basia221 22.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 szukam wykonawcy do budowy domu,okolice krakowa-Gaj Informacje odnośnie domu: -Dom chciałam wykonać z maxa, ( grubość ściany 19 cm - max wzdłuż). -Dach przykryty blachą. -Kominy murowane, z cegły. W stosunku do projektu zmianie uległy schody, nie będą murowane oraz nie będzie balkonów. Fundamenty są już wykonane Rozpoczęcie prac - wiosna 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszsz13579 14.12.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam jestem piecio osobowa brygada z okolic Myślenic podaje mój ei-mail [email protected] inr tele 798045019 pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.12.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 szukam wykonawcy do budowy domu,okolice krakowa-Gaj Informacje odnośnie domu: -Dom chciałam wykonać z maxa, ( grubość ściany 19 cm - max wzdłuż). -Dach przykryty blachą. -Kominy murowane, z cegły. W stosunku do projektu zmianie uległy schody, nie będą murowane oraz nie będzie balkonów. Fundamenty są już wykonane Rozpoczęcie prac - wiosna 2011. Zapraszam do "mojego" podpisu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts