Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz DOMEK! :)

Recommended Posts

Lasche he he, z lampą to długa historia, znalazłam ją gdzieś pół roku temu przy kuble na ogrodkach działkowych, była w kolorze czerwono-plamiasto-porysowanym :rolleyes:, dałam do piaskowania i do lakierowania proszkowego, wyszła idealnie, tak jak miałam nadzieje, że wyjdzie :) pozdrawiam serdecznie

a za łobuziaka dzięki, wreszcie ma chłopak przestrzeń życiową (do jeżdżenia rowerkiem) :)

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 7 months później...
  • 5 weeks później...
  • 4 months później...
  • 7 months później...

no witam kuleżankę.

Obejrzałam, popodziwiałam, pozazdraszczałam.

Ja tak dla odmiany, chce zapytac o pewien szczególik, który przykuł mój wzrok.

Co to za malowidło, stojące na schodach ( ptak) i głowa czarnej kobiety za stołem ,też stojaca na podłodze. Gwoździ nie macie ? ;)

Krzesła fajne, takie śmiechalskie. Też ze śmietnika ?

he he obraz z ptakiem już wisi, ale główka nie... tak jakoś lubię też dla odmiany opierać o ścianę a nie wieszać...

malowidło z ptakiem to obraz Michała Kwarciaka

a główka to reprodukcja Aktu leżącego Modiglianiego malowany przez znajomego rodziny lata temu.

krzesła z Allegro

witam serdecznie, wspaniałe wnętrza!!

prosze o info na temat płytek azulev- jak z jakościa itd.Szukam czegośc w szarościach, a te wygladaja przepieknie.

co lepsze gala sinum czy azulev, nad gala tez sie zastanawiam , ale azulev tanszy.. tylko własnie dlaczego ???

pozdrawiam

bo to nie gres... szczerze, to nie polecam w strategicznych miejscach, są odpryski ;( w takich to gres gres i tylko gres! ;)

pozdrawiam i dzięki

Kuchnię masz prześliczną :)

I bardzo się cieszę, że napisałaś przedostatni post, bo już zaczęłam bić się w pierś, że wydałam tyle kasy na Signum, a mogłam 2 razy tańsze azulev kupić.

Teraz moje wyrzuty sumienia finansowe aż tak bardzo nie skaczą. Gratuluję domku :)

no widzisz - byłaś mądrzejsza ode mnie :) teraz też kupiłabym signum...

dziękuję w imieniu kuchni :)

• 2 weeks później...

Witam,

z przyjemnością przeczytałam cały wątek (dlaczego tak mało?:rolleyes:). Zdecydowanie moje klimaty! Kuchnię z Pęgowa już mam w planach (napisałabyś na prv, ile wyszła ta Twoja?).

Mam pytanie o schody- polecasz magika od nich? kto robił? i czy jesteś zadowolona z drzwi zewnętrznych?

Gratuluję domku, widać, że jest ciepło i przytulnie, i jesteście w tym wszystkim szczęśliwi