owip2001 17.11.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) Witam serdecznie,od jakiegoś już czasu czytam forum i teraz zdecydowałam się napisać coś o nas:) jakiś czas temu postanowiliśmy wybudować dom. Zapał był ogromny, działka, projekt ...normalnie plan doskonały....pomysł taki z tego o to faktu, że zajmujemy się dziećmi a dokładniej dziećmi porzuconymi, odrzuconymi, niechcianymi i nie zawsze kochanymi, bo każdemu potrafię odmówić ale nie dziecku ,które potrzebuje pomocy....plan ambitny dom na wsi, więcej miejsca dla naszych skarbów, których przybywa i chwilowo przemieszkać u rodziców na czas budowy. Niestety nasz super plan nie był taki super, ciasno u nas jak nie wiem gdzie ale jedno czego jestem pewna to, tego że nasze dzieci są i tak szczęśliwe a my razem z nimi. Pomyślałam, że co tam duma czas ją schować i postanowiłam pisać "za prośbą", dzwonić, błagać itp. no bo może tak coś zdziałam przecież ja nie chcę tego dla siebie. Jednak i tym razem życie pokazało coś zupełnie innego, nikt wcale nie chce pomagać, wszędzie szum jak to likwidować należy domy dziecka i wspierać rodzinne formy opieki a jak przyszło co do czego to cisza. I tak właściwie wzbiera we mnie złość, dlaczego tak jest?? Piszę tutaj bo może ktoś ma po budowie pozostałe jakieś materiały i chciałby je oddać, my naprawdę bardzo chętnie weźmiemy wszystko Edytowane 13 Grudnia 2010 przez owip2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts