Tomasz_Wr 16.11.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witam, Mam biura w budynku gdzie nie ma przyłącza gazowego, nie ma też miejsca na postawienie pieca.Ze względu na to że pomieszczenie jest przeze mnie tylko wynajmowane nie chciałbym popadać w wielkie koszta instalacyjne.Czy jest jakaś alternatywna dla olejaka na kółkach? Bo bardziej bym się skłaniał w stronę ogrzewania olejowego. Będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 16.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz_Wr 16.11.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ok, do tego już doszedłem. Chodzi mi o doradzenie jakie ogrzewanie będzie najbardziej efektywne i w miarę estetyczne.Olejowe-konwektorowe - już sobie poczytałem na forum. Skłaniałbym się bardziej w stronę olejowego.Teraz zastanawiam się jeżeli elektryczne- to jakie.Dostępnych jest cały wachlarz olejaków z żeberkami, ale wyjątkowo mi się to nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 17.11.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Aby nie zbankrutować: piec akumulacyjny i taryfa dwustrefowa (o ile masz taką możliwość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts