Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Akcja Pajacyk

Nalepiok

Recommended Posts

Witajcie :)

skoro dużo osób korzysta z tego forum, wielu z Was chce pomóc innym, lub potrzebuje pomocy :)

nie wiem, czy jest już taki temat, ale uważam, że możemy wspólnie połączyć siły i pomóc biednym dzieciom.

Jak?

odpowiedź jest prosta :

Raz dziennie wchodzimy na link - http://www.pajacyk.pl/ i klikamy na brzuszek pajacyka.

Klikając w brzuszek pajacyka pomożesz nakarmić głodne dziecko.

Proponuje też sprawdzać ile forumowicze muratora zbiorą pieniędzy (za każde kliknięcie 5gr.)

proszę o wpisywanie (dodawanie do poprzedniej sumy kolejnych 5gr.)

:):):):)

Tak więc zaczynamy :)

---5gr.---

Akcja "Pajacyk" ma już wiele lat, w sumie dobrze że o niej przypominasz, bo mogą być użytkownicy Internetu, którzy od niedawna korzystają z sieci.

Co do pomagania innym - na tym Forum wyjątkowo dużo się dzieje w tym zakresie, nie wiem, czy zajrzałeś na dół, gdzie znajduje się specjalnie poświęcony temu dział:

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?51-SOS!-pomoc-na-forum-SOS!

Poza tym wiele osób (ja się do nich zaliczam) bierze udział w akcjach pomocowych bez rozgłosu, każdy według własnych możliwości, chęci i ... sumienia ;)

Akcja "Pajacyk" ma już wiele lat, w sumie dobrze że o niej przypominasz, bo mogą być użytkownicy Internetu, którzy od niedawna korzystają z sieci.

Co do pomagania innym - na tym Forum wyjątkowo dużo się dzieje w tym zakresie, nie wiem, czy zajrzałeś na dół, gdzie znajduje się specjalnie poświęcony temu dział:

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?51-SOS!-pomoc-na-forum-SOS!

Poza tym wiele osób (ja się do nich zaliczam) bierze udział w akcjach pomocowych bez rozgłosu, każdy według własnych możliwości, chęci i ... sumienia ;)

doskonale to rozumiem, też wchodzę codziennie nawet z kilku komputerów, ale chciałem poruszyć tłumy, :)

(szybciej, wyżej, dalej) :D

bardzo dobrze, że przypomniałeś o tej akcji

swoją drogą - ciekawe czy to naprawdę działa?

a poruszyć to najlepiej własny zadek

nie wiem jak mam to odebrać...

jeśli chodzi o mój zadek to się o niego nie martw, ruszam nim ile sił w ...

staram się działać na rzecz biednych, itp. nie bede tutaj pisać o tym, bo szkoda czasu. :)

Userzy tego Forum charakteryzują się wielkim sercem. Biorą udział w wielu akcjach, nie tylko na FM. Nie wymagaj, aby masowo słali posty po każdym kliknięciu w brzuszek. Ale pilnuj, żeby wątek nie spadł za nisko. Mnie np. przypomniał o pajacyku, o którym po prostu zapomniałem.

Pozdrawiam. K.

Userzy tego Forum charakteryzują się wielkim sercem. Biorą udział w wielu akcjach, nie tylko na FM. Nie wymagaj, aby masowo słali posty po każdym kliknięciu w brzuszek. Ale pilnuj, żeby wątek nie spadł za nisko. Mnie np. przypomniał o pajacyku, o którym po prostu zapomniałem.

Pozdrawiam. K.

Dokładnie o to chodzi :)

żeby przypomnieć :)

a nie, żeby się napinać aż guziki wylecą, że ja pomogłem to jestem kimś.

(nie to jest ważne)