nasz 25.11.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Jak pięknie i jasno! Super lustro! Uwielbiam takie wnętrza. Napisz proszę jaki kolor ma tynk dekoracyjny przy schodach. Czy ścianka obok schodów jest szara czy niebiesko-szara? Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia Kolor ścianki obok schodów to szary a tynk przy schodach jest kremowy, ale wszystko zależy od dodanych pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 25.11.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Pięknie!!! Czekam na resztę)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ozesz... Swietnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 nasz dziękuję. Ładna ale... droga Zapomniałam napisać...piękne okna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 25.11.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 czekamy na zdjęcia góry bo jest tam pewnie tak samo bosko jak na dolechciałam zapytać o lampę w salonie, gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.11.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Cudnie! Tak jasno. Ja poproszę więcej zdjęć kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.11.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 o kurcze:eek:.... CUDNIE!!! Dołączam do grona fanów tych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 25.11.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Cud malina, rewelacyjnie a do tego macie podobny układ kuchnia jadalnia jak ja będę miała więc tym bardziej inspirujące. Także czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Tak, tak wszystko bardzo imponujące. Ja tez proszę owięcej fotek kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 tak jak reszta zbieram szczenę z podłogi naprawdę śliczne i przestronne wnętrza czekam z niecierpliwością na resztę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 25.11.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 czekamy na zdjęcia góry bo jest tam pewnie tak samo bosko jak na dole chciałam zapytać o lampę w salonie, gdzie kupiłaś? Lampa jest z Italux-a więc raczej ogólnie dostępna, począwszy od allegro kończąc na castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 26.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nasz Twoje okna z żaluzjami wyglądają świetnie. Na co zwrócić uwagę przy zamawianiu drewnianych żaluzji, czeka mnie to w niedalekiej przyszłości. Bardzo podobają mi się shutersy, ale to drogi biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nasz Twoje okna z żaluzjami wyglądają świetnie. Na co zwrócić uwagę przy zamawianiu drewnianych żaluzji, czeka mnie to w niedalekiej przyszłości. Bardzo podobają mi się shutersy, ale to drogi biznes Zamawiałam żaluzje od firmy z polecenia. Ciężko powiedziec na co zwrócic uwagę, napewno na cenę. Ja mam dużą powieszchnię okien dlatego musiałam dłużej czekac na nową dostawę drewna ponieważ kolor listewek mógł się różnic na całej powierzchni. Są jeszcze dwie szerkości listewek - 25 mm i 50 mm. Ja mam 50tki. A przy takich dużych powierzchniach w grę wchodzą tylko taśmy do mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 a tak wyglada nasz domek , jesteśmy zwolennikami modernistycznych kostek widok od strony ogrodu , który jest w trakcie tworzenia http://img84.imageshack.us/img84/742/ukde9a1.jpg a to wejście z parteru na piętro http://img253.imageshack.us/img253/8254/ukeba01.jpg nasza sypialnia , może z nie najlepszej perspektywy ale jak dostane lepsze fotki to wkleje więcej http://img809.imageshack.us/img809/9739/ukeda01.jpg pokój Miłka http://img686.imageshack.us/img686/4502/ukaszd1.jpg oraz część górnej łazienki http://img508.imageshack.us/img508/6889/ukaszd3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 26.11.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 fajne to osiedle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Pięknie:) A elewacja marzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 26.11.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 CUDNIE BOSKO FANTASTYCZNIE Bożesz nawet gród wspaniały Achy i ochy.... nic więcej Podoba mi się bo widze ze choc jest jak z katalogu -to równiez jest taki przyjemy przutulny..... Mam pytanie odnośnie łózka w sypialni i narożnika gdzie kupione i jak mniej więcej była cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Cudnie!!! Podoba mi się że styl i kolorystyka utrzymana taka sama w całym domku. W takim ogrodzie i na takim placu zabaw sama bym się chętnie pobawiła:D W łazience górnej te same płytki co w gościnnej? Jakiej jest firmy kibelek i bidet w górnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 CUDNIE BOSKO FANTASTYCZNIE Bożesz nawet gród wspaniały Achy i ochy.... nic więcej Podoba mi się bo widze ze choc jest jak z katalogu -to równiez jest taki przyjemy przutulny..... Mam pytanie odnośnie łózka w sypialni i narożnika gdzie kupione i jak mniej więcej była cena?? Łóżko kupone w Ikea seriam Malm (cena ok.550zł za ramę), a sofa w salonie DeVelde (10 000zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Cudnie!!! Podoba mi się że styl i kolorystyka utrzymana taka sama w całym domku. W takim ogrodzie i na takim placu zabaw sama bym się chętnie pobawiła:D W łazience górnej te same płytki co w gościnnej? Jakiej jest firmy kibelek i bidet w górnej łazience? Kafle są te same a ceramika Villeroy&Boch seria Aveo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts