Lgrzechu 22.11.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Rozważam zakup piekarnika z mikrofalą ( 2w1). Mam trzy typy: Mastercook MFM570ATCX, Samsung FQ115T001, Samsung FQ159. Czy ktos użytkuje taki sprzęcik i moze podzielic się doświadczeniami. Spośród tych trzech który Waszym zdaniem najlepszy ?Czy jest jakaś lepsza alternatywa w cenie do 2.700zł ? Sa tez "kombajny" 3w1 dodatkowo z funkcja gotowania na parze ale cena takich pewnie przekracza 4.000zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 22.11.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Rozważam zakup piekarnika z mikrofalą ( 2w1). Mam trzy typy: Mastercook MFM570ATCX, Samsung FQ115T001, Samsung FQ159. Czy ktos użytkuje taki sprzęcik i moze podzielic się doświadczeniami. Spośród tych trzech który Waszym zdaniem najlepszy ? Czy jest jakaś lepsza alternatywa w cenie do 2.700zł ? Sa tez "kombajny" 3w1 dodatkowo z funkcja gotowania na parze ale cena takich pewnie przekracza 4.000zł ? Witam, posiadam urządzenie Samsung FQ159 i jestem mega zadowolony. Świetnie się spisuje jako piekarnik i mikrofala. Jak nie pieczesz na 2 blaszki to całkowicie Ci wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 22.11.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 (edytowane) Witam, posiadam urządzenie Samsung FQ159 i jestem mega zadowolony. Świetnie się spisuje jako piekarnik i mikrofala. Jak nie pieczesz na 2 blaszki to całkowicie Ci wystarczy Dzieki za info. Ja wcale nie piekę ........ żonie dwa placki na raz też raczej nie grożą, od czasu do czasu cos tam upiecze ale bez rozpusty. Podobno Samsung FQ115T001 jest nastepcą modelu FQ159. Generalnie zalezy nam aby piekarnik dobrze i rownomiernie dopiekał ciasta lub mięsko. Czy talerz obrotowy powinien determinowac wybór modelu ? Edytowane 22 Listopada 2010 przez Lgrzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 30.11.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Podciagam temat z nadzieją, że ktoś jeszcze użytkuje takie "cudo" i może podzielić się swoją opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts