Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szafka na buty poszukiwana

anna_2323

Recommended Posts

Cześć dziewczyny

Za Waszą poradą postanowiłąm przemalować przedpokój na szaro i pójść w dodatko pomarańczowo-żółte. Szafy są z białego MDF-u. No i teraz pojawia się problem z szafką. W jakim kolorze powinna być? Czy na rynku są dostępne szafki w nowoczesnym stylu. Wszystko co oglądałam, to jakaś tragedia, delikatnie mówiąc ;-) Dlatego raz jeszcze proszę o radę.

nie wiem czy odpowiadalby ci taki styl, ale jakiś czas temu widziałam szafki na buty w tej kolorystyce w brw.

o ile mnie oko nie pomyliło, były metalowe, pomyślałam, ze fajnie by wyglądały w mimimalistycznym industrialnej mieszkaniu mojej przyjaciółki. nie wiem o jaki styl tobie chodzi, ale jeśli interesowaloby cię coś surowego - może warto sprawdzić :)

Powiem szczerze, że zastanawiałam się nad szafką metalową, widziałam takie w internecie, nie na żywo. Dobrze jednak wiedzieć, że są w BRW.

W przedpokoju narazie nie ma zbyt wiele, 2 szafy wnękowe, proste z białego MDF-u, z relingami. Na podłodze rudy gres.

Myślicie, że taka metalowa szafka byłaby ok? Boję się, że nie będzie dobrze wyglądała w połączeniu z podłogą ;-(

jezeli masz inne elementy metalu,to bedzie do nich nawiazywac

najlepiej jakbys dala jakies foto

Jedyne zdjęcie jakie posiadam, znajduje się tu:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168146-Kolor-ścian&p=4351144#post4351144

Tak jak napisałam wcześniej, narazie przedpokój jest pusty, a o jakich dodatkach metalowych myślisz?

I jeszcze jedno...Czy ona koniecznie musi być biała. Udało mi się jednak znaleźć coś na Allegro, użytkownik ma duży wybór kolorów. Zerknijcie jak możecie i doradźcie ;)

Chciałabym coś w odcieniu czerwieni, ale chyba nie do tej podłogi??

http://www.im45akr5kq9j.az.pl/nowa/palety/laminowane/galeria.html