jen77 04.01.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dzięki za info. W sklepie widziałam jasne w polerze, więc to na pewno nie były te same co u was w łazience. Musze się jeszcze raz po sklepach z płytkami przejechać i jeszcze raz obejrzeć te płytki, bo na zdjęciach u Was naprawdę cudnie wyglądają, a by mi pasowały do większej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Chacialam sie zapytac o podloge. Czy pod tym klonem macie ogrzewanie podlogowe? Poszlam na strone producenta, ktora podalas pare stron wczesniej....i przepadlam z kretesem:D a juz bylam nastawiona na Finishparkiet. U nas mamy podlogowke wszedzie rozprowadzona w calym domu i nie wiem, czy taka piekna podloga jak Twoja bedzie sie tez i u nas nadawac... Pozdrownienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 05.01.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Chacialam sie zapytac o podloge. Czy pod tym klonem macie ogrzewanie podlogowe? Poszlam na strone producenta, ktora podalas pare stron wczesniej....i przepadlam z kretesem:D a juz bylam nastawiona na Finishparkiet. U nas mamy podlogowke wszedzie rozprowadzona w calym domu i nie wiem, czy taka piekna podloga jak Twoja bedzie sie tez i u nas nadawac... Pozdrownienia, Maja Witam My nie mamy ogrzewania podłogowego i prawde mówiąc nie wiem czy ta podłoga sie do tego nadaje. Zapytałam również męża, ale on też nie wie. Z tego co tylko mówił to drewno musi byc specjalnie przygotowane pod podłogówke, ale czy ta deska jest to nie wiem. Najlepiej chyba będzie wysłac maila z zapytaniem do producenta lub zapytac w sklepie. Więcej nie pomogę . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.01.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Widzialam na stronie Balitc Wood, ze oni tez maja produkty na ogrzewanie podlogowe: http://www.balticwood.pl/Ogrzewanie_podlogowe.html Ten jesion - na przyklad - tez ladnie wyglada i nadaje sie na ogrzewanie podlogowe: http://www.balticwood.pl/elite-line-details/items/21.html Myslalam, ze moze juz testowaliscie wersje na podlogowce:D i tak wyglada pieknie....:yes: chociaz juz wiem, ze nie dla mnie Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 05.01.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Faktycznie pisze jak byk, że klon nie może byc stosowany do podłogówki. Jesion jest bardzo ładny i może nie będzie żółkniec jak klon, bo nasz był jasniutki, ale z czasem zżółk, co oczywiście też po czasie wyczytałam na stronie producenta. No cóż, człowiek uczy się na błędach choc chyba nie jest aż tak tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 08.01.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 A co do otwartej przestrzeni to moim zdaniem jest to super sprawa. Nie dośc że wrażenie przestronności jest olbrzymie to w takim domu powietrze też i naczej krąży. Inaczej krąży , inaczej..... uwielbiam takie przestrzenie , na moje oko to salon jakieś ok 50 metrów ma. Lazienki, elewacja, plac wszystko super dopracowane. Lampa nad stolem bardzo fajna, myślę wlaśnie o zmianie lampy w kuchni. Może sobie taką kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 10.01.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Nasz mam jeszcze pytanko gdzie kupiliscie taki fajny plac zabaw dla dzieci i jak to wyglada cenowo ?Strasznie mi sie podoba i planuje taki zakupić na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 11.01.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 nazwa12 Dzieki za uznanie casse Plac kupowalismy na allegro, jest z firmy little tikes, cena ok. 1300zl. W sumie jestesmy z niego zadowoleni, stoi na dworze juz druga zime i kolory nawet nie wyblakly. Tak wiec z czystym sumieniem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Nasz a ja przychodze z pytaniem o szafe na parterze przy schodach. Chociaz widac tylko kawalek serce mocniej mi bije jak ja widze. Chcialabym taka sama popelnic u siebie w sypialni, jednak jest jedna rzecz ktora spedza mi sen z powiek. Nie cierpie uchwytow w meblach (wiem, ze jest duzo ladnych, ale ja generalnie toleruje tylko bezuchwyt) i tu pytanie do Ciebie/was w jaki sposob ta szafa jest otwierana? Jakie macie raczki (jezeli macie) i czy moge prosic o zdjecia szafy w wiekszym ujeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 14.01.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Witaj Venus_m, ja tez nie lubie uchwytow dlatego tez ich nie mem. Wszystkie szafy i szfki w kuchni sa na dotyk (magnes lub servo drive), szafa przy schodach jest na magnes ( blum-owski). Jak dotre dzis do domu to postaram sie popstrykac troche zdjec aby Ci pokazac jak to wyglada. Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2011 przez nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anialag 14.01.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Nasz,poprostu cudo ten twój dom, mam pytanie czy braliscie projektanta wnętsz czy wszystko sami tak dograliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 15.01.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 anialag,jak już pisałam wcześniej, architekt był, ale dużo było też naszych pomysłów.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 15.01.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Venus_m,przepraszam, ale nie mogłam zrobic nowych zdjęc bo mi coś z aparatem się porobiło, znalazłam tylko takie zdjęcie i postaram się Ci opisac jak to wygląda dokładniej.Oto zdjęcie http://img843.imageshack.us/img843/2575/20101120mieszkanieukasz.jpg po bokach znajdują się szafy, po lewej z butami po prawej z kurtkami, na górze są dwa pawlacze . Na środku jest lustro, za którym znajduje się wnęka kuchni, w której jest lodówka i spiżarka. Boczne szafy zamykająsię na magnesy tip-on bluma. Więcej o tym systemie tutaj: http://www.blum.com/pl/pl/01/20/40/index.php Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Tak Nasz i to baaardzo dziekuje. U nas tez wszedzie tipony w kuchni, jak rozwiazaliscie problem tiponu i zmywarki w kuchni? Bo chyba bedziemy musieli kupic jednak z widocznym panelem, mam wrazenie ze tip on nie da rady wypchnac drzwiczek zmywarki. A szafa jest piekna Tylko ja chce aby to co u was jest lustrem bylo tez drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 23.01.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Venus_m Mam parę zdjęc aby pokazac Ci jak rozwiązaliśmy problem zmywarki. Wszystkie górne szyflady oraz spiżarka z lodówką mają zeszlifowane pod kątem 45st. krawędzie, a wygląda to tak: http://img84.imageshack.us/img84/4519/23012011142.jpg http://img218.imageshack.us/img218/1968/23012011143.jpg http://img37.imageshack.us/img37/350/23012011146.jpg http://img412.imageshack.us/img412/1475/23012011148.jpg http://img232.imageshack.us/img232/6615/23012011149.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.01.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Mam podobne rozwiązanie, jeśli chodzi o uchwyty i muszę przyznać, ze się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 24.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Szczęka mi opadła! Wprawdzie takie nowoczesne wnętrza to nie moje klimaty, ale potrafię docenić piękno Naprawdę gratuluję pomysłu i konsekwencji w urządzaniu. Jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Super Nasz bardzo dziekuje wlasnie nad takim frezem namietnie myslalam Nasz a jak rozwiazaliscie problem laczenia podlog w pokojach lub np panele z plytkami? Sorry ze Cie tak mecze ale jestem na etapie wyboru i nic kompletnie do mnie nie przemawia. Edytowane 24 Stycznia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 24.01.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Super Nasz bardzo dziekuje wlasnie nad takim frezem namietnie myslalam Nasz a jak rozwiazaliscie problem laczenia podlog w pokojach lub np panele z plytkami? Sorry ze Cie tak mecze ale jestem na etapie wyboru i nic kompletnie do mnie nie przemawia. Na górze udało nam się położyc podłogę drewnianą bez łączeń a tam gdzie stykają się z płytkami mam korek. Na dole między salonem a pokojem też mam korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Super dziekuje za informacje To ja jeszcze troche pomecze Czy macie lodowke side by side, jezeli tak to jak ja wkomponowaliscie w zabudowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts