Pensjonat Topiło 22.11.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Hej,zrobiłem dzisiaj doświadczenie i na tylną ścianę kominka ułóżyłem cegły szamotowe,moim celem jest podwyższenie temperatury wewnątrz na rzecz czystszej szyby-zobaczę za kilka dni,jak na razie kominek nagrzewa się w takim samym czasie ,ale dopiero rozpaliłem...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.11.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 I co z Twojego eksperymentu wynikło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 02.12.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jak pisze dopiero zaczął rozpalanie. Oj coś długo mu to schodzi. Pewnie ma słabą podpałkę lub baaardzo mokre drewno. A może jedynie zapomniał o zapałkach i czeka na burzę z piorunami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts