PATRYCJA I DARO 16.11.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 MAM PROŚBĘ POMÓŻCIE !!!! NIE WIEM NA JAKIE PŁYTKI DO ŁAZIENKI MAM SIĘ ZDECYDOWAĆ alchemia ceramstic CZY secret edeno paradyż ? JEŻELI MACIE ZDJĘCIA Z REALIZACJI JEDNYCH BĄDŹ DRUGICH TO BARDZO O NIE PROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 16.11.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ze zdjęciami Ci nie pomogę, ale ja wybrałabym Secret Edeno. Mają ładniejszy ten czarny dekor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 16.11.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Dzięki za odpowiedź a może jeszcze ktoś się wypowie , strasznie mi zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniia01 16.11.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ja również wybrałabym Secret Edeno, ma bardzo ciekawą mozaike i dekory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chloe 16.11.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Zdjęcia realizacji faktycznie by pomogły, bo na razie secret edeno można obejrzeć chyba tylko na stronie paradyża. Mi te płytki podobały się dopóki nie zobaczyłam ich na żywo. Zniechęcił mnie do nich kolor ciemnej płytki (wpada w brąz), zbyt widoczna prążkowana faktura płytek i te brokatowe dekory. Nie zdecydowałabym sie raczej na tę kolekcję. Natomiast Alchemii nie widziałam na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jen77 04.01.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ma ktos może zdjęcia tej alchemii ceramstic? Tez na początku zastanawiałam się nad tymi dwoma pozycjami, ale z Paradyża nie podobają mi się płytki z dekorami, a mozaika, która owszem jest bardzo ładna wychodzi strasznie drogo: około 1000zł /m2. Niestety nie widziałam nigdzie łazienki zrobionej w alchemii, nikt nie ma tych płytek w łazience? Jeśli ktoś ma to proszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 07.01.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Ma ktos może zdjęcia tej alchemii ceramstic? Tez na początku zastanawiałam się nad tymi dwoma pozycjami, ale z Paradyża nie podobają mi się płytki z dekorami, a mozaika, która owszem jest bardzo ładna wychodzi strasznie drogo: około 1000zł /m2. Niestety nie widziałam nigdzie łazienki zrobionej w alchemii, nikt nie ma tych płytek w łazience? Jeśli ktoś ma to proszę o zdjęcia. Witam, Ja również poszukuję opinii o Alchemii, widziałam ją na żywo i mają taki głęboki czarny kolor. Bardzo mi się podoba ta kolekcja ale oczywiście inaczej wyglądają poszczególne elementy a wykonana całość. Podbijam więc temat i proszę o ewentualne zdjęcia z wykonania. Za chwilkę zobaczę również tą drugą propozycję bo jej nie znam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 07.01.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Paradyż widziałam w łazieneczce i jest fajnie. Na pewno Paradyż można polecić jeśli chodzi o samą jakość płytek.Gdybym jednak miała wybrać na podstawie zdjęć na necie - wzięłabym alchemię. Świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 15.01.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Paradyż widziałam w łazieneczce i jest fajnie. Na pewno Paradyż można polecić jeśli chodzi o samą jakość płytek. Gdybym jednak miała wybrać na podstawie zdjęć na necie - wzięłabym alchemię. Świetnie wygląda. Ale uważam jednak że Paradyż ma lepiej wykonane płytki są rektyfikowane, zwróciłam również uwagę na kolekcję Piumetta- muszę zrobić wizualizację bo tak na zdjęciu to ciężko się zdecydować, ponieważ każda łazienka jest inna i zależy jak zaprojektujemy ułożenie płytek. Co myślicie o tej kolekcji, może ktoś tą układał, bardzo proszę o pomoc. Nie myślałam że to taki ciężki wybór:) !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 15.01.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Hej ja się zastanawiam nad secretem edeno, płytki fajne. Chętnie bym zobaczyła fotkę tej domowej łazienki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.01.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Na mnie też robią wrażenie n/w płytki, tj. secret edeno, alchemia . Ale ostatnio zakochałam się w Piumetta i Piume z Paradyża.Moim problemem jest teraz wybór pomiędzy Piumetta (biało-czarne) a Piume (fioletowo-szare). spośród secret edeno a alchemią wybrałabym secret edeno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 16.01.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 secret będzie u mnie w mniejszej łazience a w większej walczę z ustawieniem piumetty biało czarnej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 20.01.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Po długich poszukiwaniach również wybraliśmy Paradyż Piumetta do łazienki dolnej przy sypialni. Uważam że ma też ładne dekory a szukałam tylko czarno-białej kolorystyki. Czekam teraz jak będzie wyglądała wizualizacja. Mam dużą łazienkę 15 m2 i jest co projektować. Jeżeli ktoś ma już wizualizacje z tej kolekcji bądź innej czarno-białej to bardzo proszę aby się pochwalił Jeżeli chodzi o łazienkę dla gości i górną to niestety nie mam jeszcze pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgPi 29.01.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam, dołączam do miłośników Piumetty Budowniczy30 fiu fiu 15m2 to rzeczywiście jest co projektować to trzy moje łazienki, wstawiam moją wizualkę z tym że napewno będzie inna zabudowa wnęki inna szafka pod umywalkę i kabina, no i brak oświetlenia, więc proszę patrzeć głównie na płytki wszędzie inserto bianco, we wnęce nad wc inserto bianco A, tam będzie szklana półeczka, i nad brodzikiem Nero inserto A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 04.02.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam, dołączam do miłośników Piumetty Budowniczy30 fiu fiu 15m2 to rzeczywiście jest co projektować to trzy moje łazienki, wstawiam moją wizualkę z tym że napewno będzie inna zabudowa wnęki inna szafka pod umywalkę i kabina, no i brak oświetlenia, więc proszę patrzeć głównie na płytki wszędzie inserto bianco, we wnęce nad wc inserto bianco A, tam będzie szklana półeczka, i nad brodzikiem Nero inserto A Ja proponuję przy brodziku zrobić całą ścianę czarną i bez paska do momentu tej wystające ścianki, ja chyba nie będę dawała inserto bianko bo trochę kiczowato wyglądają ale może mi się tak wydaje na jednej płytce, kabinę również radzę zmienić tak jak pisałaś. A drzwi będą otwierały się na umywalkę nie na ścianę? Ja też to rozważałam, ponieważ na drugiej ścianie będę miała duże lustro ale jednak zrobię ogranicznik. A kiedy zaczynacie układanie, jeszcze nie widziałam jej na ścianie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgPi 06.02.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 chodziło mi że wszędzie będą gładkie białe a ten delikatny dekor biały dam we wnęce nad wc, w piumetcie jest jeszcze ten biały dekor w paski, ale ten by się gryzł ze wszystkim... kurcze wydaje mi się że za czarno będzie jeśli całą ścianę przy brodziku dam ciemną... a to rozwiązanie z paskiem qrcze tak mi przypadło do gustu... hmm już zamówione więc pewnie tak już zostanie drzwi otwierać się będą na zewnątrz, bo mamy dość wąsko po jednej str szafa po drugiej umywalka, w przyszłym tyg powinny przyjść płytki więc najpóźniej za tydz. zaczynamy układanie, napewno wkleję fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 09.02.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 chodziło mi że wszędzie będą gładkie białe a ten delikatny dekor biały dam we wnęce nad wc, w piumetcie jest jeszcze ten biały dekor w paski, ale ten by się gryzł ze wszystkim... kurcze wydaje mi się że za czarno będzie jeśli całą ścianę przy brodziku dam ciemną... a to rozwiązanie z paskiem qrcze tak mi przypadło do gustu... hmm już zamówione więc pewnie tak już zostanie drzwi otwierać się będą na zewnątrz, bo mamy dość wąsko po jednej str szafa po drugiej umywalka, w przyszłym tyg powinny przyjść płytki więc najpóźniej za tydz. zaczynamy układanie, napewno wkleję fotki To już się nie mogę doczekać realizacji, życzę powodzenia bo na pewno będzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cameron81 09.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Poszukiwałam ładnej białej płytki do kuchni i zdecydowałam się na Secret/Edeno. Wczoraj płytkarz już je położył, zrobię zdjęcia jakoś w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 25.02.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Hej może już ktoś ma zdjęcia ułożonej Piumetty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgPi 07.03.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ja mam w części położone, jutro będę to zrobię jakieś zdjątka, ale płyteczki są piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts