jarecki78 19.11.2010 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Czy jest ktoś na forum,budujący lub ktoś kto już wybudował dom pod papają z strony projektów Archon.Co sądzicie o tym projekcie??mam kilka pytań odnośnie ogrzewania.mianowicie czy jest możliwość połączenia ogrzewania gazowego z kominkiem.Usadawiając kominek na płaszczu wodnym.mało sie o tym projekcie pisze i nie wiem dlaczego może Państwo mi odpowiecie.Zapraszam przy okazji do dyskusji na temat tego projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 19.11.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 a może z łaski swej jakichś link do projektu.... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki78 20.11.2010 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-pod-papaja/m49bf9ec65a7d4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia21l 02.07.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Hej budowlance...Mamy z mężem dokładnie ten projekt o którym jest tutaj pisane,bardzo mało jak do tej pory.mapka geodezyjna już jest,pozwolenie na budowę będzie w krótce.co nowego będe Państwa informować.Puki co proszę o uwagi dotyczące tego parteru bo z tego co czytałam można tam trochę pokombinować.jak np.połączenie salonu z jednym z pokoi lub podzieleni łazięki na dwa pomieszczenia z czego pierwasza część przesunięta była by do ściany przy dzwiach wejściowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts