vesila 17.01.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 cześć Admete, Bidulo kiedy ty sie wreszcie wyśpisz:hug: Ten plafon to Massive Brenna 32026/11/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 pomału eliminuje niektóre kinkiety, krąg sie zawęża i może już za momencik i głosów kilka.... No to nie wiem, czy się odzywać. Bo jeszcze namieszam Wiesz, że ja kocham nr 4. I jeszcze nr 3 mi się podoba. zdecyduje sie i kupie wreszcie te lampy:lol2: Świstak czyma kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No i jak vesilko, wybór dokonany?:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.01.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No to nie wiem, czy się odzywać. Bo jeszcze namieszam Wiesz, że ja kocham nr 4. I jeszcze nr 3 mi się podoba. TY.. ty..... mieszaczu to nie wam ma sie podobać, tylko ma pasować do ogólnego look-u mojego wc dziękować za głosik Świstak czyma kciuki uwielbiam tego świstaka No i jak vesilko, wybór dokonany?:rolleyes: oj nie tak szybko kochana ale przekonuję sie coraz bardziej do plafonu massive berenna tylko wczoraj przekupując jeszcze oświetlenie na allegro natrafiłam na taki plafon: no i spokoju mi on nie daje, odczepić sie nie chce i czuje potrzebę posiadania go gdziekolwiek w domu, tylko gdzie?? ------------------------------ dziś przez pól dnia z przerwami drzemałam, a teraz zabieram sie za prasowanie - nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A długi on? Może do wiatrołapu? Bo pisałaś, że tam byś jednak zmieniła lampę? PS. Numer 4 mi pasuje do looku wc. Chyba, żem miłością oślepiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Vesi gdybyś chciała ja Ci mogę trzasnąć fotkę kinkietu w mojej łazience. Wiem, że ona jeszcze bardzo goła, ale chociaż z mugatami sobie oblookasz No chyba, że się wreszcie na tę naleweczkę wproszę. Wtedy mogę nawet przywieźć do przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Vesilka, To jak tez będę trochę wredna , ale dorzucę coś od siebie : EDIT: Kinkiet nr 1 - World Imports Troyes 1-Light Chrome Wall Sconce Kinkiet nr 2 - LAMPA ŁAZIENKOWA BRENNA (do kompletu z plafonem) Kinkiet nr 3 - Empire 1 Light Polished Chrome With Alabaster Vanity Kinkiet nr 4 - One Light Polished Chrome Bath Sconce kinkiet nr 5 - Transitional Brushed Nickel 1-light Bath Light Fixture Edytowane 17 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.01.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Illu, one są jakoś łatwo dostępne, czy zza wody? Bo cudne 1, 3 i 4 moim zdaniem idealne do Vesilki (i do plafonu Brenna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Illu, one są jakoś łatwo dostępne, czy zza wody? Bo cudne 1, 3 i 4 moim zdaniem idealne do Vesilki (i do plafonu Brenna) Dropek, słusznie... No tak zapomniawszy, że jak wpadnę w szał oświetleniowy to na takie "przyziemne" sprawy nie patrzę... Zaraz sprawdzę i dam namiar,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) No więc tak: Kinkiety 1, 3, 4 i 5 to zza wody som... Ale za to kinkiet nr 2 nie tylko nie jest zza wody, ale jest od kompletu do omawianego wyżej plafonu... Viola... Kinkiet nr 2 i plafon Edytowane 17 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.01.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Eh, szkoda O Brennie coś tu już było chyba kiedyś, ale chyba ostatecznie odpadł z rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.01.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Szkoda. Mnie się podoba, daje więcej światła niż metalowe kinkiety i sama nad nim rozmyślam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.01.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Mnie też Był nawet moment, że prawie go kupiłam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.01.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 O! jakie pogaduszki:Djuż biorę sie za odpisywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.01.