mariomili 05.06.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Więc czekamy na zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Cicho, cicho... ale wkrótce powklejam parę nowych zdjęc. Jestem w trakcie wykańczania tarasu. Już niedługo pochawalę się nim. Pozdrawiam I znowu zleci się pół forum z takimi minami:jawdrop: Nie mogę się doczekać, u mnie taras jeszcze nie ruszony, to może coś podpatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 06.06.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam wszystkich. W chwilach oczekiwania na koniec wykańczania tarasu mam dla wszystkich tu zaglądających parę świeżych zdjęc. Nie są one najlepszej jakości bo robione są telefonem, ale lepsze to niż nic Na początek hol na dole i górze, który zyskał nowe oświetlenie. Nie jest to szczyt moich marzeń, ale lepsze niż kabel zwisający z sufitu. Tylko nie zapaliłam światła i wyszło trochę buro http://img8.imageshack.us/img8/9631/06062011188.jpg http://img811.imageshack.us/img811/1364/06062011191.jpg Nastepnie zdjęcie elewacji, dzięki której przy dzisiejszym słońcu czuję się co najmniej jak w Grecji http://img192.imageshack.us/img192/8403/06062011184.jpg Na koniec kawałek trawnika i częśc zieleni z przodu. http://img861.imageshack.us/img861/1892/06062011183.jpg http://img607.imageshack.us/img607/6966/06062011187.jpg Następne zdjęcia postaram się wkleic bardziej profesjonalne (czyt. nie robione aparatem w telefonie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Fajny kolorek elewacji macie, pamiętasz może jaki to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 06.06.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Niestety nie wiem ,ale mogę Ci odpowiedziec, że jest w kolorze brudnej bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Może to pomoże, jak tam tarasik gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 06.06.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No niestety jeszcze nie. Na razie tylko spady wylane i czekam żeby położyc izolację, ale pogoda nie sprzyja, bo musi byc sucho i nie może grzac słońce. A tu akurat i upały, i burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 06.06.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 mariomili a powiedz mi skąd masz u siebie w dzienniku taką fajną inspirację balustrady przy schodach. Chodzi mi o tę ścianę ( domyślam się) obłożoną drewnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Nasz świetny domek, bardzo w moim stylu. Uwielbiam nowoczesne i jasne wnętrza, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.06.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 czekamy na nowe zdjęcia:) ...ogrodu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.06.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witaj!Pięknie! Zarówno dom jak i ogród:)A trawka?Marzenie nie jednego początkującego ogrodnika :)Gęsta i zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 08.06.2011 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 S.P. Dzięki Alunek Zdjęcia mam nadzieję, że już wkrótce, bo już jutro przychodzi fachowiec kończyc taras. A co do reszty ogrodu to nic ciekawego, trawa i parę drzew. Niestety ogrodnik ze mnie żadny . Ale poświęcam się temu co mam całym sercem lady in red Trawka to zasłóga mojego męża, który odkrył w sobie nową pasję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.06.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 mariomili a powiedz mi skąd masz u siebie w dzienniku taką fajną inspirację balustrady przy schodach. Chodzi mi o tę ścianę ( domyślam się) obłożoną drewnem? Zdjęcie wynalazłam gdzieś w internecie, ale gdzie to ciężko powiedzieć Niestety mam tylko jedno zdjęcie tych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakówna 03.07.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Nasz jak większość przyłączam się do totalnego zachwytu nad waszymi wnętrzami. Kochani jestem właśnie w trakcie szukania niskiej ławy :)Właśnie taka jak wasza myślę że zadowoli mnie w zupełności. Jestem posiadaczką kremowo białej narożnej sofuni ma 2 tygodnie i poszukuje niskiej ławy ale te co oglądałam albo za małe albo nie takie....wasza wydaje się optymalna. Gdzie zakupiliście , jakie wymiary i cena interesują mnie te zagadnienia. Jeśli można prosićŁazienka przed nami ale już kafle zakupione szare surowe. Takie mi się podobały i miałam jakąś tam wizję no ale jak ujrzałam waszą łazienkę to już mam totalny chaos w głowie. . Jak ożywiić szarą łazienkę??? nie mam koncepcji mam dwie nablatowe umywalki z zielonego szkła biała półka wisząca podwójna i pustka.Na wstępie myślałam że żadnych dodatków nie robić taka surowica i tylko świeczuszki i totalny minimalizm ale u was podoba mi się takie połaczenie kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 04.07.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ława była robiona na zamówienie u stolarz, który robił większośc mebli w domu. Ceny nie znam, bo płaciliśmy za wszystko razem. Wymiary ławy to 80x130x30. co do szarych kafli to bardzo mi się podobają. Osobiście połączyłabym je z orzechowym drewnem (blat pod umywalkę, pas łączący podłogę ze ścianą) i żeby nie było za szaro to na pewno dałabym biała ceramikę i armaturę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakówna 04.07.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wielkie dzięki za tak szybką odpowiedz. Myślę że pokręcę się za jakimś stolarzem w okolicach Torunia. Gdzie twoim zdaniem najlepiej kupować blaty drewniane do łazienki, muszą być chyba jakoś impregnowane. Ta łazienka będzie miała spory skos i trudno mi ją rozplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakówna 04.07.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Powiedz mi Nasz jak utrzymujesz w czystości biały narożnik mój jest stosunkowo nowy ale już widzę na nim małe łapki moich dzieci Jasia i Marysi. Widziałam śpiące dzieciątko na jednym ze zdjęć więc myślę że wiesz o czym mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 05.07.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Z u trzymaniem czystości nie mam żadnych problemów. Do przetarcia używam tylk wilgotnej szmatki, do czyszczenia balsamu do skóry ze starwax-a, a dwa razy w roku do gruntownego czyszczenia mydła do skór i balsamu ze starwax-a. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 05.07.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 A co do doradzenia kupna blatów drewnianych to niestety nie pomogę, ponieważ wszystkim zajmowała się firma (stolarz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.07.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 http://img508.imageshack.us/img508/6889/ukaszd3.jpg Pięknie, pięknie, pięknie. Dlaczego wcześniej mi ta galeria umknęła? Mam pytanie - jakiej wielkości są te płytki? I czy odległóść WC od bidetu jest wystarczająca? Jest wygodnie? Gratuluję porzepięknych wnętrz. Swoją droga miło, że developerzy budują również takie nowoczesne kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts