MarJel 31.01.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Hej nasz, ale ta tapeta o której piszecie jest szara?Szkoda że ta z sypialni nie jest szara bo też się wcześniej na nią napaliłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 31.01.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Też nie , ta jest bez wątpienia czekoladowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 31.01.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 MarJel,ale znalazłam w tym kolorze : http://img411.imageshack.us/img411/6325/rbcscala01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 OOO ta to chyba czarna?, bo czarnej poszukuję na dół, bo tam będą elementy czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 31.01.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No to cieszę się że chociaż tyle udało mi się Ciebie zadowolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Coś mi się wydaje że tapety ulf morlitiz mają też szarości tylko nie wiem czy w swoim mieście znajdę jakiś sklep co by miał ich katalog, jutro wybieram się na poszukiwania to popytam o tę firmę bo naprawdę ma piękne wzory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 nasz już mnie zadowoliłas drzwiami wewnętrznymi zamówiłam takie same tyle że białe, no może z węższą szybką i cenowo wyjdzie podobnie do Twoich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 31.01.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nasz -napisz mi jeszcze proszę jaki masz kolor podłogi na górze w holu czy on jest taki sam wszedzie ??Czy to panel czy deska bo strasznie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 31.01.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 casse to jest ta sama deska co na dole - klon kanadyjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 31.01.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 dzięki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nasz ja nie mam problemu z podrobkami Chociaz przyznam ze ladniej brzmi inspirowane niz podrabiane Wybor nalezy do Ciebie, ja sama juz zacieram rece na ta lampe co tu podrzucilam ...taka klasyczna i nowoczesna zarazem a to wszystko dzieki Tobie! Kurde bylam przekonana ze ta tapeta u was w sypialni jest szara....i dlatego mi nie pasowala bo ja cos bardziej w brazach szukalam a teraz to koniec bede o nia meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.02.2011 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Venus_m to podsyłam Ci linka do tej "inspiracji" z allegro, może bardziej Ci się spodoba? http://allegro.pl/lampa-insp-proj-skygarden-60-wanders-design-i1432273043.html A tapeta, no cóż... witaj w klubie "rzeczy, które muszę miec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ooo kurde....ta lampa jest inspirowana i kosztuje 2k? O.O To ile oryginal? Oj Nasz do tego klubu to ja juz dawno naleze, musimy trzymac sie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.02.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witaj nasz Wczoraj miałam okazje przejrzeć katalog tapet Ulf Morlitz, wpadłam do sklepu 5 min. przed zamknięciem więc na szybko przeglądałam, widziałam te Twoje na żywo cuuudowne, kolory takie jak pisałaś nie w szarościach ale piękne. w Tym tyg. wybieram się żeby wybrać do siebie nie wiem czy akurat z Ulf Morlitz bo prawdopodobnie mało jest szarych, ale na szybko Pan mi pokazał śliczne nowoczesne wzory innych firm sporo czarnych , srebrnych itp. Na żywo tapety stokroć ładniejsze, dzięki za namiary:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 02.02.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 MarJel cieszę się, że spodobały Ci się te tapety . Jak już upatrzysz sobie jakąś konkretną to pochwal się. A tak jakby nudziło Ci się w długie, zimowe wieczory to zajrzyj sobie na stronę Artfunka. Jest co poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 02.02.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 MarJel znalazłam na ich stronie na wyprzedaży: http://img840.imageshack.us/img840/3493/tapetaczarna01.jpg I ta moja z sypialni jest teraz przeceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A pewnie że się pochwalę, Arfunka znam na pamięć, tam znalazłam tapetę dla synka, oczywiście dziękuję za namiar:D Ta czarna fajna, ale unikam wzorów kwiatowych na tapetach, płytkach itp:p lubię wzory w stylu jak masz Ty na tapetach i podobają mi się bardzo pasy i paseczki:yes: Tak czy siak dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.02.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Cześć, świetne wnętrza - wysoki salon rewelacja. Jak tak patrzę, to trochę żałuję, że nie kupiliśmy domu w stanie developerskim, tylko porwaliśmy się na budowę...Gratuluję, super dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 super jest u Was! ta przestrzeń i ta jasność!! gratuluję gustu!! pokazujesz że taka modernistyczna kostka może mieć duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Pewnie, ze modernistyczna kostka moze miec dusze Ja zaluje, ze my takiego nowoczosnego budynku nie postawilismy, ale skad ja mialam wiedziec 4 lata temu ze mi sie nowoczesne bryly spodobaja ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts