czaplanka 24.12.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Pełnych ciepła, uśmiechów i miłości Świąt Bożego Narodzenia. Niech ten świąteczny czas będzie dla Was wszystkich okresem refleksji, odpoczynku i radości. Vesilko - wesołych Świąt dla Ciebie i Twoich bliskich życzy czaplanka z Mężem http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156479&d=1356353747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.12.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://imageshack.us/a/img846/2736/p1100273n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.12.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://i2.fmix.pl/fmi1040/9860ba0400212b5950d9b851/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Czesc Vesi, dziekuje Ci bardzo za zyczenia swiateczne Mam nadzieje, ze ten swiateczny czas byl dla Was pelen radosci i rodzinnego ciepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.12.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 nihiru mrówka75 ivy17 czaplanka Beauty słońce 2 pięknie dziękuję za życzenia :hug: Czesc Vesi, dziekuje Ci bardzo za zyczenia swiateczne Mam nadzieje, ze ten swiateczny czas byl dla Was pelen radosci i rodzinnego ciepla Hej Kamiku, jakoś to było luby ciety na moją rodzinę, więc fochami strzelał, ale wszyscy udawaliśmy, że tego nie zauważamy:lol2: prawie wszystko ogarnęłam przed świętami, oprócz pierniczków; dopiero dziś miałam czas by je upiec:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.12.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 vesila czym zdobiłaś pierniczki ? znaczy nie chodzi mi o lukier tylko o sprzęt ? jakaś szpryca ? rękaw ? muszę coś zakupić i nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.12.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Też lubię piec pierniczki (co nawet widać po mojej kartce z życzeniami:D). Do tej pory zawsze popylałam strzykawką. Taką najzwyklejszą z apteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.12.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Baaardzo apetyczne fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Drop no ja właśnie próbowałam strzykawką ale chyba za gęsty lukier zrobiłam bo mi to nie szło w końcu dałam córce pędzel lukier i posypkę... wszystko zamalowała, posypała i na tym się skończyło MOJE zdobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.12.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 A "dziubek" był duży? Mój lukier też wyszedł w tym roku dosyć gęsty i strzykawę musiałam wziąć pokaźną. Mniejsza się zatykała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.12.2012 02:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Mało ładnie i niezbyt starannie udekorowane te pierniki, ale młodej jakos nie szło na początku, a ja na łapu-capu byle szybko... do dekoracji miałam cosik takiego, jedna końcówka-tutka jest z malutką dziureczką http://www.agd-dla-ciebie.pl/zdjecia_towarow/DUZE_ZDJECIA/Dekorator%20Worek%20do%20tortow1_1.jpgklikale juz po pierwszym uzyciu, kiedys tam, odkleił sie ten materiałowy woreczek, wiec dzis wyciełam dziurę w woreczku na mrożonki(bo jest dosyc mocny) i włożyłam w środek tego lejka, wywinęłam na zewnątrz i na to nakręciłam nakretke z tutką. Ale pomysł ze strzykawkami pierwszorzedny:yes:, bo czasem do ciasteczek maślanych młoda robi lukier w kilku kolorach i pędzelkami nakłada, a tu wystarczy do kilku strzykawek... musze sobie to zapamietac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.12.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 vesi, a co Ty tak po nocy piszesz? Pierniczki genialne! Ja się co roku przymierzam, i co roku odkładam na następny rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.12.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Hej vesi, cuuuudne pierniczki:o Ja robiłam takie w zeszłym roku, w tym nie dałam już rady... To dekorowanie strasznie pracochłonne jest. A co do narzędzia dekorowania, po wypróbowywaniu wszystkiego, najlepszy okazał się patyczek od szaszłyków:rotfl: Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.12.2012 03:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 vesi, a co Ty tak po nocy piszesz? Pierniczki genialne! Ja się co roku przymierzam, i co roku odkładam na następny rok Aniu pisze po nocy, bo... dopiero wtedy mam czas, dzis znowu spęd goscióff, pijaństwo do drugiej, potem sprzątanie, kąpanie i dopiero teraz idem spac... podobno jutro, a właściwie dzis powtórka z imprezy, tyle ze goście inni osiwieje.... dziekuje za pierniczki, juz przymierzam sie do ciasteczek maślanych, bo młody pierników nie lubi:rolleyes: Hej vesi, cuuuudne pierniczki:o Ja robiłam takie w zeszłym roku, w tym nie dałam już rady... To dekorowanie strasznie pracochłonne jest. A co do narzędzia dekorowania, po wypróbowywaniu wszystkiego, najlepszy okazał się patyczek od szaszłyków:rotfl: Buziaki:bye: dziekuje Aga:hug: ee tam czasochłonne dekorowanie, ja sie tam zbyt nie wysilałam by równo było i poszło szybko:D próbowałam też wykałaczką dekorować, ale to masakryczne dziubdzianie było nie na moje nerwy:lol2: nie wiem kiedy ja nadrobię wasze watki, wiec proszę za duzo nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.12.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 dobrze, a Was prosimy za dużo nie pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.12.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 dobrze, a Was prosimy za dużo nie pić oki wpadłam sie pochwalić teraźniejszym zakupem http://static.westwing.pl/p/Cabinet-de-curiosit%C3%A9s-Wieszak-stoj%C4%85cy-%E2%80%9ELangwedocja%E2%80%9D%2C-wys.-198-cm-5469-70953-1.jpg w naszej szafie, na kurki gości już nie ma miejsca i kładą gdzie popadnie:rolleyes: a dostawa dopiero za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.12.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 hej, hej! kurcze z tymi terminami. rozumiem my podczas zakupu musimy miec czas do namyslu, ale oni? pierniczki zajefajne...ostatnio pieklam 2 lata temu, pierwszy i ostatni raz a dekorowalam pisakami, a bialy lukier patyczkami...do tego szopki, baranki i inne...przeszla mi ochota na dlugie lata ale popatrzec zawsze milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Aniu pisze po nocy, bo... dopiero wtedy mam czas, dzis znowu spęd goscióff, pijaństwo do drugiej, potem sprzątanie, kąpanie i dopiero teraz idem spac... podobno jutro, a właściwie dzis powtórka z imprezy, tyle ze goście inni osiwieje.... ja piernicze dobrze że dzieci duże to przynajmniej rano pospisz .... Weź wywieś na drzwiach kartkę "nikogo nie ma w domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.12.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Fantastyczne te pierniczkimy tez z młodym piekliśmya jak robisz lukier? bo mi nie wychodzi albo za gęsty albo za rzadki:sick: skoro M tak sprasza gości to zapędź go do kuchni niech pomaga Fajowy ten wieszak:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Żyjesz vesi?Skończyły się najazdy gościowe? Niezły wieszak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts