Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

LEDy zawsze będą takie drogie. To włąsnie jest rozsadna cena :D

Chyba, że zrobisz sobie prostą samoróbkę - ramka aluminowa, pleksa mleczna i podwiesić powyżej paski LED

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gumisiowa, wszystko z Tobą w najlepszym porządku :D To ja mam pecha :( Jakoś ostatnio w większym natężeniu. Mail w sprawie lampy i listew to ode mnie był ;-)

Jasny gwint:DMam długi weekend więc sprawdze skrzynke:D:D

Gumisiowa, wszystko z Tobą w najlepszym porządku :D To ja mam pecha :( Jakoś ostatnio w większym natężeniu. Mail w sprawie lampy i listew to ode mnie był ;-)

Tomkowa a co z ta lapmą nie tak- ja tez mam, ale dla mnie ok, albo tak jak Gumisiowa nie jestem wymagajaca :)

Tomkowa a co z ta lapmą nie tak- ja tez mam, ale dla mnie ok, albo tak jak Gumisiowa nie jestem wymagajaca :)

Nie chciałabym robić antyreklamy, bo najpewniej to wypadek przy pracy. Ale skoro pytacie i żeby nie było, że ja taka maruda, to powiem: jedna noga była zamocowana tak, że była przekrzywiona, śruby regulujące długość nóg były zamontowane na różnych wysokościach, mocowanie żarówki (a jednocześnie abażura) było obluzowane, "szpara" w nodze na regulację wysokości nie była wyczyszczona po wycinaniu i drewno było czarne.. Tak, jak mówię, pewnie to niefortunny przypadek, który akurat trafił się mnie :( Bardzo żałuję, naprawdę. Na zdjęciach Gumisiowej lampy wyglądają idealnie i gdybym otrzymała tak wykonany egzemplarz, byłabym bardzo zadowolona

Witam wszystkich!!

Moja siostra właśnie urodziła synka i chciałabym sprawić im jakiś oryginalny prezent, myślałam o śmiesznej lampce

Co myślicie o tych? która się lepiej nadaje dla chłopca

lampa-wiszaca-anora.jpg

avigo.jpg

Moja kuzynka kupiła tą z samolocikami i była mega zadowolona

Witam,

jak myślicie, czy taka lampa będzie pasowała do mojej łazienki? W projekcie płytki drewnopodobne zostały zamienione na odcień szarości

To jest lampa honey2_1.jpg

A to projekt i użyte płytki

II 2.jpgII 3 b.jpg

20140614_111731.jpg

a mnie zwisy pasują, chociaż nie wiem czy akurat w takiej łazience.

moze musialabym ją zobaczyć na zdjęciu a nie na wizualce?

O tutaj, w salonowej łazience:

http://lazienkowewariacje.pl/wp-content/uploads/lazienka-glamour.jpg

Bardzo proszę o pomoc w kwestii lampy: nad wyspą kuchenną, coś takiego lepiej, czy 2 pojedyncze?

[ATTACH=CONFIG]266044[/ATTACH]

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

a jaka jest długość wyspy ?

ale ogólnie to ja preferuję pojedyncze lampy

Prosta lampa wisząca, pojedyncza LED 5W, 3 szt bo wyspa większa... Lampa dostępna też w białym, satynie, czerwonym, żółtym

http://www.salonled.pl/7873-thickbox_default/spot-light-lampa-wiszaca-ball-led-1x5w-czarna-5009084.jpg

DSC09035.jpg

Niestety zdjęć z realizacji jeszcze nie mam.

poczekaj z zakupem lampy do wypłytkowania łazienki :)

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... czy da się gdzieś nabyć Light Bean by Katerina Kopytina? O te: http://katerinakopytina.com/#/project/6 (albo ich wierne kopie).

Kocham się w nich skrycie, ale póki co jest to bardzo platoniczna miłość :rolleyes:

2-LightBeans-800x800.jpg

Tak byłoby racjonalnie, ale wczoraj szukałam lampy, tak orientacyjnie i wpadła mi w oko ta własnie i zaczęłam szukać pzezroczystej i okazało się, ze w jednym sklepie jest i to ostatnia sztuka i nie wiem co robić. Nie chce, żeby mi ktoś sprzątnął, bo szczerze powiem, że mi się bardzo podoba i szukam potwierdzenia moich upodobań.