ogo 25.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czy ktoś ma dach BRAASa? Jak prezentuje sie na dachu dachówka celtycka czarna BRAAS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Triton 25.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dach Brass czarny ale nie celtycka tylko grecka Wygląda świetnie, ciężko było do tego koloru przekonac żone ale teraz jak go widzi na dachu to jest mi wdzięczna i zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 26.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 u mnie w galerii masz frankfurterke brasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 26.04.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Braas prezentuje się doskonale, warto tylko zgrać dach z elewacjš, rynnami i obróbkami. Radzę zaufać architektowi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 26.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Do ilu stargowaliście BRAASa? W jednym takim składnie chcą coś 21 zl/m2 netto ale jak rozumiem jt. taka wstępna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 26.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 21,- to bardzo dobra cena a kupujšc przez dekarza zyskuje się dodatkowo min. 15% . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 26.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Siemka..... A mnie się udało wydębić po 18 zeta za metr. Trzeba molestować hurtowników , a warto też spotkać się z regionalnym przedstawicielem handlowym Brasa ,on też może dołożyć kilka procent upustu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 26.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 W ubiegłym tygodniu dokupiłem czarną celtycką na garaż w cenie 19 brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebuz 27.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam.Braas celtycka czarna, rynny wavin czarne, deska czołowa z łupka euronitowskiego - polecam.http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=49438&q=kebuz1&k=2&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawwoj 03.06.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Nowość na rynku.Czy ktoś juz pokrył dach ta dachówką.?Co o niej sądzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wosto 03.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Ja byłem zdecydowany na tą dachówkę, nawet poczyniłem pierwsze uzgodnienia. Jednak po otrzymaniu namiarów na domy z dachami wykonanymi w tej technologii zrezygnowałem. Powód - kolory. Dostępne są (albo były, bo obecnie może robią też inne) trzy wersje: grafit - jest OK, ale ja chciałem jaśniejszy dach, czerwień - wygląda jak to kiedyś ktoś określił - wściekła pomarańcza oraz brąz - kolor intensywnej czekolady. Radzę najpierw obejrzeć domy z tą dachówką, bo pojedyncze sztuki nie oddają wyglądu całości. Ogólnie dachówka jest dość ciekawa i warta uwagi, ale kolorystyka zniechęca (przynajmniej mnie). W końcu wybrałem ceramiczny KORAMIC L-15 czerwoną angobę ... (ta sama cena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawwoj 03.06.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Wybrałem kolor kasztanowy, jak ten wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 04.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Najprościej - w składzie gdzie będziesz kupował poproś o namiary na dachy zrealizowane w dachówce, która cię interesuje. Też myślałem nad kasztanowym cisarem, ale w tej samej cenie znalazłem ceramiczny Tondach, który ma zdecydowanie ciekawszy kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawwoj 04.06.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ciekawszy to jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 04.06.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Heh, trudno tak opisywać... polecam stronę http://www.tondach.cz/pl/ - jest trochę bardziej czerwony od kasztanu braasa ale nie jest wściekle pomarańczowy jak niektóre inne ceramiki, dokładnie takiego koloru szukałem Czerwony cisar jest faktycznie bardzo... czerwony ale ma to swój urok, co kto lubi Na tondach jest promocja chyba do końca czerwca, angoba w cenie naturalnej. U nich generalnie nie ma wielkiej różnicy (u mnie wyszłoby chyba 450 zł na 11500 wartość zamówienia) ale zawsze parę stówek w kieszeni zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.06.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Dobór koloru to rzecz gustu natomiast wyroby Braasa brylujš na rynku pokryć dachowych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 05.06.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ja mam położoną dachówkę Braas Cisar grafitowa. Na jakość nie można narzekać, odpadów jakościowych nie było, a kwestia położenia to już sprawa sprawnych dekarzy. Jak kupowałem w zeszłym roku bodajże brakowało w asortymencie jakiejś galanterii dachowej z tą powłoką (chyba dachówki połówkowe, albo końcowe). W tym roku Braas ma ceny niższe o ok. 10% od zeszłorocznych. Niestety nie mam założonej galerii zdjęć, jedynie mogę wysłać coś na @ jak to wygląda u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawwoj 07.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Uparłem się na kolor kasztanowy i proszę nie produkują runien w tym kolorze. Mogą być rynny brązowe ale to nie kasztanowy. Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 07.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Poszukaj w różnych systemach, Kanion albo Galeco miał taki kolor coś jakby pod ten kasztan - choć rynny brązowe są IMHO niezłe, trochę ożywiają i zaznaczają krawędzie dachu, ale co kto lubi. Specjalnie się rozglądałem po okolicy żeby ci tego ksztanma upolować na zdjęciu ale lipa, raczej nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ja niechwaląc sie pokryłem co o niej sądze ?? ...nic ,zupełnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts