Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze wnętrza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 368
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nasz ja nie mam problemu z podrobkami :) Chociaz przyznam ze ladniej brzmi inspirowane niz podrabiane ;) Wybor nalezy do Ciebie, ja sama juz zacieram rece na ta lampe co tu podrzucilam ...taka klasyczna i nowoczesna zarazem a to wszystko dzieki Tobie! :D

Kurde bylam przekonana ze ta tapeta u was w sypialni jest szara....i dlatego mi nie pasowala bo ja cos bardziej w brazach szukalam a teraz to koniec bede o nia meczyc :D

Witaj nasz

Wczoraj miałam okazje przejrzeć katalog tapet Ulf Morlitz, wpadłam do sklepu 5 min. przed zamknięciem więc na szybko przeglądałam, widziałam te Twoje na żywo cuuudowne, kolory takie jak pisałaś nie w szarościach ale piękne. w Tym tyg. wybieram się żeby wybrać do siebie nie wiem czy akurat z Ulf Morlitz bo prawdopodobnie mało jest szarych, ale na szybko Pan mi pokazał śliczne nowoczesne wzory innych firm sporo czarnych , srebrnych itp.

Na żywo tapety stokroć ładniejsze, dzięki za namiary:D

A pewnie że się pochwalę, Arfunka znam na pamięć, tam znalazłam tapetę dla synka, oczywiście dziękuję za namiar:D

Ta czarna fajna, ale unikam wzorów kwiatowych na tapetach, płytkach itp:p lubię wzory w stylu jak masz Ty na tapetach i podobają mi się bardzo pasy i paseczki:yes:

Tak czy siak dzięki :hug: