piotras_slupca 21.11.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam chcialbym poprosic o pomoc od podstaw w budowie domu.Dostalem dzialke budowlana na ktorej jest juz usytuowany dom .Ma on przy sobie tzw.przybudowke czyli maly domek 2 pokoje nic wiecej.Moje pytanie brzmi: - czy moge bez problemu ja rozebrac ze wzgledu na zly stan techniczny? - moge postawic nastepna bez planow? i 3 pytanie na ogrodku obok stoi slup energetyczny na mojej posesji czy moge liczyc ze energetyka wezmie go z mojej dzialki Na poczatku tyle pytan dziekuje za odpowiedzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crab 21.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 - czy moge bez problemu ja rozebrac ze wzgledu na zly stan techniczny? jeśli stoi tam legalnie, odpowiedź brzmi - nie - moge postawic nastepna bez planow? legalnie? odpowiedź brzmi - nie na ogrodku obok stoi slup energetyczny na mojej posesji czy moge liczyc ze energetyka wezmie go z mojej dzialki po dobroci? odpowiedź brzmi - nie, polecam wyszukiwarkę - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?117592-Przestawienie-s%C5%82upa-elektryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras_slupca 29.11.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no tak przybudowka jak zwal budynek gospodarczy stoi legalnie jest na mapkach ale slupa nie ma... co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts