Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do CoDziennika Doroty

Dorota_N

Recommended Posts

Troszkę namąciłam od samego początku, pozmieniałam tytuł, założyłam nowy wątek i uciekło kilka postów... ale cóż, zamiary mam dobre. Chcę pisać dziennik i chcę to zrobić porządnie. Postaram się więcej nie mącić.

Jeśli komuś spodoba się to, co robimy, albo będzie miał możliwość skorzystania w przyszłości z naszych doświadczeń, to będzie nam miło. A jeśli zostawi po tym ślad w postaci komantarza, to będzie nam jeszcze bardziej miło. Zapraszam do pozostawiania komentarzy - mam nadzieję, że jakoś to przeżyję :))

Gdzie kupujecie Nibrę i po ile (za sztukę dachówki podstawowej - w jakim kolorze) ? :)

Dachówka ma kosztować 3,85 netto za sztukę, ale czkamy jeszcze na jedną wycenę.

http://emotikona.pl/emotikony/pic/41witos.gif

Witaj Dorotko wśród prowadzących dzienniki. :)

Pokaz rzuty domku i działeczkę. Z przyjemnością będę do Ciebie zaglądać i kibicować

Atija Bardzo dziękuję :)

Rzuty niestety są tylko na papierze, jak będę miała w komputerze, to natychmiast wstawię.

• 3 months później...
  • 2 weeks później...

Ciężki okres w pracy, dzieciaki poprzeziębiane i chyba jakieś przesilenie wiosenne nas dopada... czy coś. Jakaś zniżka formy :)

Ale obiecuję, że się zmobilizuję. Jutro wracając z pracy popstrykam trochę zdjęć. Będą wylewali chudziak. W styczniu nie robiliśmy tego, bo ledwie daliśmy radę zasypać fundamanty przed mrozami, więc nie było sensu. Ale teraz już czas.

Ściany pomurowane, więc mogą wylewać chudziak.

Do jutra... :)