wg39070 18.05.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Dobrymi chęciami, to piekło.... Już chyba trzeci przypadek, gdzie Twoja "pomoc" bardziej na sabotaż mi wygląda Tobie radziłem? Nie. To daruj sobie te docinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.05.2016 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 (edytowane) Radziłeś komuś, kto miał problem i gdyby nie inni użytkownicy, mógłby Ci uwierzyć.... Edytowane 18 Maja 2016 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powell 18.05.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 (edytowane) Dobrymi chęciami, to piekło.... Już chyba trzeci przypadek, gdzie Twoja "pomoc" bardziej na sabotaż mi wygląda No zgadza się. Mamy dywersanta na forum, wygląda na to, że bardziej "płodny" od pana "T.B." od styropianu w podłodze. Edytowane 18 Maja 2016 przez powell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thinker 19.05.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Hmm..to juz sam nie wiem jak powinienem rozwiązać problem z moja wylewka;) uspokojcie emocje Panowie...i nie najezdzajcie od razu tak na kolegę który chce pomoc;) ja juz w życiu kilka wylewek miałem okazje ogarniać, takze do każdej rady podchodzę z dystansem i analizuje:P a w kwestii tematu..to ma ktoś lepszy pomysł jak zrobić "przedłużenie stropu"? Czy jak zazbroje, opre z 3 stron ten element który dolewam..i zagruntuje stary strop to jest szansa ze będzie bezpiecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 19.05.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Hmm..to juz sam nie wiem jak powinienem rozwiązać problem z moja wylewka;) uspokojcie emocje Panowie...i nie najezdzajcie od razu tak na kolegę który chce pomoc;) ja juz w życiu kilka wylewek miałem okazje ogarniać, takze do każdej rady podchodzę z dystansem i analizuje:P a w kwestii tematu..to ma ktoś lepszy pomysł jak zrobić "przedłużenie stropu"? Czy jak zazbroje, opre z 3 stron ten element który dolewam..i zagruntuje stary strop to jest szansa ze będzie bezpiecznie? Będzie bezpiecznie pod warunkiem wyprowadzenia prętów zbrojeniowych. Nawierć stary strop, wbij i do roboty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts