nasz 07.02.2011 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 anula05 i nicol21 dzięki za miłe słowa, cieszę się bardzo, że się podoba venus_m kiedyś na takie "modernistyczne kostki" mówiono kwadraciaki i do tej pory wielu tak o nich mówi, a Twój przynajmniej zawsze będzie "klasyczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.02.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) ee tam ;p ja sie nie zadowalam "przynajmniej" Nasz jak tam zakup naszej lampy skygarden? ja jestem okropnie na nia schorowana, ze nie wiem jak to sie skonczy:) Edytowane 9 Lutego 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 03.03.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 witaj Nasz jestem kolejnym podglądaczem twojego domku wszystko super a w tapecie z salonu jestem zakochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 przyszłam za marenwen która porównała ten domek do mojego jest rewelacyjny - jasno przestronnie ciepło i nowocześnie zarazem. no i przede wszystkim zdjęcia widać że profesjonalne (nie to co moja amatorszczyzna ) napisz proszę jak wam się sprawują żaluzje i czy jesteście z nich zadowoleni czy np. doszliście do wniosku po czasie że szkoda że nie rzymskie rolety. i jeszcze jakbyś mogła skrobnąć jak wygląda to z zewnątrz tzn. czy dzięki nim widok tego co dzieje się w środku jest na tyle zaburzony że można się czuć komfortowo. u nas ciągle gołe okna więc widać nas jak na dłoni. czy te żaluzje są sterowane czy na stałe? masz jakiegoś linka do takiego rozwiązania? i jak z myciem okien? no i samych żaluzji bo na pewno się kurzą te lamelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 17.03.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Piękne wnętrza.. znalazłam jednak coś co mi się nie podoba.. krzesła w jadalni.. już czuje jak mi się odbijają na udach.. Ale do niczego więcej nie mogę się przyczepić.. Przytulnie, ciepło i elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 17.03.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) Tulipia i madzioochna dziękuję za miłe słowa efilo miło mi Cię u siebie gościc. Faktycznie mamy domy utrzymane w podobnym stylu i też parę osób zwróciło mi już na to uwagę Co do żaluzji to jestem bardzo zadowolona. Zdecydowałam się na nie choc w pierwotnej wersji miały byc rolety rzymskie, takie cięzkie i brudno białe. Do tej pory mi się strasznie takie podobają, ale niestety praktycznośc wzięła górę - jak ja to będę czyścic ?!, bo przecież kurzy się niemiłosiernie a ściąganie tego i zawożenie do czyszczenia to już dla mnie za dużo . Stanęło na żaluzjach drewnianych. Nie wiem za bardzo co masz na myśli czy są sterowane czy na stałe, ale jeśli dobrze zrozumiałam to chodzi Ci o to czy można nimi operowac światłem, otóż tak. Są jak zwykłe żaluzje tyle że moconwane na taśmach ze względu na ich ciężar. Czyszczenie jest trochę pracochłonne bo każdą listewkę przcieram mokrą szmatką pokolei. no ale mogę to zrobic sama . Z zewnątrz faktycznie widok jest zaburzony i trzeba podejśc mocno pod okno żeby zobaczyc co się w środku dzieje. Żaluzje u nas oprócz funkcji dekoracyjnej spełniają jeszce jedną b. ważną funkcję - latem mam duuuużo chłodniej. A wiem co mówię, bo okna mam od trony połudiowej i pierwsze lato dało nam w kośc Co do mycia okien to nie ukrywam ze jest ciężko. Raz wynajęłam pewną Panią, ale jakoś tak myła nie po mojemu . teraz myciem okien zajmuje się mąż. Bierze drabinę, płyn i ostatno odkryliśmy cudowny środek - wodę z octem ! Okna na samej górze potrzebują dużo wiekszej drabiny niż mamy w domu wię dwa razy w roku pożyczamy od sąsiadów i myjemy te okna okazjonalnie, ale dzięki żaluzjom nie widac czy są mocno zabrudzone W razie jakichkolwiek pytan pisz śmiało. Pozdawiam Edytowane 17 Marca 2011 przez nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 dzięki wielkie za tak wyczerpującą odpowiedź - doskonale wyczułaś o co chodzi z tym sterowaniem co do mycia okien to nie chodzi mi o wysokość - u nas mamy ten sam bajer i też myje mąż - tylko że my zainwestowaliśmy w drabine precyzując pytanie chodzi mi o to czy żaluzje przeszkadzają w dostępie do tafli okna (trzeba je np. odsuwać?) my też wystawa południowa więc doskonale wiem o czym mówisz z tym że u nas można po prostu opuścić zewnętrzne rolety. ja cały czas rozważam jeszcze rolety rzymskie dokładnie takie jak opisujesz (też mam altweiss na ścianach) z tym że z materiału pralnego w pralce jak zwykłe firanki. żaluzje mają tę zaletę że dają piękny rysunek w pomieszczeniu - bardzo mi się ten efekt u Was podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 17.03.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 U mnie akurat zaluzje nie przeszkadzają w myciu ponieważ gdy je podciągnę to zajmują akurat tyle miejsca ila zajmuje skrzynka od rolet zewnętrznych, także całe okno mam jak na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 17.03.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 znajdzie się dla mnie jakiś mały kącik... wystarczą 3 metry kw. wystrój rewelacja... 3 raz z żoną oglądamy:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 17.03.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 znajdzie się dla mnie jakiś mały kącik... wystarczą 3 metry kw. wystrój rewelacja... 3 raz z żoną oglądamy:) pozdrawiam Hehe...No to powoli zacznie brakowac miejsca bo już kilka osób oczekuje ;( Cieszę się że siępodoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 06.04.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Piękne wnętrza. Gtaruluję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 21.04.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! http://www.maluchy.pl/wielkanoc/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Nasz ale ja byłam pierwsza z przeprowadzką ! To jeszcze od nas: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/AnneGeddes_Wallpaper1024_223.jpg Wesołych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.04.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wielu uśmiechów i radości na Święta i nie tylko życzy nemi. http://img42.imageshack.us/img42/474/kurczakzajacd3myj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.04.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt http://images50.fotosik.pl/821/442afd3e99b43505.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 23.04.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvIMyQS_Cr5y_4mnPzupTITavgZkfOOPYs0Z8rhpqZcLsz1X8A6w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 04.06.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Witam... co tu tak cicho,może o jakieś nowe zdjęcia poprosimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.06.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 No właśnie - więcej fotek sypialni miało być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 05.06.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Cicho, cicho... ale wkrótce powklejam parę nowych zdjęc. Jestem w trakcie wykańczania tarasu. Już niedługo pochawalę się nim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts