nasz 03.12.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Venus_m nie wiem gdzie można ją kupić w W-wie ale jęśli jesteś zainteresowana to wszystkie struktury były zakupione i wykonane przez bardzo dobrego fachowca. Dla zainteresowanych podaję nr tel.662 302 748. Edytowane 3 Grudnia 2010 przez nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 03.12.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) lea** Dywan jest czekoladowy (może na djęciu dokładnie tego nie widać) kupion w Ikea, ale wkrótce chcę go wymienić na grafitowy - tylko nie wiem czy będzie pasować? A kolor tynku to kremowy. Dziekuję za miłe słowa Edytowane 3 Grudnia 2010 przez nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 03.12.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 łe ... nie brałabym rodziny bo jeszcze nabałaganią ...nabrudzą...jak Mona L wróci z renowacji to bedzie z kim kawkę wypić nasz zachwyca ten twój domek trochę masz rację...biorę tylko singli:D a bez Mony też mozna się kawy napić i nie tylko... jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 03.12.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 MarJelnigdy się nad tym nie zastanawiałam... chyba nie...głównie zapalam sobie tylko okap a pod szafkami nad zlewem i wiszącą na ścianie z prawej strony mam jeszcze oświetlenie ledowe, więc nie jest tak źle.aha... okap Falmec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.12.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nasz bardzo dziekuje za namiar Niekoniecznie musze to znalezc w Wawie - moge zamowic przed internet jednak nigdzie nie moglam tego znalezc. Czy fachowiec na ktorego podalas namiar ma jakies imie i nazwisko i moze reprezentuje jakas firme? dane mozesz wyslac na priv jezeli nie chcesz ich publicznie ujawniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotek 03.12.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 - podłoga to klon kanadtjski, schody również Witam Przepiękne wnętrza, o szczęce już prawie wszyscy pisali, więc nie będę powtarzał Ale interesuje mnie coś więcej na temat tego klonu kanadyjskiego: to lite drewno, panele warstwowe typu barlinek czy jeszcze coś innego? Pozdrawiam (ciągle nie mogąc się nadziwić jak można tak świetnie skomponować wnętrza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.12.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Sure ty masz kota a ja synka, który odwraca krzesła do góry nogami i skacze po nich jak po trampolinie:)No widzisz, baardzo fajne krzesła! Mój synek wyskakał się na szczęście na kilku wcześniejszych modelach krzeseł , bo teraz by go nie wytrzymały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 03.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 o kurde jak fajnie tak czysto i jasno cuuuudownie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 03.12.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nowocześnie i konskwentnie za co brawa. Mi brakuje tam ludzi:):), albo oznak ich obecności. fotki pewnie robione do jakiejs gazety lub katalogu, że tak bezludnie nia nich jest. Fajnie ktoś fotografuje wam wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 04.12.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Witam Przepiękne wnętrza, o szczęce już prawie wszyscy pisali, więc nie będę powtarzał Ale interesuje mnie coś więcej na temat tego klonu kanadyjskiego: to lite drewno, panele warstwowe typu barlinek czy jeszcze coś innego? Pozdrawiam (ciągle nie mogąc się nadziwić jak można tak świetnie skomponować wnętrza) dziękuję bardzo a co do podłogi to jest to deska z Baltc Wood-a. więcej pod linkiem http://www.balticwood.pl/elite-line-details/items/31.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 04.12.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Nowocześnie i konskwentnie za co brawa. Mi brakuje tam ludzi:):), albo oznak ich obecności. fotki pewnie robione do jakiejs gazety lub katalogu, że tak bezludnie nia nich jest. Fajnie ktoś fotografuje wam wnętrza. ale na zdjęciach pojawił się człowiek, tylko że mały i chyba nikt go nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 04.12.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Zauważył, zauważył... Fajny, mały śpioszek na fajnej, mięciutkiej kanapce w fajnym, wielkim domku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 i cień pani fotograf tez był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotek 04.12.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 A mogę jeszcze zapytać jakie płytki masz w kuchni i korytarzu ? Pięknie się komponują z klonem, chciałbym wiedzieć jakie to. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 05.12.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 A mogę jeszcze zapytać jakie płytki masz w kuchni i korytarzu ? Pięknie się komponują z klonem, chciałbym wiedzieć jakie to. Dziękuję Długo szukałam, ale znalzłam... Casalgrande Padana seria meteor kolor almond wykończenie lappato http://www.casalgrandepadana.it/index.cfm/1,153,0,0,html/catalogue/Pietre%20Native/Meteor Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 07.12.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ja nie będę o nic pytac, napiszę tylko że bardzo ładnie, przestrzennie i powściagliwie ( to zdecydowanie komplement) . I ważne że mieszkacie juz 2 lata- widac że Wasze rozwiazania się sprawdzają i nadal cieszą . bardzo lubię nowoczesne bryły domów. Ktoś chyba mocno się napracował przy trawniku bo efekt jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Nasz czy macie jeszcze cos niewykonczonego w domu? oprocz ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.12.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Venus_m ależ niedyskretne pytania zadajesz... Nasz - czekamy na kolejne fotki. I dopominamy się ich stanowczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 10.12.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Witam wszystkich Venus_m Pewnie ze nie mam jeszcze wszystkiego wykonczonego. Procz pokoju na dole ( ktory mial byc gabinetem ''szefa'' a jest na razie bawialnia synka ) nie mamy barierek przy schodach i paru detali, o ktorych wolalabym nie mowic ( bo skoro nie widac to po co sie chwalic ). A co do zdjec to moze na weekend uda mi sie cos jeszcze powklejac. Sorki za brak polskich liter ale taka mam klawiature do du.. w pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.12.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Oj tam niedyskretne Lepiej zebym ja publicznie wypalila niz kazdy osobno mialby meczyc na priv. Bede czekac na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts