KordekLK 22.11.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Witam, Czy orientuje się ktoś czy piec z zamkniętą komorą spalania może być zamontowany nad zlewem? Pani deweloper od której w niedługim czasie odbiorę mieszkanie zmieniła pierwotny plan i przeniosła rury z wodą w inne miejsce usprawiedliwiając się tym, że zlew nie może być pod piecem wg jakiś tam przepisów. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 22.11.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Raczej tak - ze zlewu możesz chlapać wodą co może się źle skończyć. Na zdrowy rozsądek pieca nie zawiesisz też nad np. kuchenką więc przepis wydaje się być prawdopodobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 23.11.2010 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Raczej tak - ze zlewu możesz chlapać wodą co może się źle skończyć. Na zdrowy rozsądek pieca nie zawiesisz też nad np. kuchenką więc przepis wydaje się być prawdopodobny Nie rozumie co ma chlapanie wody a piec z zamknieta komora spalania , mozesz to jakos wyjasnic? co bym sama bledu nie zrobila. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KordekLK 23.11.2010 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Podobno piec z zamkniętą komorą spalania można zabudować. Więc taki zabudowany piec będzie wtedy zabezpieczony przed chlapaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 23.11.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ok ale różne rzeczy mogą się zdarzyć- jest chlapanie-piec jest podłączony do prądu - uwierz mi że mogą się przydarzyć różne nieoczekiwane kłopoty tam gdzie jest wilgoć i prąd (raz już mnie pierd.... będę pamiętał do końca życia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KordekLK 25.11.2010 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Przekonałeś mnie Zmieniłem projekt swojej kuchni. Wyszło nawet lepiej niż wcześniej Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts