szopina 17.11.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Mam w mieszkaniu stary parkiet .. w niektorych miejscach chodzi i ma szczeliny . Jestem na etapie wybierania ekipy , jedna chce przekladac ( jest drozsza) druga podklejac ( tansza) co jest lepsze dla parkietu i co starczy na wiecej czasu? jakie sa plusy i minusy ? dziekuje za szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 17.11.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Przeżyłam jedno i drugie. Kilkanaście lat temu podklejaliśmy niewielkie powierzchnie parkietu bukowego. Niestety w kilku miejscach klej dostał się do bocznych powierzchni klepek i je przebarwił. Natomiast przekładka parkietu to totalna demolka pomieszczenia. Jest też duże prawdopodobieństwo, że wylewka będzie w złym stanie i wtedy masę roboty. Efekt jednak będzie dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts