Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joliska, a widziałaś te lampy na żywo? Ja widziałam a'la caboche na allegro (u innego użytkownika) ale boję się jak te lampy (podróbki) wyglądają na żywo. Nie muszą być identyczne, bo oryginału nie widziałam, ale ważne by były ładne.

Nie, nie widziałam ich, ale strona producenta wygląda bardzo profesjonalnie. W ogóle firma sprawia wrażenie, że produkuje lampy na licencji, bo zwykłe podróbki nie uszłyby jej na sucho, tym bardziej, że nazwy od oryginałów niewiele się różnią :) Na allegro można kupić też prawdziwe podróbki.

Wydaje mi się, że w sklepach te lampy Azzardo też można kupić - widziałam "caboche" w sklepach, których o oryginały za 8000 zł nie śmiem podejrzewać :)

efilo, dzięki ale nawet nie wiem, gdzie ten sklep jest (u mnie na wsi nie ma :lol: )

Wito2008, bardzo ładna ta lampa (jak i całe wnętrze). Ale mnie interesuje plafon dość dużej średnicy.

O, super to Azzaro! Ktos je macal, tj widzial na zywo??

Na stronie Vinotti nie doszukalam sie dzialu lamp, chyba tylko na zywo moznaby je znalezc??

eglo ma podobne, ale nie mam pojęcia jak się nazywają- iiiiii, nie są kryształowe tylko metalowe, ale na zdjęciu wyglądają b. podobnie jak Eglo w sklepie!

Widzialam te metalowe, ksztalt podobny, ale nie o to mi chodzilo ;)

To zbiorowisko takich metalowych rurek, na zdjeciu jeszcze wyglada ok, ale na zywo hmm paskudnie ;)

te pseudo caboche to też bym polecała obejrzeć na żywo. bo o ile te kulki fajne to stelaż do nich taki jakoś mi się nie widział. półprzezroczysty plastik.
  • 5 weeks później...
Ach, nie wiedzialam w takim razie ze tam jest tez almi decor! A warto tam zajrzec - jakies fajne rzeczy? Czy wszystko przebrane?

Lampy przyszly, sa cudne! Na poczatek te 2 najwieksze wiszace, obie beda nad stolem :)

Bardzo mi sie podoba ta lampa :) Mozesz prosze wrzucic zdjecie jak sie teraz prezentuje juz po powieszeniu? Czy jest tylko jeden rozmiar tej lampy czy jest ich wiecej?

Czy sa warte swojej ceny?

• 1 month później...

szukam konkretnej lampy. mianowicie skada sie ona w calosci ze sporych zarowek, ktore ulozone sa w kule. Taka lampa wisi w sklepie pimkie w galerii krakowskiej. jest to chyba dosc znany model, kiedys juz natknelam sie na niego w internecie, ale gdzies mi zginal link.

jesli ktos kojarzy o co mi chodzi, to bardzo prosze o jakas nazwe, adres sklepu w ktorej mozna ja kupic itp.

pozdrawiam

tamta lampa, jest cala z takich baniek jak ta:

http://www.fnak.pl/photo/product_big/9/2/2/1_922ff9702d63.jpg

ale one byly ulozone bardzo ciasno w ta kule.

w tym tygodniu powinnam byc w galerii krakowskiej, to zrobie zdjecie. niestety panie sprzedajace w pimkie nie maja pojecia skad ta lampa pochodzi

Moze sprobuj zadzwonic do centrali pimkie, bo panie w sklepie to nie maja skad wiedziec, a moze sie dowiesz tam. Ktos z forum tak sie dowiadywal o kolory scian w pijalniach czekolady wedla bodajze :)