Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich,

Właśnie po 3 miesiącach od rozpoczęcia budowy zamykamy etap SSO Z 162GL:)

Witam, też buduje Z162 GL. Narazie jestem na etapie fundamentów. Na wiosnę reszta. Może mógłbym zobaczyć jakieś zdjęcia z budowy?? A czy wprowadzaliście jakieś zmiany w projekcie? Mój e-mail to [email protected]. Pozdrawiam

Witam,

LukaszKRK i Kozik1111 wysyłam Wam na prv kilka fotek naszego domu.

Zamierzam prowadzić dziennik budowy - muszę się jeszcze troszeczkę ogarnąć po budowie :) - zapraszam na wymianę doświadczeń budowlanych.

Pozdrawiam

Witam czy również mogę poprosić o zdjęcia, u mnie dopiero fundamenty, i jak kolega kozik1111 napisał w sieci brak jest zdjęć Z162GL

pozdrawiam

• 3 months później...
  • 2 weeks później...

witam, ja jestem na etapie wyboru projektu mam jeszcze chwile czasu i waham się miedzy kilkoma. Podobają mi się zeki 40 i 92 z garażem o dachu dwuspadowym, z162 może mniej brałem pod uwagę gdyż nie ciężko o zdjęcia z realizacji. Fajna sprawa z kotłownią z tyłu. Jeżeli ktoś może udostępnić to proszę o przesłanie [email protected]

Może ktoś powiedzieć jak koszty? bardzo rozmijają się z kosztorysem?

• 1 month później...

Witam.

Kwitko gratulacje. U mnie opóźnienie niestety z powodu strasznie niesumiennych wykonawców ( pełno poprawek ). Na chwilę obecną czekam na wylewkę, po niej planuję zrobić ocieplenie + elewację. Też bym chciał zamieszkać w tym roku jeszcze, tylko nie wiem czy fundusze pozwolą ;(