channach 20.11.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) http://konin.taniedomyzbali.pl/, Znalazłam dziś w necie. Mają"bardzo" fajne ceny, aż za bardzo :/.bale są sosnowe, boje się żywicowania... Edytowane 20 Listopada 2010 przez channach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pientka 21.11.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Firmy nie znam, ceny mają bardzo niskie. Sam jestem na etapie wybory ekipy budującej i muszę przyznać, że nic nie da lepszego rozeznania co tak naprawdę da taka firma od jej zbadania Ja przyjąłem scenariusz: 1. Prośba o wycenę drogą mailową; 2. Rozmowa telefoniczna; 3. Spotkanie osobiste; Punkt trzeci tak naprawdę weryfikuję doszczętnie opinię o firmie. Polecam się po prostu spotkać i pogadać co za ile i dlaczego tak robi to ta firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channach 21.11.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) Ja wysłałam nascie zapytań i czekam na odpowiedzi . zobaczymy co z tego wyniknie Edytowane 21 Listopada 2010 przez channach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bedstemider 21.11.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ta firma tak na prawdę jest z Litwy, czyli temat jeszcze chyba przez nikogo na forum nie sprawdzony. Ktoś wspominał o firmach za wschodniej granicy, ale nie podał konkretnej firmy. Ceny fajny, ja wstępnie już wybrałem firmę i metodę: bal skandynawski 9 lub 12 cm + izolacja i powiem że będzie to tyle samo kosztować co budowanie z bala z firmą taniedomyzbali.pl. Nigdzie jeszcze nie widziałem domu zbudowanego taką metodą. Chyba zadzwonię i spytam się czy gdzieś na śląsku stoi ich produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channach 22.11.2010 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Strona jest nowiutka, a jak szukałam ich w necie to znalazłam wiele ofert sprzedaży już gotowych ich domów. Czekam na odpowiedź od nich czy gdzieś można je obejrzeć... Szkoda, że nie znam nikogo z Litwy, by ich na miejscu sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channach 22.11.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Domy mają w Gdańsku i w Chełmnie (lubelskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 22.11.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ja wysłałam nascie zapytań i czekam na odpowiedzi . zobaczymy co z tego wyniknie Ta firma tak na prawdę jest z Litwy, czyli temat jeszcze chyba przez nikogo na forum nie sprawdzony. Ktoś wspominał o firmach za wschodniej granicy, ale nie podał konkretnej firmy. Ceny fajny, ja wstępnie już wybrałem firmę i metodę: bal skandynawski 9 lub 12 cm + izolacja i powiem że będzie to tyle samo kosztować co budowanie z bala z firmą taniedomyzbali.pl. Nigdzie jeszcze nie widziałem domu zbudowanego taką metodą. Chyba zadzwonię i spytam się czy gdzieś na śląsku stoi ich produkt. oglądałem dom firmy co robią na wschodzie i przywożą do "nas" http://www.proeko.net.pl/o-firmie-domy.html wyglądało przyzwoicie .. ale zapytaj o sposób rozliczenia .. ile wpłacisz i gdzie szukać kogoś jakby coś nie tak ja jednak nie miałem tyle odwagi, aby się zdecydować na taki "zakup" domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 22.11.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 ;)chyba spotkałem właśnie tą firmę na targach .. mały dostał ładny ołówek od nich ... i rzeczywiście mówili trochę "pa ruski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channach 22.11.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 a jak fajnie piszą po polsku;p;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pientka 23.11.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A to ciekawe. Byłem na spotkaniu z tą firmą i jedno słowo nie padło o tym, że działają na wchodzie i przywożą domy do Polski. Jakość wykonania oceniam nie źle choć wykończenie mieli co najmniej średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channach 23.11.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 co masz na myśli pisząc: średnie wykończenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 23.11.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A to ciekawe. Byłem na spotkaniu z tą firmą i jedno słowo nie padło o tym, że działają na wchodzie i przywożą domy do Polski. Jakość wykonania oceniam nie źle choć wykończenie mieli co najmniej średnie. z którą firmą ? i czy pytałeś skąd drewno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pientka 23.11.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Z firmą PROEKO. Słyszałem, że drewno może nie być z polski. Nie mniej do tej informacji dokopałem się w sieci. Wykończenie - mam na mysli podłogi/ płytki w domu, który oglądałem. Fugi były delikatnie mówiąc nierówne, i kilka szczegółów sprawiało wrażenie niedbalstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 23.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Z firmą PROEKO. Słyszałem, że drewno może nie być z polski. Nie mniej do tej informacji dokopałem się w sieci. Wykończenie - mam na mysli podłogi/ płytki w domu, który oglądałem. Fugi były delikatnie mówiąc nierówne, i kilka szczegółów sprawiało wrażenie niedbalstwa. w proeko zapytałem i z rozmowy wyszło, że składają chyba na Ukrainie i trochę bardziej mi to na pośrednictwo wyglądało .. "tytułowa" firma to raczej nasi "sąsiedzi" nie pośrednicy ps. Pientka a na jakiego wykonawcę się zdecydowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszula kulpecka 23.11.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Poszukuje dobrej firmy wykonującej domy z bala , czy ktoś mógłby polecić sprawdzoną firmę i czy ktoś korzystał lub słyszał opinie o firmie MISONI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pientka 23.11.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 @urszula poszukaj sobie a temacie domy z bali. Pisze tam o tej firmie całkiem sporo. Podczas poszukiwań wiele razy się na nich natchnąłem na tym forum. @petervo prawie jestem zdecydowany loghome. Muszę się tylko co do kasy dogadać. Jeśli się nie uda to będę dalej szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bedstemider 24.11.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 @petervo prawie jestem zdecydowany loghome. Muszę się tylko co do kasy dogadać. Jeśli się nie uda to będę dalej szukał. hej;właśnie przeglądałem stronkę Loghome i bardzo mi się podobają ich domki, możesz powiedzieć jak to u nich to wygląda cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pientka 24.11.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Planuję dopiąć temat wyceny z nimi bardziej precyzyjnie - wtedy dam znać jak ceny się kształtują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bedstemider 27.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Planuję dopiąć temat wyceny z nimi bardziej precyzyjnie - wtedy dam znać jak ceny się kształtują. Hej; wczoraj próbowałem się do nich dodzwonić ale bez skutku; z jakich bali oni budują? polskich czy no słowackich?? możesz napisać jaki projekt domu wybrałeś i w jakiej technologii będziesz budował (jaki bal, jaka grubość itp itd) Dzięki z góry; Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 27.11.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Hej; z jakich bali oni budują? polskich czy no słowackich?? już w kilku rozmowach z wykonawcami spotkałem się z informacją, że drzewo od Słowaków nasze chyba też takie będzie ... skłaniamy się na modrzew a u nas ciężko trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts