Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze wnętrza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 368
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus_m dzięki, a patrząc na dzieci niestety widac, że czas nie stoi:no:

Pozdrowienia :bye:

Elena76 komplet zakupiony kuuupe lat temu w Ikea i przywędrował z nami jeszcze ze starego mieszkania. Niestety wiek już jego trochę widac, ale co roku fundujemy mu mały lifting :). Poduchy też z Ikea.

Pozdrawiam :)

Nasz, bardzo fajny tarasik. Jestem w kropce co do tarasu, rozpatrywałam drewno lub kostkę, ale te Twoje płytki bardzo do mnie przemawiają.Czy podałabys mi ich nazwe i ew cene?( moze byc na pw). Z gory dziekuje. Znikneły na jakis czas te Twoje piekne wnetrza, fajnie ze znów mozna popatrzec i sie poinspirowac.

Zgadzam sie z nazwa12 co do utrzymania czystości tarasu, ale prawdę mówiąc najbardziej podobają mi się drewniane tarasy - tylko cena przy tak dużej powieszchni wcale mi się nie podoba :no:

Chosiaż jak zliczyc te wszystkie warstwy, które trzeba było wylac pod te kafle, to też tak tanio było :(.

Ale w sumie zaczeło mi się podobac takie rozwiązanie i wymyśliłam, że boki tarasu będą chociaż obite drewnem, tak jak moja elewacja :)

Nie wiem, jak to się stało, że dopiero teraz tu trafiłam. Ale skoro trafiłam, to z wielką przyjemnością obejrzałam wnętrza i na deser jeszcze taras. Powielę wcześniejsze wypowiedzi, ale faktycznie wszystko świetnie dopracowane i z charakterem. I mimo, że nowoczesne wnętrza nie należą do moich ulubionych u Was bardzo mi się podoba. Przede wszystkim dlatego, że nie są to wnętrza zimne, typowo katalogowe. Miałam spytać, czy nie za mało macie blatu roboczego w kuchni, ale w międzyczasie doczytałam, że rzadko gotujecie :p.

Pozdrawiam i będę kibicowała waszym dalszym poczynaniom.

• 4 weeks później...

Piękne wnętrza. Zaczynam wykończeniówkę i szukam inspiracji, Wasze wnętrza mnie zachwyciły. Mam pytanie o taras i kuchnię.

Jaką macie płytkę na tarasie 30 czy 40 ? Strukturalna czy naturalna?

Byłam zdecydowana na biała kuchnię, a jak zobaczyłam Twoją to mam mętlik w głowie, czy takiej w fornirze nie zrobić. Fronty to fornir? Jaki kolor?

pozdrawiam:)

• 2 months później...
  • 3 weeks później...

http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif

Wesołych świąt! Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych świąt! A w święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.