Dorota_N 15.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Troszkę namąciłam od samego początku, pozmieniałam tytuł, założyłam nowy wątek i uciekło kilka postów... ale cóż, zamiary mam dobre. Chcę pisać dziennik i chcę to zrobić porządnie. Postaram się więcej nie mącić. Jeśli komuś spodoba się to, co robimy, albo będzie miał możliwość skorzystania w przyszłości z naszych doświadczeń, to będzie nam miło. A jeśli zostawi po tym ślad w postaci komantarza, to będzie nam jeszcze bardziej miło. Zapraszam do pozostawiania komentarzy - mam nadzieję, że jakoś to przeżyję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 15.11.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Gdzie kupujecie Nibrę i po ile (za sztukę dachówki podstawowej - w jakim kolorze) ? Dachówka ma kosztować 3,85 netto za sztukę, ale czkamy jeszcze na jedną wycenę. http://emotikona.pl/emotikony/pic/41witos.gif Witaj Dorotko wśród prowadzących dzienniki. Pokaz rzuty domku i działeczkę. Z przyjemnością będę do Ciebie zaglądać i kibicować Atija Bardzo dziękuję Rzuty niestety są tylko na papierze, jak będę miała w komputerze, to natychmiast wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.03.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 O, są tacy co budują w zimie. Powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 12.03.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Są... niestety pogoda pozwoliła nam niewiele zrobić. Ale szkoda było nie budować. Dobre i tyle. Chcociaż fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 12.03.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Witaj Dorota! Buduj jak pogoda sprzyja, czas to pieniądz Pochwalisz się projektem - taki jak w avatarze? Na mojej działce jeszcze snieg Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 12.03.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Tak, projekt jak w avatarze. Zaraz wrzucę rzuty do dziennika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 12.03.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 pokaż! pokaż! pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 14.03.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 w załączniku może być duży plik spróbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 14.03.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ten plik jest w ogóle maleńki - samo zdjęcie powinno być większe, wtedy będzie lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 15.03.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 polecam program Image Resizer do obróbki zdjęć, sprawia się tez oczywiście Photoshop.- sąsiad z Brylantowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 15.03.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam sąsiada i dziękuję za pomoc. Sąsiad chyba jest na bieżąco, bardziej niż mój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 21.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Witam Obserwuje codziennie i widzę że mury się pną do góry w oczach Ja zacząłem dzisiaj hura ps. wielkie dzięki dla męża za namiary na bloczki i koparkę ps skąd braliście beton? Edytowane 21 Marca 2011 przez gdytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 21.03.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Rosną, rosną Fajnie widzieć, jak wszystko idzie do przodu. Nie ma sprawy za namiary. Beton braliśmy z Oldtransu. Gratulujemy rozpoczęcia budowy i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 22.03.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 gdzie te obiecane zdjęcia? dawaj, nie czaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 22.03.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Ciężki okres w pracy, dzieciaki poprzeziębiane i chyba jakieś przesilenie wiosenne nas dopada... czy coś. Jakaś zniżka formy Ale obiecuję, że się zmobilizuję. Jutro wracając z pracy popstrykam trochę zdjęć. Będą wylewali chudziak. W styczniu nie robiliśmy tego, bo ledwie daliśmy radę zasypać fundamanty przed mrozami, więc nie było sensu. Ale teraz już czas. Ściany pomurowane, więc mogą wylewać chudziak. Do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 24.03.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 juz jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 24.03.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 (edytowane) Witam... i to jutro przyniosło gorączkę i znowu lekarz... Jakoś Mały nie może wyjść z tej infekcji. Już się denerwuję, że to tyle trwa. Ale wrając z pracy byłam na budowie, zrobiłam kilka zdjęć. Oto one. Edytowane 24 Marca 2011 przez Dorota_N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 25.03.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Już widać DOM, super ! Nie zdecydowaliście się na drewniany strop ? Małemu życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.03.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Nie zdecydowaliśmy się na strop drewniany ze względu na to, że dach ma dużą rozpiętość i kąt nachylenia tylko 30 stopni, więc strop ma to wszystko wzmocnić i utrzymać w całości . Tak nam podpowiadali Ci, co się lepiej znają od nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 25.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 myśmy sie bronili przed drewnianym, bo przenosi dźwiękiale to tez może być legenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts