Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze wnętrza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 368
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lea**

Dywan jest czekoladowy (może na djęciu dokładnie tego nie widać) kupion w Ikea, ale wkrótce chcę go wymienić na grafitowy - tylko nie wiem czy będzie pasować?

A kolor tynku to kremowy.

Dziekuję za miłe słowa :)

Edytowane przez nasz

łe ... nie brałabym rodziny bo jeszcze nabałaganią ...nabrudzą...jak Mona L wróci z renowacji to bedzie z kim kawkę wypić:lol2:

nasz zachwyca ten twój domek :yes:

trochę masz rację...biorę tylko singli:D

a bez Mony też mozna się kawy napić i nie tylko...

jeszcze raz dzięki :)

Nasz bardzo dziekuje za namiar ;) Niekoniecznie musze to znalezc w Wawie - moge zamowic przed internet jednak nigdzie nie moglam tego znalezc.

Czy fachowiec na ktorego podalas namiar ma jakies imie i nazwisko i moze reprezentuje jakas firme? :) dane mozesz wyslac na priv jezeli nie chcesz ich publicznie ujawniac

- podłoga to klon kanadtjski, schody również

Witam

Przepiękne wnętrza, o szczęce już prawie wszyscy pisali, więc nie będę powtarzał :) Ale interesuje mnie coś więcej na temat tego klonu kanadyjskiego: to lite drewno, panele warstwowe typu barlinek czy jeszcze coś innego?

Pozdrawiam (ciągle nie mogąc się nadziwić jak można tak świetnie skomponować wnętrza) :)

Witam

Przepiękne wnętrza, o szczęce już prawie wszyscy pisali, więc nie będę powtarzał :) Ale interesuje mnie coś więcej na temat tego klonu kanadyjskiego: to lite drewno, panele warstwowe typu barlinek czy jeszcze coś innego?

Pozdrawiam (ciągle nie mogąc się nadziwić jak można tak świetnie skomponować wnętrza) :)

dziękuję bardzo :D

a co do podłogi to jest to deska z Baltc Wood-a. więcej pod linkiem

http://www.balticwood.pl/elite-line-details/items/31.html

pozdrawiam

Nowocześnie i konskwentnie za co brawa. Mi brakuje tam ludzi:):):), albo oznak ich obecności. fotki pewnie robione do jakiejs gazety lub katalogu, że tak bezludnie nia nich jest. Fajnie ktoś fotografuje wam wnętrza.

ale na zdjęciach pojawił się człowiek, tylko że mały i chyba nikt go nie zauważył :p

A mogę jeszcze zapytać jakie płytki masz w kuchni i korytarzu ? Pięknie się komponują z klonem, chciałbym wiedzieć jakie to. Dziękuję :)

Długo szukałam, ale znalzłam...

Casalgrande Padana seria meteor kolor almond wykończenie lappato

http://www.casalgrandepadana.it/index.cfm/1,153,0,0,html/catalogue/Pietre%20Native/Meteor

Pozdrawiam.

Ja nie będę o nic pytac, napiszę tylko że bardzo ładnie, przestrzennie i powściagliwie ( to zdecydowanie komplement) . I ważne że mieszkacie juz 2 lata- widac że Wasze rozwiazania się sprawdzają i nadal cieszą . bardzo lubię nowoczesne bryły domów.

Ktoś chyba mocno się napracował przy trawniku bo efekt jest bardzo dobry.

Witam wszystkich :welcome:

Venus_m

Pewnie ze nie mam jeszcze wszystkiego wykonczonego. Procz pokoju na dole ( ktory mial byc gabinetem ''szefa'' a jest na razie bawialnia synka ) nie mamy barierek przy schodach i paru detali, o ktorych wolalabym nie mowic ( bo skoro nie widac to po co sie chwalic :rolleyes: ).

A co do zdjec to moze na weekend uda mi sie cos jeszcze powklejac.

Sorki za brak polskich liter ale taka mam klawiature do du.. w pracy.

Pozdrawiam :bye: