Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stół rozkładany do pokoju w bloku

Kasia_1982

Recommended Posts

6 osób po rozłożeniu siedzi komfortowo :)

Kooperacja orzech-wenge zależy od wybarwienia wenge: czy to naturalne drewno czy laminat? U mnie w pokoju dzienny są meble z prawdziwego wenge i do orzecha wygladają ok.

Niestety nie jest to naturalne drewno :/ najprościej byłoby kupić pewnie też stół wenge :) ale chciałam troszkę od tego odejść,pójść w inny odcień brązu, tylko zastanawiam się właśnie czy to nie będzie za dużo jak na jeden pokój (stół będzie obok białej sofy skórzanej)

• 1 month później...
http://www.sedia.pl - ja zamawiałam tam stół Adam bez satyny -duży - bo 190 ma bez rozkładania, natomiast szwagier wziął Eryka z 2 wkładkami właśnie do bloku - rozkłada się do 180cm, ale maja jeszcze z 4 wkładkami chyba do 270. teraz widzę że trochę nazwy zmienili adam=aston, eryk= kwant :) ceny dla małopolski są dużo niższe niż w ich sklepie internetowym i transport gratis plus możliwość negocjacji ceny z czego chętnie skorzystaliśmy

• 8 months później...

Trochę czasu minęło a my stołu nadal nie mamy hehe :) Może ktoś wie gdzie można kupić bądź zrobić (najlepiej w Łodzi) biały stół 140x 80/85/90 (obojętne) rozkładany do 180.. Lekko nam się wymiary jak widać zmieniły :)

Stół ma być prosty na kwadratowych. klockowatych nogach. Coś jak to:

http://img829.imageshack.us/img829/7445/stol1tile.jpg