Pastorius 21.11.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 WitamPotrzebuję zrobić wycenę działki budowlanej 2400m2 wraz z domem w okolicach Mińska Mazowieckiego. Nie mam pojęcia ile może być warta (chciałbym to wszystko sprzedać) dlatego też szukam niedrogiego rzeczoznawcy w Mińsku Mazowieckim (lub okolicach). Możecie kogoś polecić ? Jakie niezbędne dokumenty są mi potrzebne przed spotkaniem z takim rzeczoznawcą? Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 21.11.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 A nie prościej zobaczyć po ile chodzą podobne nieruchomości na Allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pastorius 22.11.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 A nie prościej zobaczyć po ile chodzą podobne nieruchomości na Allegro? Dziękuję za sugestię. Jednak na allegro jest zbyt duża rozpiętość a ja chciałbym mieć konkret sytuacji w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts