vesila 06.12.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 potem pokaż co Ci wyszło:p Eh..nie ma co pokazywać, malnęłam raz, są prześwity, jutro drugi raz młoda stwierdziła, że te drzwi wyglądają teraz jak plastikowe:sick: i jakoś tak... no ma rację dziewczę odwrotu nie ma, muszę sie przyzwyczaić do drewnianych, udających plastik, drzwi cholera by to...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.12.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Sylwia, czy to te drzwi, na których malowanie m.in. ja Cię namawiałam? Jeśli tak, to przykro mi, że tak wyszło... A może to kwestia farby? Może malowane były na połysk lub półmat? Wtedy faktycznie mogą wyglądać plastikowo, jak pociągnięte olejną. Jeśli ma iść jeszcze druga warstwa, to poproś o super-mat, jeśli w tym tkwi problem, to powinno wyglądać lepiej. A zdjęcie wrzuć, tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.12.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Tak Barbe, to te nieszczęsne drzwi do wiatrołapu Stolarz je pomalował tak samo jak pozostałe, które mam w domu, są absolutnie matowe. Jutro w dzień zrobię fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 To ki czort w takim razie? Jeśli i tamte, i te były drewniane, i jeśli malowane taką samą farbą, to nie rozumiem... Dziwna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.12.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c045.gif chyba ja jestem dziwnahttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n075.gifale te drzwi też http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g025.gif gadam od rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ty weź lepiej przyciśnij faceta, czy NA PEWNO użył takiej samej farby. Mat matowi nierówny, sama to przerabiałam w swoim mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.12.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 na sto, a nawet tysiąc procent to ten sam lakier może te szprosy i przeźroczyste szkło wszystko psują trudno, nic już nie poradzę,muszę sie przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.12.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Wrzucam fotki starych-nowych drzwi do wiatrołapu, przed i po malowaniu. Ościeżnicę tylko raz zdążyłam pomalować, wiec rożni sie jeszcze kolorem. Żałuje ze zdecydowałam sie je zamalować..http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a075.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.12.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 A mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.12.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Vesi - ja nie wiem co Ty kcesz dziewczyno jest genialnie !!! Jest spójność z pozostałymi drzwiami. Jest jasno. Przejrzyście. Przestań juz marudzić bo po dupie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 08.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Wrzucam fotki starych-nowych drzwi do wiatrołapu, przed i po malowaniu. Ościeżnicę tylko raz zdążyłam pomalować, wiec rożni sie jeszcze kolorem. Żałuje ze zdecydowałam sie je zamalować.. Kapitalnie wyszły. Teraz korytarz wygląd świetnie. Wszystko spójne NIe marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 08.12.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Mi się też podobają. Łatwiej białe na brązowo, niż brązowe na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.12.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 bardzo ladnie wyszło...fajnie teraz wygląda :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.12.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Chyba trochę za bardzo przyzwyczaiłaś się do widoku tamtych drewnianych . Jest super, naprawdę! A powiedz mi jeszcze, bo już nie wiem, czy o tej porze po prostu nie dostałam zeza - czy te dwie części drzwi są różnej szerokości? Wgapiam się i wgapiam i okulary przecieram, i już mi się mieni przed oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.12.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 o niebo lepsze te białe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.12.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Odpowiem zbiorowo A mnie się podoba Vesi - ja nie wiem co Ty kcesz dziewczyno jest genialnie !!! Jest spójność z pozostałymi drzwiami. Jest jasno. Przejrzyście. Przestań juz marudzić bo po dupie dostaniesz Kapitalnie wyszły. Teraz korytarz wygląd świetnie. Wszystko spójne NIe marudź Mi się też podobają. Łatwiej białe na brązowo, niż brązowe na biało. Witaj Margoth o ile pamięć mnie nie myli, Ty pierwszy raz u mnie. Wybacz, ale nie rozumiem Twojego wpisu:oops: Co łatwiej białe na brązowo? Drzwi pomalować??http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif bardzo ladnie wyszło...fajnie teraz wygląda :yes: Chyba trochę za bardzo przyzwyczaiłaś się do widoku tamtych drewnianych . Jest super, naprawdę! A powiedz mi jeszcze, bo już nie wiem, czy o tej porze po prostu nie dostałam zeza - czy te dwie części drzwi są różnej szerokości? Wgapiam się i wgapiam i okulary przecieram, i już mi się mieni przed oczami Tak Barbe, wzrok masz sokoli Skrzydła tych drzwi są podzielone na rożne szerokości, może wcześniej nie było to tak widoczne, bo tego większego skrzydła nie dało sie domknąć. Facet od którego kupiliśmy dom, chyba kochał asymetrię, bo co tylko sie dało jest niesymetryczne i krzywe:bash: o niebo lepsze te białe:) BARDZO WAM DZIĘKUJĘ za te miłe komentarze o drzwiach:hug: na żywo nie jest tak fajnie, ale już zaczynam nie zwracać uwagi na te drzwi i nie myśleć o nich... marze o nowym domu:rolleyes: Dziś na oknem -15ºC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.12.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Vesi ja też nie wiem czemu Ty marudzisz ? Jest ślicznie ... te jedne brązowe drzwi były "od czapy" kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.12.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Vesi - zmieniając temat z drzwiowego na cieplarniany Ile spaliłaś m3 gazu za listopad?? I przyp[omnij przy okazji jaka powierzchnie ogrzewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.12.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Vesi ja też nie wiem czemu Ty marudzisz ? Jest ślicznie ... te jedne brązowe drzwi były "od czapy" kawał dobrej roboty Dziękuję mugatko, to stolarz robotę odwalił, gdybym ja sie za to wzięła?? to na bank już bym sie załamała, ja tylko ościeżnicę mam pomalować, bo jej nie demontowaliśmy Vesi - zmieniając temat z drzwiowego na cieplarniany Ile spaliłaś m3 gazu za listopad?? I przypomnij przy okazji jaka powierzchnie ogrzewasz? Kinga, a czy Ty myślisz, że ja co miesiąc latam na koniec ogrodu do gazomierza?? nie chce sie mi:p, nie mam pojęcia ile gazu zużyliśmy, dowiem sie jak przyjdzie wyrównanie za gaz, spodziewam sie dużej kwoty;) ogrzewamy teraz 108m2, w domu mam 20,5-21ºC, w garażu grzejniki zakręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.12.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 no myślałam, że każdy lata..... Ja musze na koniec miesiąca mailem podac stan licznika wiec latam.... Na szczęscie nie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts