Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lilianette - Dom pod lasem - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 124
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam:):):):) niestety nie widze zdjec z domku bo siedze w pracy i na tym nieszczesnym kompie mi sie zdjecia nie zalaczaja ale jak wroce do domu to sobie ogladne:):):) Oj zazdroszcze ci pieca chlebowego!! Ja sama zastanawialam sie nad piecem kaflowym a raczej kuchnia gazowa polaczona z piecem z blacha i jak to sie u nas mowi z 'brandura" czyli piecem chlebowym gdzie mozna cos upichcic, piekne to jest - mowie z wlasnego doswiadczenia bo w domu rodzinnym takowy piec jest - i zawsze w kuchni najcieplej przy takim piecu:) Bede odwiedzac Twoj dzienniczek bo swietnie sie zapowiada:) Trzymam kciuki i powodzenia:):)

• 2 weeks później...

Lilianette :yes:

Zapowiada sie piekny domek ...... a jaki bedzie mial metraz ???? mysle , ze ruszycie z budowa jak tylko sniegi stopnieja czyli pewnie gdzies pod koniec lutego ...... bede zagladala i kibicowala ...

Pozdrawiam cieplutko :D

Edyta

Lilianette dodalam cyferki ..... i wyszlo mi z garazem 573,83 m2 :jawdrop:domu !!!!! Jesli taki bedzie to CUDNIE ......... sorrki , ze nazywam Twoj dom Domem , ale cholerka jakie okresenie znalesc na takie metraze ..... :cool: ......

Ale pieknie ...... :D uwielbiam takie przestrzenie , tutaj gdzie obecnie mieszkam mam mozliwosc zobaczenia domow o pieknych brylach i wieeeelkich metrazach sa one imponujace .... sufity wysokie do 7 m , a domek osiaga czasem nawet 4000 m2 :yes:. Moj dom po przerobkach ma jakies 300 m2 obecnie ...

Pozdrawiam i ciepelka zycze :hug:

• 2 weeks później...

W te święta magiczne,

życzenia ślę liczne.

Pachnących jodełek z ogromem światełek.

Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.

Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką

Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.

Dużo jedzenia na stole,

NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!