kamin5 16.11.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ostrzegam przed Marzeną Borkowską, została przelana zaliczka - więźba dachowa nie została dostarczona.Mimo że minął już dawno termin dostawy nie mogę odzyskać zaliczki. Musiałem zamówić u innego dostawcy. Kobieta opowiada jakieś bajki, nie reaguje na windykacje.. Dokładne dane:FHU Usługi Tartaczne. Marzena Borkowska Helenów 121-481 Wola Gułowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dexter0001 16.11.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ja również zostałem naciągnięty przez tę oszustkę. Zaliczkę przelałem 8 września br a do dnia dzisiejszego towaru ani widu ani słychu musiałem kupić u innego, a zaliczki 1300 zł nie odzyskałem do dzisiaj. Również nie odpowiada na żadne telefony i nie reaguje na windykacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 16.11.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Pierwszy post i juz oczernianie.... nie wnikam czy słuszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 16.11.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 I do tego z bydgoszczy i zamówił więźbę na drugim końcu Polski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 16.11.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 I do tego z bydgoszczy i zamówił więźbę na drugim końcu Polski:) są i takie przypadki ale uwazac i tak trzeba. nie mowie, ze na ta pania, ale ogolnie - oczywiste ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamin5 16.11.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 I do tego z bydgoszczy i zamówił więźbę na drugim końcu Polski:) Skoro kobieta mnie oszukała i nie oddała zaliczki to ja ją oczerniam ??? Bardzo ciekawe podejście...Ludzie powinni wiedzieć o nieuczciwych dostawcach rynek ich zweryfikuje i znikną. A to że do Bydgoszczy sprowadzam z lubelskiego to takie dziwne... tutaj jest więźba 700- 800 netto a na południu 550. Proponuję zastanowić się nad wypowiedzią i nie pisać bzdetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamin5 16.11.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Dexter. masz jakieś papiery na tą zaliczkę, może zawalczymy razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dexter0001 18.11.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Mam przelew potwierdzający wpłatę zaliczki za więźbę dachową. Wczoraj zgłosiłem popełnienie przestępstwa z art. 286 KK na Policji. Policjanci prosili żeby wszystkie osoby poszkodowane przez Panią Marzenę Borkowską zgłosiły się na Policję. Z ten art. 286 ścigają nawet od złotówki tylko że złotówkę prokurator umorzy sprawę za niską szkodliwość społeczną czynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamin5 18.11.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ja tez to zgłosiłem na policji, ale powiedzieli mi, że najprawdopodobniej sprawa będzie umorzona bo jest to "niewykonanie umowy cywilno-prawnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 19.11.2010 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) hehe - idę o zakład, że facet sam ze sobą pisze. Swoją drogą - mieć śpiocha to też metoda... dla cierpliwych No i jaki zmasowany nalot na Marzenkę, zobaczcie w Googlach... Edytowane 19 Listopada 2010 przez Trurl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 19.11.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Mi to tez wygląda na posty samego do siebie, ale jak jakiś przedsiębiorca jest niesolidny bo myśli że jest bezkarny dlatego że większość nie ma czasu i ochoty na sądy to chociaż tak mu dokopią. Przynajmniej każdy jak wklepie ją w Google to będzie wiedział co to za firma i że ma cos na sumieniu. następnym razem może się zastanowi jak będzie chciała olać nabić klienta w butelkę bo na jednym takim numerze zarobiła może kilka tysięcy ale taka anty reklamą może straci kilkanaście tysięcy. taka jest moja konepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamin5 19.11.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No to byś przyjacielu przegrał zakład, wystarczyłoby sprawdzić ip skąd pisane są posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamin5 19.11.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 To, że ludzie nie bawią się w sądy to prawda, długo trzeba czekac na efekt, a jak oszust myślący to komornik nie ma z czego ściągać. Internet szybko weryfikuje oszustów, straci dużo więcej niż udało się wyłudzić i jest duże prawdopodobieństwo, że zniknie z rynku. Pani Borkowska jest bezczelna, kłamie na każdym kroku, to jedna z tych, której się wydaje że jest bezkarna. I do tego kandyduje na radną gminy, z tego co znalazłem w internecie to była już radną gminy Adamów: https://adamow.netbip.pl/bip/i.php?option=str_wydz&link=dok_str&m=e1090Tacy ludzie znajdują się na listach wyborczych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszekhal 25.11.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witam ja też zostałem oszukany proszę o kontakt .Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszekhal 26.11.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Po niedzieli zgłaszam fakt oszustwa do prokuratury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts