Gość Saxxxnt 21.11.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) WitamMam ciekawe pytanie do ekspertów od podłogówki.Czy to normalne że po położeniu płytek na ogrzewaniu podłogowympodczas pierwszego włączenia słychać uderzenia typu coś jakby walnięcie młotkiem w posadzkę?? Dodam że słychać to z podłogico jakiś czas.Po wyłączeniu ustało.Podłoga wcześniej wygrzewana Przed położeniem płytek podczas grzania nic takiego nie występowało.Czy ktoś wie w czym rzecz ??? Poszperałem i znalazłem kogoś kto ma takie same objawy ale niestetytemat umarł. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?166234-wymiana-p%C5%82ytek-na-pod%C5%82odze-dziwne-trzaski Edytowane 21 Listopada 2010 przez Saxxxnt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.11.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Naprężenia w płytkach? Jaką masz temperaturę zasilania w podłogówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 21.11.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Temperatura to 30 stopni Płytki chyba nie nigdzie nie widać też żeby coś pękło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 01.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Temperatura to 30 stopni Płytki chyba nie nigdzie nie widać też żeby coś pękło. Klej elastyczny czy wysokoelastyczny na podłoża krytyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Sk 24.02.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Mam ten sam problem. Głównie podczas stygnięcia podłogówki słychać strzały jakby coś spadało na kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts