wziac, dzis wieczorem, ale tak mi teskno za Wami, ze olalam sprawe. wroce do tematu za tydzien w sobote moze do tego czasu same sie znajda w moim watku olalam Twoj post. nie specjalnie, kiedys odpisze jak sie namysle co mam napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.12.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Hejka Ja właśnie winko sączę No pięknie:mad: A ja o suchym pysku siedzę A nie, przepraszam, ja już dzisiaj piłam winko u znajomych do pizzy:lol2: Ja też chcę naleweczkę :yes: uwielbiam takie trunki no ja jaka gustowna karafka niezle z nas pijaczki ha ha , a ja dziś rozlałam do butelek gotową śliwowicę z własnych węgierek, a śliweczki nasączone spirolem i cukrem - to niebo w gebie, siłą sie powstrzymałam przed pożarciem ich, tylko dlatego że czeka je jeszcze kąpiel w czekoladzie w moim watku olalam Twoj post. nie specjalnie, kiedys odpisze jak sie namysle co mam napisac co za szczerość :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.12.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 :eek: ty to nie długo jakiś bimber będziesz zakąłdac ? Męża nie ma to żonka szaleje a na nas tu wyzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts