Edyta M 29.12.2010 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Kolejny Sylwester lecz życzenia te same - byś w przyszłym roku zbudował(a) zamek duzo szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia i aby troski życia zaginęły w mroku, podczas nadchodzącego Nowego 2011 Roku. :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witaj zaciekawił mnie u Ciebie ten......piec chlebowy ...lubie takie klimaty:) będę zagladac bo ciekawa jestem efektu końcowego..... Działeczka pod lasem cudna........ale gdy przeczytałam jaki metraż planujecie 500 m....to z wrażenia prawie spadłam z krzesła :) Taki duży dom to REWELACJA !!!!!! ile osób w nim zamieszka?? pozdrawiam kala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 27.03.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witaj kala67 Piwnica dodaje sporo do metrażu, stąd tyle wyszło, bo dom po zewnątrz to mniej więcej 14mx14m. Ludziów do wprowadzki na razie tylko troje, ale mam kogo zapraszać Mogę już wstępnie podać, że na całą piwnicę poszło nam - prawie, że co do jednej sztuki, 4tyś bloczków, to wcale nie tak dużo, jak na te gabaryty. Betonu B10 i B20 na ławy i płytę poszło 30m3, stali 0,3t. To tak z grubsza. Teraz dojdzie stal, deski i beton na strop i piwnica będzie skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 to niezłe ilości idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 27.03.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Super duży dom powodzenia pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.03.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) Hej, przyszlam z rewizyta, a tu nastepny niebanalny dom sie kroi. Dom przestronny ale bardzo racjonalnie rozlozony i wiesz co najwazniejsze wiem juz od kogo bede podgladac wykonczenie. Inspiracje, ktore wrzucilas do dziennika to moje klimaty. Wiesz co bedziesz mogla sobie spiewac jak juz zamieszkacie....... "W moim magicznym domu..." Gratuluje postepow i bede zagladac:)Ps.Juz nie uwazam, ze mam duzy wykop:P Edytowane 29 Marca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ..bardzo malo stali Ci poszlo, tylko 300kg to chyba ja mam jakis bunkier przeciw nie wiem czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 29.03.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Tyle stali weszło nam w fundamenty, mało? Chyba nie Cieszę się, że podobne klimaty nam się podobają, też będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Nie mowie ze u Ciebie malo w tym sensie ze zle, ale w tym sensie ze u mnie cholernie duzo a mam dom o polowe mniejszy;) Jakies bezsensowne zdanie mi sie ulozylo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 29.03.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Uspokoję cię, odchudziliśmy nieco zbrojenie, z reguły projekty są przezbrojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 29.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 No u Was nie mniej sprawnie dom się buduje tym bardziej że gabaryty "nieco" większe niż u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.03.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 no to mnie uspokoilas jak cholera, czyli ze przeplacam... no trudno jak juz pisalam w razie wojny zapraszam do schronu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.04.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 milego zalewania i stropu i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 01.04.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 no no Tyle roboty, głowa może troszku boleć ... w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Lilianette, schody sa ok i wcale nie takie zle jak pisze mea. Zabiegowe zabiegowym nierowne, o!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 03.04.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dla mojego ślubnego są piękne bo się nad nimi trochę namęczył, żeby się zmieściły i te łuki, a że są to schody z piwnicy to są takie, jakie są - w tym miejscu wydaje mi się, że są najbardziej funkcjonalne, blisko garażu, wychodzą do wiatrołapu i funkcję swoją będą spełniać, nic przez nie dużego wnosić raczej się nie będzie - no z wyjątkiem moich babskich duuużych zakupów Ale ... na parterze już zabiegowych nie będzie, będą ze spocznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 bo sa bardz ok, maja raptem trzy zabiegi i sa duzo lepsze niz my bedziemy miec w naszym malym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 03.04.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Jakie by nie były, zawsze to schody do nieba, prawda? A w ogóle to ogłaszam, że sezon 'grzewczy' otwarty, wiosna się zaczęła, grill odpalony, beton dojrzewa ... takie życie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Przeczytałam, obejrzałam fotki i bardzo mnie ten Wasz domek zaintrygował.Zostaję,jesli mozna:-)u nas parterówka sie buduje, ale z tych duzych-okoliczni mieszkancy mysleli, ze ...to dom weselny:-) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 05.04.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 no ,no gratuluje odwagi w stawianiu 500 metrowego domu,ale najważniejsze ,że są chęci i kasa...Nas jest 4-rka i nasz domek będzie miał ok 136 m powierzchni uzytkowej i zastanawiałam się ,czy nie za duzy dla nas http://emotikona.pl/emotikony/pic/2glowawmur.gif,hehePowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts