magi 22.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Ytong nie cieszy sie wielka popularnoscia na zachodzie. Przy najblizszym wyjezdzie w tym kierunku popatrzcie ile domow buduje sie z Ytonga a ile z innych bloczkow. co to za argument jak wszyscy skoczą w ogień ty też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 22.02.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 moim zdaniem 0,26 to przyzwoicie Mimo wszystko BK 24cm + 12cm styropian uwazam za optymalne. Ytong nie cieszy sie wielka popularnoscia na zachodzie. Przy najblizszym wyjezdzie w tym kierunku popatrzcie ile domow buduje sie z Ytonga a ile z innych bloczkow. Karol N. Nie zgadzam sie ani z tym styropianem ktory powoduje ze sciana nie jest paroprzepuszczalna ani z tym ze na zachodzie sie nie buduje z bk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Karol N 22.02.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Ytong nie cieszy sie wielka popularnoscia na zachodzie. Przy najblizszym wyjezdzie w tym kierunku popatrzcie ile domow buduje sie z Ytonga a ile z innych bloczkow. co to za argument jak wszyscy skoczą w ogień ty też? A po co jest to forum? Aby skorzystac z doswiadczen innych! Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Ytong nie cieszy sie wielka popularnoscia na zachodzie. Przy najblizszym wyjezdzie w tym kierunku popatrzcie ile domow buduje sie z Ytonga a ile z innych bloczkow. co to za argument jak wszyscy skoczą w ogień ty też? A po co jest to forum? Aby skorzystac z doswiadczen innych! Karol N. czyżbyś wybudował i mieszkał w bk Ytong? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadu gadu 23.02.2004 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 O juejku stało się coś zabili kogoś komuś się spodobał i się zapytałam czy naprawdę jast fajny a ty jak byś tak napisał to ja bym tak nie komętowała a ty gościu napisałeś że ten wątek jast gówniany ja taż mogę to skomętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PADI 23.02.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 O juejku stało się coś zabili kogoś komuś się spodobał i się zapytałam czy naprawdę jast fajny a ty jak byś tak napisał to ja bym tak nie komętowała a ty gościu napisałeś że ten wątek jast gówniany ja taż mogę to skomętować Kobieto jle Ty masz lat ? Wypowiedzi mego 9 letniego synka maja wiecej logiki i sa poprawniejsze gramatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Kurczę sory poniosło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadu gadu 23.02.2004 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Kurczę sory poniosło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadu gadu 23.02.2004 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 gość to ja znów zapomniałam się zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 O juejku stało się coś zabili kogoś komuś się spodobał i się zapytałam czy naprawdę jast fajny a ty jak byś tak napisał to ja bym tak nie komętowała a ty gościu napisałeś że ten wątek jast gówniany ja taż mogę to skomętować ale z ciebie PUSTAK istny ytong na onet z takimi debilnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 O juejku stało się coś zabili kogoś komuś się spodobał i się zapytałam czy naprawdę jast fajny a ty jak byś tak napisał to ja bym tak nie komętowała a ty gościu napisałeś że ten wątek jast gówniany ja taż mogę to skomętować Kobieto jle Ty masz lat ? Wypowiedzi mego 9 letniego synka maja wiecej logiki i sa poprawniejsze gramatycznie. dokładnie!!! i na dodatek robi obciach Warszawie. Pewnie przyjechało to z jakiejś wioski gdzie ledwo ZSZ skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 23.02.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dziwny wątek i temat; dobrze, niedobrze? nie wiadomo o co chodzi, bo pytanie jest zadane mało konkretnie, dobrze finansowo? technologicznie?dla kogo ma byc dobrze? tez uważam , ze autor wątku chce sobie nabić na licznik ilość wypowiedzi na forum, w dodatku to fakt, że robi błedy ortografi czne i nadużywa ikon emocji, kometarzy az starch czytać, rzecywiście przykry infantylizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 23.02.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrze,że z ytonga. Fatalnie,że dobże pojawia się w takiej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadu gadu 24.02.2004 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 niesprawdzam jak piszę poprostu tak mi się napisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Nie przesadzaj . Najważniejsze że wiadomo o co chodzi. To nie przesada, popieram Karola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damis 24.02.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Też chcę budować z YTONG'a. Czekam dziś na wycenę, podobno dają marne upusty. Nie wiem tylko czy budować jednowarstwowo (40 cm) czy też z ociepleniem 24(30) plus wełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 swietny watek ze tak powiem.... moze i ja zbuduje z ytonga? ale szczerze to chyba jednak to spaprales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadu gadu 27.02.2004 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 to fajnie z ytonga dom wygląda bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mesieur 29.02.2004 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Dno-czytam forum od dawna i zawsze sądziłem, że wiele się z niego uczę aż do chwili gdy trafiłem na ten wątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadu gadu 11.03.2004 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 ham z ciebie mesieur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts