Eluś 23.11.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jak w tytule mam córkę która studiuje po za miejscem zamieszkania. Na razie wykorzystuje do przewozu rzeczy torby podróżne ale to mało wygodne i praktyczne. Więc stąd moje pytanie .Chciałam jej kupić walizkę a ponieważ zbliża się czas świąt to dobry pomysł na prezent. Nie mam bladego pojęcia jaki i model wybrać. Na allegro trochę tego jest w sklepach również. Chciałabym, żeby jej trochę poużywała. Żeby była trwała, lekka żeby kółeczka nie popsuły się po pierwszym użyciu. Czekam na podpowiedzi z góry za wszystkie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.11.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Może to i kryptoreklama, ale mogę z czystym sumieniem zarekomendować "Samsonite". Ja używam tę największą, oczywiście sztywną. Zawartość jest dobrze zabezpieczona, kółka duże, nie telepią się i nie grzechoczą po nierównościach. Sama z siebie jest dość lekka, a podróżujemy już wspólnie po całym świecie od wielu lat (kilkanaście razy w ciągu roku) i nic jej nie dolega, mimo czasem obciążenia jej do granic wytrzymałości. Za każdym razem gratuluję sobie dobrego wyboru. Małżonka w tym czasie dobiła już kilka innych walizek - kierowała się bardziej ceną i wyglądem i co jakieś dwa lata przy okazji wyjazdu na wczasy musi kupować kolejną. A ja mam swojego grzmota już chyba z 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 24.11.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dzięki sprawdzę czy mnie na nią stać .Właśnie chodzi mi o konkretne firmy.Jeśli ktoś podróżuje i wymienia walizki to może takiemu laikowi jak ja doradzić .Prawda jest taka że jeśli kupuję coś na czym się nie znam to zdaję się na sprzedawcę,a on na dobrą sprawę wciśnie mi co będzie chciał.Druga sprawa dobrze jest obejrzeć a potem ewentualnie kupić w sklepie tańszym .Ale myślę,że tu gdzie mieszkam obejrzenie będzie graniczyło z cudem.Dlatego jeszcze raz dzięki za wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts