Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vesila - trochę klasyki na przedmieściu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo ładną rameczkę wybrałaś Sylwuś:wiggle: Faktycznie, wybór jest ogromny i trudno się zdecydować.

A co do stoliczka to z całego serca życzę Ci, żebyś jak najszybciej miała go u siebie:hug:

Dziękuje :hug:

Jesssu, z tymi ramkami to zawrotu głowy dostałam, chyba z setka ich była, ale takich aluminiowych co mi by pasowały ledwo kilka:bash:ale szerokości takiej jak chciałam, nie było.Pan powiedział w lerła, ze pierwszy raz będzie lustro oprawiał w aluminiową ramę:eek: wygląda na to że jakaś kaczka-dziwaczka jestem :lol2:

vesi - kupony do Tacco masz? :D Zebyś nie zapomniała tak jak poprzednim razem ;)

ech. jakieś marne te rabaty dali teraz:???: pewnie zaraz zaczną sie wyprzedaże na całego;)

Vesilo -nie rozumiem z tym stolikiem, West. wystawiło go po raz drugi? Uprzedzam, że go nie kupiłam:lol2:

Natalia,

dzięki, że to nie ty :hug::lol2: ławy wyprzedano też w tym sklepie hiszpańskim :bash::bash::bash:

najpierw wyprzedano na westwing, drugi raz w artelore home

jak nie urok - to sraczka:roll:

Rysiek był u mnie w czwartek i ma byc dziś ale nie poruszałam z nim tego tematu i chyba nie będę. Wiem tylko, że on ma stałego odbiorcę z Niemiec, który bierze od niego masę mebli (głównie stoły i komody) i pewnie wcisnął tamtemu żeby nie byc w plecy. Tylko jako ciekawostkę powiem , że mój stół jadalniany, który kupiłam u niego za 3 tys zł on sprzedaje do Niemiec tez za 3 tys ale euro :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

:(:(

szkoda z tą ławką

być może ciągle ci ucieka sprzed nosa bo to jednak nie ta

moze ta twoja piękna wymarzona ława czeka gdzieś na Ciebie

mam nadzieję ze w końcu ją znajdziesz

ps a Rysiek nic się nie odezwał?

Karolka, ja juz mam dosyć tego szukania, kombinowania, depresji dostane niedługo

nie szukam więcej stolików kawowych, kce ten drewniano-chromowany i poczekam na niego jeśli trzeba będzie

Rysiek zamilkł miesiąc temu, na mojego sms-a nic nie odpowiedział...

Rysiek był u mnie w czwartek i ma byc dziś ale nie poruszałam z nim tego tematu i chyba nie będę. Wiem tylko, że on ma stałego odbiorcę z Niemiec, który bierze od niego masę mebli (głównie stoły i komody) i pewnie wcisnął tamtemu żeby nie byc w plecy. Tylko jako ciekawostkę powiem , że mój stół jadalniany, który kupiłam u niego za 3 tys zł on sprzedaje do Niemiec tez za 3 tys ale euro :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Kochana, chcesz to go pytaj i gadaj o tych meblach, nie podpisywałam z nim żadnej umowy, moje zasoby cierpliwości do niego sie wyczerpały, miałam wrażenie, że on wręcz celowo nie odbierał i nie dzwonił, by tych mebli mi nie sprzedać, niech sobie je wsadzi we doope teraz razem z moimi gałkami, o!

tylko zawiozłam mu przy okazji, nóżki od puf do skrócenia, nio i przepadły:( muszę poprosić stolarza-Pawła by mi z drewna zrobił..

Kochana, chcesz to go pytaj i gadaj o tych meblach, nie podpisywałam z nim żadnej umowy, moje zasoby cierpliwości do niego sie wyczerpały, miałam wrażenie, że on wręcz celowo nie odbierał i nie dzwonił, by tych mebli mi nie sprzedać, niech sobie je wsadzi we doope teraz razem z moimi gałkami, o!

tylko zawiozłam mu przy okazji, nóżki od puf do skrócenia, nio i przepadły:( muszę poprosić stolarza-Pawła by mi z drewna zrobił..

Kiedy ja wcale nie mam ochoty rozmawiać z nim na ten temat.

A Ty bardzo dobrze zrobiłaś , że go olałaś :yes: Szkoda tylko gałek i nóżek :( :( :(

Dropi baardzo mi pomogła z pytaniami i znam koszt wysyłki, za co będę wdzięczna ogromnie:hug:

Kochana, drobiazg, cieszę się, że mogłam pomóc :hug:

I w razie czego polecam się na przyszłość :D

Ramkę wybrałaś ładną - będzie jak na inspiracjach, które wklejałaś.

No i widzę, że coraz bardziej kusisz tą naleweczką.

A i dojazd mamy znacznie ułatwiony :cool:

Kochana, drobiazg, cieszę się, że mogłam pomóc :hug:

I w razie czego polecam się na przyszłość :D

Ramkę wybrałaś ładną - będzie jak na inspiracjach, które wklejałaś.

No i widzę, że coraz bardziej kusisz tą naleweczką.

A i dojazd mamy znacznie ułatwiony :cool:

Dropi, ty lepiej sie spiesz z wizyta, bo ja ta naleweczke wyduldam sama, właśnie teraz sobie popijam :lol:

dzieki za rameczkę, za około dwa tygodnie będzie gotowa

wpadłam sie przywitac. komoda jest super :yes: rameczka tez :yes: uciekam sapc

Hej Edytko, fajnie że do nas wpadłaś:hug:,

dzięki za pochwałę komody i ramecki

a jak tam lampki?

Hejka :bye:

Ja właśnie winko sączę :D

No pięknie:mad: A ja o suchym pysku siedzę:spam:

A nie, przepraszam, ja już dzisiaj piłam winko u znajomych do pizzy:lol2:

Ja też chcę naleweczkę :yes::yes:

uwielbiam takie trunki

no ja jaka gustowna karafka :yes:

niezle z nas pijaczki

ha ha , a ja dziś rozlałam do butelek gotową śliwowicę :p

z własnych węgierek, a śliweczki nasączone spirolem i cukrem - to niebo w gebie, siłą sie powstrzymałam przed pożarciem ich, tylko dlatego że czeka je jeszcze kąpiel w czekoladzie

w moim watku olalam Twoj post. nie specjalnie, kiedys odpisze :D jak sie namysle co mam napisac :D

co za szczerość :p :rotfl::rotfl: