krzysztof czajka 16.12.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Panowie a czy ktoś już korzystał z tego natrysku pianki, czy to dopiero w powijakach w Polsce i dopiero wchodzi na rynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 16.12.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Oj wydaje mi się, że bicie mają ogromne na tej piance, muszą nabijać póki się da, bo później trzeba będzie opuszczać ceny systematycznie. Przyznam szczerze, że nawet przemawia do mnie ten pomysł, ale z kilkoma zastrzeżeniami jak np. to, że takie pianki zazwyczaj są naszprycowane różnymi syfami. Ktoś wie z czego to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 19.12.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Jakieś chemikalia - ale dopuszczone do poddasza Co do ceny to sam agregat kosztuje kilkanaście tysięcy ... nie wiem ile sam materiał. Po kilku pracach zleconych pewnie inwestycja się zwraca. Szczególnie zaimponował mi pomysł ocieplanaia tym dachów płaskich od zewnątrz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG35 21.12.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 20 cm to dużo jak na wełnę między krokwie, chyba że masz wysokość krokwi >=20. A słyszałeś o folii: (http://www.onduline.com/pl/&module=category&var1=20&product=31) na drugą warstwę. Ja w to nie wierzę, ale może zda egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlen7 21.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 uważajcie na wełnę skalna rockwool minirock w belkach, po obcięciu niektóre płyty się rozlatują, że trzeba je sznurkiem przytrzymywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 22.12.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Ta folia ma 3 cm grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 22.12.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 ładna folia, ale złap potem zasięg w komórce czy cokolwiek innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 26.12.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 nie no chyba by im się to w ogóle nie sprzedawało jakby zasięgu nie można było złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 27.12.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Może po podłaczeniu do anteny zasięg się jeszcze zwiększa Nie pamiętam jak skończył się wątek o ekranach zagrzejnikowych ... filozofia ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 27.12.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 3cm! to juz sciana plastyku! chetnie zobaczyl bym przekroj takiego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG35 27.12.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Termicznie i paroizolacyjnie może coś pomoże, ale akustycznie nic. Będzie słychać tupanie kota po dachówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 27.12.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 hehe...kot to jeszcze ujdzie ale deszcz a nie daj Boze grad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 04.01.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 nie no chyba by im się to w ogóle nie sprzedawało jakby zasięgu nie można było złapać. Taką małostkę można skutecznie przegadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 04.01.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 3cm! to juz sciana plastyku! chetnie zobaczyl bym przekroj takiego projektu Ale faktycznie jakoś tak dużo te 3cm. Jak na moje oko powoli zakrawa na szklarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 05.01.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Sorry, ale robi się już zamieszanie. W tym wątku piszemy o wełnie ! Proszę nie komentować komentarzy innych nie dotyczących wełny. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg26 11.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam jestem nowy na tym forum ale przeglądam je od samego początku. Jeśli chodzi o tą ondulinę, o której była mowa to ona wcale nie ma 3cm grubości i nie ma problemu z zasięgiem. Wiem, bo miałem z nią do czynienia. Co prawda nie wiem jak spełnia się w roli akustycznej, ale napewno jest ciepła. Duży minus jaki posiada to nie da się w nią wkręcic żadnego wkręta przed uprzednim przekluciem jej np. gwoździem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 11.01.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 skomentowałbym, ale nie mogę bo to nie wełna i słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 12.01.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 jak jest temat to czemu wokół niego nie mozna oscylowac, nie rozumiem, jest welna mozna podniesc temat styropianu no przepraszam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 12.01.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 No to skomentuję.Po pierwsze to ma 3 cm ponieważ "Grubość maty 30 mm", cytat ze strony.A co do zasięgu, może to i nie tamta folia, ale w tym momencie siedzę w domu wyłożonym jakąś dziwną folią, w którym nie ma zasięgu.No i cóż, dziwnym by było gdyby folia nie zapewniała ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts