Kwitko 16.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 My już projekt mamy Przyszedł dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 16.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ścianka kolankowa ma 60 cm, na to wieniec 24 cm i murłata 14 cm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 16.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jeszcze taka jedna uwag na temat studia z500, projekty mają świetne jednak jakość samego projektu mogłaby być lepsza. Wcale się nie czepiam jednak jakość papieru i druku pozostawia trochę do życzenia. Projekty z np. archonu są w podobnej cenie, a wykonanie jest o niebo lepsze. No ale na szczęście nie ma to praktycznie żadnego znaczenia Za to szybkość realizacji jak najbardziej pozytywna, trzy dni robocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1234rybka 17.03.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 KWITKO CZ YJEST MOŻLIWOŚĆ SCANU PROJEKTU NA [email protected] bo ja zanim kupie jeszcze minie a zaczął bym już kupować materiały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 17.03.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Cały projekt to trochę gruby jest ale może określ konkretnie które jego części by cię interesowały a ja porozmawiam z mężem bo niestety nasz skaner mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1234rybka 17.03.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Same rysunki poglądowe to mam więc nie trzeba a czy w projekcie są strony z materiałami ich ilościami to to by mnie interesowało. Bo generalnie wczoraj miał nam w gminie podpisać projektant warunki do zabudowy ale "skubany" nie miał czasu i znów stoimy w miejscu. A co do skanera ja tez mam ten problem bo w pracy mnie żaden sprzęt elektroniczny nie lubi:) z góry dziękujemy i pozdrawiamy was. A wogóle jak ruszycie z budową to dajcie znac może odwiedzimy stan surowy i was:) bo domyślam się że u was będzie pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 17.03.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 To wieczorkiem przejrze dokładnie projekt i dam znać co znalazłam. Ja dzisiaj odbieram decyzje o warunkach zabudowy po siedmiu tygodniach czekania. Również pozdrawiamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1234rybka 17.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 JA SIE TROCHE BOJE KUPIC PROJEKT BEZ DECYZJI O ZABUDOWIE BO KTO WIE CO TAM MI WYMYŚLĄ BO TO JEST MIEJSCOWOŚĆ REKRAACAYJNA I RÓŻNIE MOŻE BYĆ:( WIĘC CZEKAM NA EMAILA DZIĘKUJĘ Z GÓRY [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 17.03.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Oczywiście lepiej nie kupować projektu w ciemno. My akurat jesteśmy w takiej sytuacji że mogliśmy sobie na to pozwolić. A zapisy w decyzjach są przeróżne więc szkoda wydać tyle pieniędzy na projekt w którym trzeba będzie wszystko zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 17.03.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 gratuluję zakupu projektu! Nasz architekt też wstępnie pozytywnie się o nim wypowiada. Więc może i my się na niego skusimy:) Gdyby ktoś z lubelskiego budował z162, to niech da znać. Może wspólne zakupy materiałów? Zawsze lepiej będzie targować w sklepach. pozdrowienia. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia091900 21.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 w lubelskim my będziemy budować a dokładniej okolice Niedrzwicy Dużej, projekt praktycznie bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 22.03.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam! Niestety w projekcie nie znalazłam szczegółowego zestawienia materialów Więc trzeba samemu liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 22.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 w lubelskim my będziemy budować a dokładniej okolice Niedrzwicy Dużej, projekt praktycznie bez zmian. Na jakim etapie jesteście? Macie już pozwolenie na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia091900 22.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Na jakim etapie jesteście? Macie już pozwolenie na budowę? Niestety jeszcze nie mamy, ponad 2 miesiące trzymała nas ochrona środowiska;/( pozwolenie na usunięcie żywopłotu) Co do projektu i zestawienia materiałowego spora część jest pod rysunkami NP. zestawienie belek stropowych, więźby dachowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1234rybka 23.03.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 w lubelskim my będziemy budować a dokładniej okolice niedrzwicy dużej, projekt praktycznie bez zmian. witam a czy juz stawiacie ściany??? Może wpadniemy zobaczyc jak to wygląda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia091900 24.03.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 witam a czy juz stawiacie ściany??? Może wpadniemy zobaczyc jak to wygląda???? nie, jeszcze niestety budowa nie ruszyła, ale już niedługo... zapraszamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 30.03.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ścianka kolankowa ma 60 cm, na to wieniec 24 cm i murłata 14 cm :D Witajcie ludziska! Czyli jak rozumiem, wysokosc pod skosem to blisko 100 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 31.03.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam! Wychodzi około metra, tylko po wykończeniu poddasza, trochę wysokość sie zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 31.03.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A czy ktoś ma zamiar robić takie pokrycie dachu jak w projekcie?Wiecie może jakie są jego koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia091900 07.04.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 W projekcie podają około 40 tyś, na drugiej stronie ktoś pisał że robocizną to 60zł niewiem jak wyjdzie materiał no i kwestia drewna mi udało się kupic po 600zł/m3.No i cos drgneło dziś dostałem informacje że papiery przeszły więc mam nadzieje że jeszcze w tym miesiącu będą fundamenty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts