karoka65 30.01.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i chęć pomocy. W poprzednią sobotę przywiozłem pieska. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na berneńczyka. Piesek prawie pięciomiesięczny, zadbany, zdrowy, wesoły, bardzo ruchliwy i z niesamowitym apetytem. Dostałem książeczkę ze wszystkimi wpisami o szczepieniach odrobaczaniu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Na fotki mozemy liczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 30.01.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Myślę że to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benia 14.04.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 suczka 9 tyg zdrowa bernardyn krotkowłosy w dobre ręce czy nadal jesteś zainteresowanie? za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts