Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

Witam. Troszkę mnie nie było. Problemy z aparatem;/ dodam aby 3 zdjęcia bo w sumie z etapów jak były wykonywane to nie mam;/ Na chwilę obecną są założone okna, zrobiona elewacja( przyklejony styropian, zatopiona siatka.) ten etap z elewacją zostaje niestety do wiosny. Po za tym są zrobione przyłącza wodna, gaz,światło. W środku pociągnięta kanalizacja i woda, oraz zrobione elektryka no i ze dwa pomieszczenia wytynkowane. Kozik jak byś chciał zobaczyć jak wygląda salon to zapraszam do Niedrzwicy:)

Co do robienia dziennika budowy to jakoś nie mam natchnienia żeby go uzupełniać.

Co do poszerzenia garażu to ja bym się zastanowił czy robić garaż przy domu, też kiedyś miałem taki zamiar, ale po zasięgnięciu języka u ludzi którzy tak mają zrezygnowałem, ponoć mimo wszystko spaliny przedostają się do pomieszczeń mieszkalnych.

pozdrawiam.

• 2 months później...
Narazie jestem na etapie wyboru, ale prawie się zdecydowałem na projekt Z162GL (odbicie lustrzane).

Zastanawiam się tylko czy szerokość salonu nie jest za mała?

Zamierzam także poszerzyć garaż do około 6m. Co o tym myślicie??

Ja planuje powiększyć salon łącząc go z holem, chcę całkowicie usunąć ścianę aż do gabinetu i dać nadproże. Też właśnie latam z dokumentami :)

Ps ile czekaliście na projekt z Z500

• 2 weeks później...

Witam, zastanawiamy sie z zona nad budowa tego projektu w przyszlym roku. Bylbym wdzieczny za zdjecia z budowy i wnetrza (jesli ktos ma) [email protected].

Czy ktos moglby takze przeslac na maila kosztorys od firmy (moze Ewelina30?)

1234rybka czy udalo ci sie dostac od kogos skan projektu?

Dzieki i pozdrawiam!

• 3 months później...

Witam wszystkich miłośników projektu Z 162,

Razem z żoną zaczęliśmy budowę Z162 w wersji lustrzanej. Jesteśmy na etapie bloczków fundamentowych.

Bardzo jesteśmy ciekawi jak to będzie dalej wyglądało.

Jesteśmy zainteresowani podejrzeniem gotowych budynków.

Bardzo proszę o info na temat możliwości odwiedzenia placu budowy Z162.

Witaj, Hubert.

Może mógłbyś przesłać jakies fotki ze swojej budowy? Też będę budował z162(a właściwie z162gl) w wersji lustrzanej. Zaczynam we wrześniu. Teraz czekam na pozwolenie na budowe. Ja widziałem budynek u kasi091900, bardzo mi to pomogło i do końca przekonałem się do tego projektu. Czy wprowadzaliście jakies zmiany do projektu?? Pozdrawiam i licze na jakies fotki. [email protected]

• 4 months później...