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A długi on? Może do wiatrołapu? Bo pisałaś, że tam byś jednak zmieniła lampę? Ech, nawet nie sprawdzałam czy długi, ale do wiatrołapu odpada, bo tam mam kabel nie na środku sufitu, tylko bardzo blisko szafy, trza by kuć w suficie i dorabiać kabelek, dlatego lampa w wiatrołapie wisi na łańcuszku obok zawiesia. PS. Numer 4 mi pasuje do looku wc. Chyba, żem miłością oślepiona no niby mi też pasuje, ale jakoś nie do końca:rolleyes: Vesi gdybyś chciała ja Ci mogę trzasnąć fotkę kinkietu w mojej łazience. Wiem, że ona jeszcze bardzo goła, ale chociaż z mugatami sobie oblookasz No chyba, że się wreszcie na tę naleweczkę wproszę. Wtedy mogę nawet przywieźć do przymiarki Ty sie nie musisz wpraszać kochana, ja zapraszam serdecznie, z kinkietem czy bez... a fotką kinkietu nie pogardzę Vesilka, To jak tez będę trochę wredna , ale dorzucę coś od siebie : Kinkiet nr 1 - World Imports Troyes 1-Light Chrome Wall Sconce Kinkiet nr 2 - LAMPA ŁAZIENKOWA BRENNA (do kompletu z plafonem) Kinkiet nr 3 - Empire 1 Light Polished Chrome With Alabaster Vanity Kinkiet nr 4 - One Light Polished Chrome Bath Sconce kinkiet nr 5 - Transitional Brushed Nickel 1-light Bath Light Fixture Illu, one są jakoś łatwo dostępne, czy zza wody? Bo cudne 1, 3 i 4 moim zdaniem idealne do Vesilki (i do plafonu Brenna) cudności takie pokazywać niedostępne dla zwykłego śmiertelnika, to nieładnie, no wiesz teraz to już nie wybiorę No więc tak: Kinkiety 1, 3, 4 i 5 to zza wody som... Ale za to kinkiet nr 2 nie tylko nie jest zza wody, ale jest od kompletu do omawianego wyżej plafonu... Viola... Kinkiet nr 2 i plafon [ATTACH=CONFIG]162192[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]162193[/ATTACH] znam ten komplet już od dawien dawna Eh, szkoda O Brennie coś tu już było chyba kiedyś, ale chyba ostatecznie odpadł z rankingu dokładnie, o ile plafon mi sie podoba, to kinkiet tak średnio;) Szkoda. Mnie się podoba, daje więcej światła niż metalowe kinkiety i sama nad nim rozmyślam... To se kup, jak sie podoba:P po pokazaniu powyższych kinkietów zza wielkiej wody, kinkiet brenna wypada słabo, to już wole astro anton Mnie też Był nawet moment, że prawie go kupiłam do siebie hmm... masz za to taki śliczny, idealny do Twojej ślicznej łazienki jeszcze nad takim kinkietem zaczęłam wczoraj poważnie sie zastanawiać Marksjold Rosa http://www.superlights.pl/_var/gfx/8799e841ff5e434cf05086efe7b088e1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.01.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Hej Vesilko Szczerze Ci powiem, że mi ten kinkiet nie do końca podchodzi Ale to Tobie musi się podobać, jeżeli czujesz, że to jest TO ... to kupuj, będziesz miała jeden wybór z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Vesilko, Astro Anton tak owszem i nawet bardzo, ale na Boga nie tego cudaka pokrakę Marksjold Rosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 18.01.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 ja z kolei Brennę kinkiet biore powaznie pod uwagę - ale sklepu, który z nią zalinkowała Illu to już raczej nie... od miesiąca nie mogę się doprosić wysyłki zwisów do kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.01.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Kamilcia, Dobrze wiedzieć. Jak będę zamawiała poszukam kinkietu, gdzie indziej. Wiele sklepów go oferuje, może znajdę jeszcze taniej?Mam nadzieję, że wkrótce zawiasy dotrą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 18.01.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Kamilcia, Dobrze wiedzieć. Jak będę zamawiała poszukam kinkietu, gdzie indziej. Wiele sklepów go oferuje, może znajdę jeszcze taniej? Mam nadzieję, że wkrótce zawiasy dotrą.... szkoda gadać - termin realizacji 7 dni, po ponad dwóch tyg dostałam info ( po zapytaniu oczywiście ) co z lampami to odpisali, że w tym roku juz nie bedzie, bo producent ma inwentaryzacje... po 14 miała być odpowiedź, czy beda w ogóle... teraz gośc ściemnia, że sie do producenta nie może dodzwonic itp. w poniedziałek definitywnie rządam zwrotu kasy. Kwota może wielka nie jest - ale półtora miesiąca sobie już nią obracaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts