anna_2323 16.11.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 mi się nie podoba kolor ścian. przrmalowalabym na biało i wtedy w kwestii szafek - hulaj dusza! No sęk w tym, że mi też się kolor nie podoba Dlatego tak jak napisałam wcześniej, zamierzam przemalować, ale na szaro Szary to dość uniwersalny kolor, ale odcień podłogi już niekoniecznie... Więc co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.11.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 w kwestii tego koloru - jeśli rozwazasz szary, to chyba jednak ograniczasz sobie wybór koloru szafki - drzwi są ciemno-brązowe, szafa biała, podłoga jasny beż. czerwona czy inna kolorowa szafka na buty, to kolor nr 4. dla mnie trochę misz-masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 16.11.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 w kwestii tego koloru - jeśli rozwazasz szary, to chyba jednak ograniczasz sobie wybór koloru szafki - drzwi są ciemno-brązowe, szafa biała, podłoga jasny beż. czerwona czy inna kolorowa szafka na buty, to kolor nr 4. dla mnie trochę misz-masz Szkoda Takiej odpowiedzi się w sumie spodziewałam. Ale chyba macie rację, szafka powinna być biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.11.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 wiesz no nie mówię, ze to musi źle wyglądać. wszystko zależy od tego, jaki styl lubisz.wspominając o tych metalowych szafkach pomyślałam o industrialnym wnętrzu kawalerki mojej przyjaciółki i jej męża (ona jest architektem wnętrz, czuje takie klimaty), ale z drugiej strony widziałam taką samą szafkę w takim hipisowskim klimacie.jeśli się uprzesz na siwe ściany, dodatki zagracające przestrzeń będą siwo-białe (nawiązując do szafy i ściany), a jako mocny element - wstawisz tam czerwoną szafkę na buty... to może bardzo fajnie wyglądać. tyle że kolor tej podłogi - strasznie mi się z każdą wyobrażaną koncepcją gryzie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 18.11.2010 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 wiesz no nie mówię, ze to musi źle wyglądać. wszystko zależy od tego, jaki styl lubisz. wspominając o tych metalowych szafkach pomyślałam o industrialnym wnętrzu kawalerki mojej przyjaciółki i jej męża (ona jest architektem wnętrz, czuje takie klimaty), ale z drugiej strony widziałam taką samą szafkę w takim hipisowskim klimacie. jeśli się uprzesz na siwe ściany, dodatki zagracające przestrzeń będą siwo-białe (nawiązując do szafy i ściany), a jako mocny element - wstawisz tam czerwoną szafkę na buty... to może bardzo fajnie wyglądać. tyle że kolor tej podłogi - strasznie mi się z każdą wyobrażaną koncepcją gryzie ;/ No właśnie najgorzej z tą podłogą Nie wiem jak to się stało, że ten gres tak bardzo mi się podobał, a do tego był taki, więc się w ogóle nie zastanawiałam..... Zresztą nie płaczę nad nim specjalnie, bo jest super w utrzymaniu, kompletnie nic na nim nie widać!!! A wiem co mówię, bo kota i psa mam Podłoga w łazience podoba mi się o stokroć bardziej, ale po dwóch miesiącach codziennego mycia, czasami niedobrze mi się robi jak na nią patrzę To tyle odnośnie podłóg w moim wyremontowanym mieszkanku Ale dzięki za rady, muszę to przemyśleć, bo zbyt dużo decyzji podejmowałam pod presją czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts