AgPi 18.03.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 jedyne ujęcie położonych płytek ale obecałam więc wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 19.03.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Zarówno Secret Edeno jak i Piumetta są piękna. Łazieneczka Wam wyszła bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 26.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 jedyne ujęcie położonych płytek ale obecałam więc wklejam Naprawdę bardzo ładnie się prezentuje, powiedz mi czy układaliście piumette białą z dekorami bo ona nie do końca m się podoba , może lepiej wygląda już na ścianie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgPi 02.08.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 a oto moja łazienka Paradyż Piumetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 07.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 a oto moja łazienka Paradyż Piumetta Bardzo ładna, stonowana...moja jest również już położona ale bez armatury, więc nie ma co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgPi 14.08.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 czekam na fotki ciekawa jestem jak wygląda Piumetta na Twoim metrażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSs 17.10.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hej, czy ktoś z was dobierał biały geberit do płytek piumetta bianco? Mam z tym ogromny problem Przyciski są w kilku odcieniach bieli, a chciałam je zamówić przez internet... http://www.geberit.com.pl/web/appl/pl/wcmspl.nsf/pages/prod-gale-przy-4 - mam takie możliwości wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botox 25.01.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 odswieżam temat. Czy ma ktoś zdjęcia real, już ułożonej piumetty? Bardzo, bardzo mi zależy! i czy lepsze białe, czy czarne mebelki (na wysoki połysk), łazienka 5m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts