LukaszKRK 20.11.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hej Planujemy w przyszłym roku zacząć budowę, jak ktoś ma jakieś fotki to bardzo proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik1111 26.11.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam wszystkich, Właśnie po 3 miesiącach od rozpoczęcia budowy zamykamy etap SSO Z 162GL:) Witam, też buduje Z162 GL. Narazie jestem na etapie fundamentów. Na wiosnę reszta. Może mógłbym zobaczyć jakieś zdjęcia z budowy?? A czy wprowadzaliście jakieś zmiany w projekcie? Mój e-mail to [email protected]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻabaMisiek 27.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam, LukaszKRK i Kozik1111 wysyłam Wam na prv kilka fotek naszego domu. Zamierzam prowadzić dziennik budowy - muszę się jeszcze troszeczkę ogarnąć po budowie - zapraszam na wymianę doświadczeń budowlanych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik1111 28.11.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam, Świetne zdjęcia! Wielkie dzięki! Bardzo chętnie będę zaglądał do Twojego dziennika budowy.Pierwszy raz widziałem zdjęcia Z162GL, w sieci można odnaleźć tylko Z162. A co do wymiany doświadczeń - bardzo chętnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mura 28.11.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam, LukaszKRK i Kozik1111 wysyłam Wam na prv kilka fotek naszego domu. Zamierzam prowadzić dziennik budowy - muszę się jeszcze troszeczkę ogarnąć po budowie - zapraszam na wymianę doświadczeń budowlanych. Pozdrawiam Witam czy również mogę poprosić o zdjęcia, u mnie dopiero fundamenty, i jak kolega kozik1111 napisał w sieci brak jest zdjęć Z162GL pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik1111 28.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam czy również mogę poprosić o zdjęcia, u mnie dopiero fundamenty Witaj mura! U mnie na profilu możesz znaleźć kilka moich zdjęć z etapu fundamentów. A może Ty podeślesz mi kilka swoich zdjęć?? Przypominam e-maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻabaMisiek 28.11.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam, Faktycznie, pamiętam, że GLki sam nie mogłem znaleźć w sieci.Na profilu wrzuciłem do albumu kilka fotek z przekroju budowy - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mura 29.11.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dzięki za zdjęcia. Wrzuciłem parę swoich na profil, trochę marne ale coś tam widać, dzisiaj miałem zagęszczać podsypkę ale leje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻabaMisiek 29.11.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Fotki OK. Niestety pogoda raczej lepsza nie będzie w końcu nadchodzi już zima. Mura planujesz jeszcze zalać płytę przed zimą? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mura 30.11.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Płyta na wiosnę, zimą ziemia jeszcze ładnie osiądzie, a wiosną chwila i wylane. Ponadto beton nie będzie narażony na ciężkie warunki atmosferyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik1111 30.11.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Płyta na wiosnę, zimą ziemia jeszcze ładnie osiądzie, a wiosną chwila i wylane. Ponadto beton nie będzie narażony na ciężkie warunki atmosferyczne. Też tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 19.03.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ho, hop podnoszę temat Czy jest ktoś jeszcze zainteresowany projektem z162? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kezorbz 30.03.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 witam, ja jestem na etapie wyboru projektu mam jeszcze chwile czasu i waham się miedzy kilkoma. Podobają mi się zeki 40 i 92 z garażem o dachu dwuspadowym, z162 może mniej brałem pod uwagę gdyż nie ciężko o zdjęcia z realizacji. Fajna sprawa z kotłownią z tyłu. Jeżeli ktoś może udostępnić to proszę o przesłanie [email protected] Może ktoś powiedzieć jak koszty? bardzo rozmijają się z kosztorysem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik1111 28.05.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam, Czy jeszcze ktoś zagląda na to forum? Czy wszyscy zajęci budową domów? Może napiszecie o swoich postępach. U mnie już mury stoją. Wszystko przygotowane i czekam na dekarza:lol2:. A jak Wy? Piszcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 28.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A my po jutrze się przeprowadzamy Na razie tylko na parter, poddasze zostawiamy na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-B. 29.05.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Witam. Kwitko gratulacje. U mnie opóźnienie niestety z powodu strasznie niesumiennych wykonawców ( pełno poprawek ). Na chwilę obecną czekam na wylewkę, po niej planuję zrobić ocieplenie + elewację. Też bym chciał zamieszkać w tym roku jeszcze, tylko nie wiem czy fundusze pozwolą ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts