Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szafka na buty poszukiwana

anna_2323

Recommended Posts

mi się nie podoba kolor ścian. przrmalowalabym na biało i wtedy w kwestii szafek - hulaj dusza!

No sęk w tym, że mi też się kolor nie podoba ;-)

Dlatego tak jak napisałam wcześniej, zamierzam przemalować, ale na szaro ;)

Szary to dość uniwersalny kolor, ale odcień podłogi już niekoniecznie... Więc co polecacie?

w kwestii tego koloru - jeśli rozwazasz szary, to chyba jednak ograniczasz sobie wybór koloru szafki - drzwi są ciemno-brązowe, szafa biała, podłoga jasny beż. czerwona czy inna kolorowa szafka na buty, to kolor nr 4.

dla mnie trochę misz-masz ;)

Szkoda :-( Takiej odpowiedzi się w sumie spodziewałam. Ale chyba macie rację, szafka powinna być biała ;-)

wiesz no nie mówię, ze to musi źle wyglądać. wszystko zależy od tego, jaki styl lubisz.

wspominając o tych metalowych szafkach pomyślałam o industrialnym wnętrzu kawalerki mojej przyjaciółki i jej męża (ona jest architektem wnętrz, czuje takie klimaty), ale z drugiej strony widziałam taką samą szafkę w takim hipisowskim klimacie.

jeśli się uprzesz na siwe ściany, dodatki zagracające przestrzeń będą siwo-białe (nawiązując do szafy i ściany), a jako mocny element - wstawisz tam czerwoną szafkę na buty... to może bardzo fajnie wyglądać. tyle że kolor tej podłogi - strasznie mi się z każdą wyobrażaną koncepcją gryzie ;/

wiesz no nie mówię, ze to musi źle wyglądać. wszystko zależy od tego, jaki styl lubisz.

wspominając o tych metalowych szafkach pomyślałam o industrialnym wnętrzu kawalerki mojej przyjaciółki i jej męża (ona jest architektem wnętrz, czuje takie klimaty), ale z drugiej strony widziałam taką samą szafkę w takim hipisowskim klimacie.

jeśli się uprzesz na siwe ściany, dodatki zagracające przestrzeń będą siwo-białe (nawiązując do szafy i ściany), a jako mocny element - wstawisz tam czerwoną szafkę na buty... to może bardzo fajnie wyglądać. tyle że kolor tej podłogi - strasznie mi się z każdą wyobrażaną koncepcją gryzie ;/

No właśnie najgorzej z tą podłogą :-( Nie wiem jak to się stało, że ten gres tak bardzo mi się podobał, a do tego był taki, więc się w ogóle nie zastanawiałam..... Zresztą nie płaczę nad nim specjalnie, bo jest super w utrzymaniu, kompletnie nic na nim nie widać!!! A wiem co mówię, bo kota i psa mam ;) Podłoga w łazience podoba mi się o stokroć bardziej, ale po dwóch miesiącach codziennego mycia, czasami niedobrze mi się robi jak na nią patrzę ;-) To tyle odnośnie podłóg w moim wyremontowanym mieszkanku :D

Ale dzięki za rady, muszę to przemyśleć, bo zbyt dużo decyzji podejmowałam pod presją czasu.