Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię fajne napisy na ścianę i stojące litery???

bluezee

Recommended Posts

Bardzo podobają mi się naklejki na ścianę w postaci napisów oraz stojące litery do postawienia na meble. Orientujecie się może, gdzie jest duży wybór i gdzie jest najciekawszy asortyment w podanym zakresie??? Podrzucicie parę linków? Może sami coś takiego kupowaliście? Jak tak to gdzie? Dziękuje z góry za odpowiedzi- wielbicielka szarości:)

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W weekend zrobię zdjęcie moich nowych mebli i salonu i załacze w tym wątku. Meble bedą takie jak te na załączonym zdjęciu. Pomożecie mi dobrać te litery kolorystycznie i wizualnie? Zastanawiam się, gdzie znajdę coś podobnego w postaci tego czerwonego pionka i podłużnego wazonu? Mam nadzieję, że pomożecie mi uporać się z urządzeniem salonu. Wiem, że jest dużo tutaj miłośników szarości na których szczególnie liczę.

Zasadniczo nie ma w tym nic złego, o ile: masz tak wysokie pomieszczenie, tak jasne, znajdziesz wszystkie elementy, nie dołożysz nic swojego i reszta domu będzie z tym spójna.

Pionek to zapewne świecznik - użycie nawet elementów dekoracyjnych identycznych z inspiracją to moim zdaniem już przegięcie.

Edytowane przez joliska

• 10 months później...

Śliczne te literki ale przy okazji to i ja pochwalę się swoimi :)

Moje litery są na ścianie ale spokojnie można je też postawić. Szczerze polecam firmę, która mi je robiła:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/4YIBp9n3mVB278y1AB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/kEMYnEbbekcauyHHpB.jpg

Mój wątek literowy został odkopany:) Fajne te literki u Ciebie Monika, u Jaskie też smaczku dodają. Ja natomiast polecam firmę Rabose Workshop, gdzie ja zamawiałam swoje litery na meble. Kurcze, ale mnie skrytykowaliście wtedy za odwzorowanie pomysłu. Trzeba sobie jakoś radzić jeżeli brak funduszy ma projektanta, zresztą kto nie inspiruje się na tym forum. To przecież kopalnia zdjęć i pomysłów, które potem każdy z nas wciela w swoje wnętrza w mniejszym lub większym stopniu. Zresztą nie żałuje, że zrobiłam te meble na wymiar wg pomysłu bo jestem z nich bardzo zadowolona. Edytowane przez bluezee

Nam chyba wtedy chodziło nie tylko o meble, ale o ich zawartość;) Ale fajnie wyszło :)

Dziękuje jaksie. Z tą zawartością na meblach to jak widziałaś "woże się" do dzisiaj. W dalszym ciągu nie mogę znaleźć "tego czegoś" co ładnie wypełni puste miejsca. Myślałam żeby kupić min.taką sowę z Glamstora: http://glamstore.com.pl/pl/p/Skarbonka-Sowa-Biala/5086, ale nie jestem przekonana. Byle czego tam nie postawię bo zepsuje wszystko