Nalepiok 16.11.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witajcie skoro dużo osób korzysta z tego forum, wielu z Was chce pomóc innym, lub potrzebuje pomocy nie wiem, czy jest już taki temat, ale uważam, że możemy wspólnie połączyć siły i pomóc biednym dzieciom. Jak? odpowiedź jest prosta : Raz dziennie wchodzimy na link - http://www.pajacyk.pl/ i klikamy na brzuszek pajacyka. Klikając w brzuszek pajacyka pomożesz nakarmić głodne dziecko. Proponuje też sprawdzać ile forumowicze muratora zbiorą pieniędzy (za każde kliknięcie 5gr.) proszę o wpisywanie (dodawanie do poprzedniej sumy kolejnych 5gr.) :):) Tak więc zaczynamy ---5gr.--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 17.11.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 --10gr-- czy na prawdę nikt nie chce pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Akcja "Pajacyk" ma już wiele lat, w sumie dobrze że o niej przypominasz, bo mogą być użytkownicy Internetu, którzy od niedawna korzystają z sieci. Co do pomagania innym - na tym Forum wyjątkowo dużo się dzieje w tym zakresie, nie wiem, czy zajrzałeś na dół, gdzie znajduje się specjalnie poświęcony temu dział: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?51-SOS!-pomoc-na-forum-SOS! Poza tym wiele osób (ja się do nich zaliczam) bierze udział w akcjach pomocowych bez rozgłosu, każdy według własnych możliwości, chęci i ... sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 17.11.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 no właśnie! a pajacyka też znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 17.11.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 no właśnie! a pajacyka też znamy ale znac, a korzystać to chyba różnica prawda ? niektórzy jak zobaczą, że korzystamy, to też sie chętnie dołączą - działanie masowe no chyba, że się mylę, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 17.11.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Akcja "Pajacyk" ma już wiele lat, w sumie dobrze że o niej przypominasz, bo mogą być użytkownicy Internetu, którzy od niedawna korzystają z sieci. Co do pomagania innym - na tym Forum wyjątkowo dużo się dzieje w tym zakresie, nie wiem, czy zajrzałeś na dół, gdzie znajduje się specjalnie poświęcony temu dział: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?51-SOS!-pomoc-na-forum-SOS! Poza tym wiele osób (ja się do nich zaliczam) bierze udział w akcjach pomocowych bez rozgłosu, każdy według własnych możliwości, chęci i ... sumienia doskonale to rozumiem, też wchodzę codziennie nawet z kilku komputerów, ale chciałem poruszyć tłumy, (szybciej, wyżej, dalej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 17.11.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) bardzo dobrze, że przypomniałeś o tej akcjiswoją drogą - ciekawe czy to naprawdę działa? a poruszyć to najlepiej własny zadek Edytowane 17 Listopada 2010 przez Bramer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 17.11.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 bardzo dobrze, że przypomniałeś o tej akcji swoją drogą - ciekawe czy to naprawdę działa? a poruszyć to najlepiej własny zadek nie wiem jak mam to odebrać... jeśli chodzi o mój zadek to się o niego nie martw, ruszam nim ile sił w ... staram się działać na rzecz biednych, itp. nie bede tutaj pisać o tym, bo szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 18.11.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 --15gr-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 19.11.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Userzy tego Forum charakteryzują się wielkim sercem. Biorą udział w wielu akcjach, nie tylko na FM. Nie wymagaj, aby masowo słali posty po każdym kliknięciu w brzuszek. Ale pilnuj, żeby wątek nie spadł za nisko. Mnie np. przypomniał o pajacyku, o którym po prostu zapomniałem. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 22.11.2010 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Userzy tego Forum charakteryzują się wielkim sercem. Biorą udział w wielu akcjach, nie tylko na FM. Nie wymagaj, aby masowo słali posty po każdym kliknięciu w brzuszek. Ale pilnuj, żeby wątek nie spadł za nisko. Mnie np. przypomniał o pajacyku, o którym po prostu zapomniałem. Pozdrawiam. K. Dokładnie o to chodzi żeby przypomnieć a nie, żeby się napinać aż guziki wylecą, że ja pomogłem to jestem kimś. (nie to jest ważne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 22.11.2010 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 --20gr-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts